Študij: Pedagoška fakulteta [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 270 prispevkov
• Stran 17 od 18
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
jst kr ja sam upam da bom mela kkšn dobr urnik
- pikecpokec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2010
Pa js se po eni strani tut ful veselim, po eni strani pa mal manj, ker bo treba it od doma. Drugač pa tut js močno močno upam na dober urnik, po možnosti s frej petkom
-
boš v domu? to zravn faxa al kje bolj daleč?
- pikecpokec
- Sramežljivka
Bom kr v privat stanovanjcu . Dost blizu faksa ja, kakšnih 10minutk stran s trolo. Kje boš pa ti?
Zadnjič spremenil pikecpokec, dne 06. Apr. 2011 20:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
smrketa90 - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2009
Joj mi smo meli lani vsi frej petke To je blo res fino
No sj niso bli vsi frej, ker je bla itak še praksa
Drugače pa prvi semester na RP-ju je ful fajn. Ene par seminarskih je treba nardit izpiti pa niso nuben bavbav. Najbol fajn je pa itak praksa.
Sicer je mal smotan, ker se začne že takoj novembra in ubistvu nimaš pojma kaj bi delu tm, ker nimaš še nobene teoretične osnove pa to.
V drugem semestru je že samo z naravoslovjem več dela kot s celim prvim semestrom.
Me zanima kolk fantov boste letos meli na oddelku
No sj niso bli vsi frej, ker je bla itak še praksa
Drugače pa prvi semester na RP-ju je ful fajn. Ene par seminarskih je treba nardit izpiti pa niso nuben bavbav. Najbol fajn je pa itak praksa.
Sicer je mal smotan, ker se začne že takoj novembra in ubistvu nimaš pojma kaj bi delu tm, ker nimaš še nobene teoretične osnove pa to.
V drugem semestru je že samo z naravoslovjem več dela kot s celim prvim semestrom.
Me zanima kolk fantov boste letos meli na oddelku
-
jst sm bom kr doma na srečo... nism daleč ljubljane
drgač pa mene tut to zanima če bo kakšn moški XD a ve mate kšnga?
Ja tut mene skrbi narovoslovje, ker na oblikouni( gimnaziska smer) smo meli samo 2 leti biologijo in 2 leti fizke ostalih stvari pa nč =)
drgač pa mene tut to zanima če bo kakšn moški XD a ve mate kšnga?
Ja tut mene skrbi narovoslovje, ker na oblikouni( gimnaziska smer) smo meli samo 2 leti biologijo in 2 leti fizke ostalih stvari pa nč =)
- pikecpokec
- Sramežljivka
Mene tut naravsolovje skrbi- kakšna kemija mi ni ravno pri srcu. Pa športno tut nisem nekej preveč nadarjena Ampak bo že šlo menda. Drugač pa se prakse fuuul veselim, pomoje bo prav fino no. Moška populacija bo pa pomoje bolj švoh zastopana
-
smrketa90 - Sramežljivka
Ma z naravoslovjem je velik dela, ampak nardit se ga da
Fizika je zloooo lahka. Ta vam ne bo delala kakšnih problemov. Biologijo se napiflaš pa tud gre. Najtežja je še kemija. Sploh če nisi kak talent za njo
Kako je blo danes? Ste meli glasbeni preizkus?
Fizika je zloooo lahka. Ta vam ne bo delala kakšnih problemov. Biologijo se napiflaš pa tud gre. Najtežja je še kemija. Sploh če nisi kak talent za njo
Kako je blo danes? Ste meli glasbeni preizkus?
-
una predstavnica je bla tako zmedena.. ah..
drgač pa nismo mel..bo do četrtka enkrat..
drgač pa nismo mel..bo do četrtka enkrat..
- pikecpokec
- Sramežljivka
Ej men je blo pa kr fino danes. Tko lepo vse govorijo, da se kr mal veselim pondelka. Pa še ta teden bo bol k ne v izi, ker ni nobenih vaj. Tko da bo fajn. spelaspela si vidla, piše da bodo zvečer dali razpored za pevske preizkuse. Drugač mi je blo pa res kr uredu. Mi je pa ta predstojnica bolj všeč kot prejšna, ki je bla na informativnih dnevih
-
smrketa90 - Sramežljivka
No zmedenosti in neorganiziranosti se pa kr navadte
Nam je lani predstavnica (zdj je itak nova) dala sestank lih ko smo meli prakso. Pa je šla ena do nje pa ji rekla, da mamo prakso. Pa ona nam tko ... a vi mate prakso?
Fajn vam je, da prvi teden še nimate vaj
To sam zrd tega, ker še niste mel preizkusa
Nam je lani predstavnica (zdj je itak nova) dala sestank lih ko smo meli prakso. Pa je šla ena do nje pa ji rekla, da mamo prakso. Pa ona nam tko ... a vi mate prakso?
Fajn vam je, da prvi teden še nimate vaj
To sam zrd tega, ker še niste mel preizkusa
- pikecpokec
- Sramežljivka
Hm potem pa ne vem. Pomoje da greš pač na preizkus. Ta predavanja zdej na začetku itak verjetn še ne bodo tko zares. Ne vem, mal zoprno
-
smrketa90 - Sramežljivka
Ei punce, dajte zdj jeseni mal semen nabrat (kakšen lešnik, želod, žir, kostanj itd.) To boste spomladi pr biologiji rabile, ker bo treba zbirko semen nardit. In bol da zdj naberete ko je cel kup teh stvari ... ker jih je pomlad kr težko najdt. Mi smo se lan ful zajbaval s tem.
-
oo hvala..
kakšne uporabna navodila nam ti podajaš
še kakšne uporabne nasvete?
kakšne uporabna navodila nam ti podajaš
še kakšne uporabne nasvete?
Prvi neprebran prispevek • 270 prispevkov
• Stran 17 od 18
•