Študij: Pedagoška fakulteta [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tinna19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
- Kraj: krško
zanima me študij na pedagoški fakulteti in sicer smer zgodovina - zemljepis...ali je mogoče s to izobrazbo poučevati tudi v srednji šoli ali zgolj le v osnovni?...zanima me tudi težavnost in vse kar je s tem poklicem povezano!
- sunny
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Mislim, da si malo sfalila, ker na pedagoski ni te smeri studija (mogoce je na filozofski). Na pedagoski imas tele smeri:
http://www.pef.uni-lj.si/strani/studij/studij.html
cav
http://www.pef.uni-lj.si/strani/studij/studij.html
cav
- lastovka79
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2005
Seveda je ta smer na pedagoški fakulteti. Ampak samo v MB. Na pedagoški v LJ je pa res ni.
Drugače pa kolikor jaz vem, da lahko učiš tudi v SŠ, brez problema. Menda pa je študij na pedagoški dosti lažji kot na filozofski.
Drugače pa kolikor jaz vem, da lahko učiš tudi v SŠ, brez problema. Menda pa je študij na pedagoški dosti lažji kot na filozofski.
- lastovka79
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2005
To pa nisem vedela, da imate na Pedagoški tudi nepedagoško smer. Za zgodovino sem sicer slišala, za geografijo nepedagoško pa ne.
Kako pa je kaj pri vas z zaposlitvijo za tiste z nepedagoško smerjo?
Kako pa je kaj pri vas z zaposlitvijo za tiste z nepedagoško smerjo?
-
Berđa - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2005
- Kraj: Gorenjska
Kar jest vem te smeri na ljubljanski ni, se mi pa zdi da je na mariborski, tko da od tega na žalost bl mal vem drgač si pa lahko na netu prebereš!
Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja. Ne posmehuj se nesreči drugih!
- ___
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2005
ojla punce.... jst bi rabila vašo pomoč....
hodim v 4. letnik ekonomske šole in se želim po končani srednji šoli vpisati na pedagoško....to me od zmeraj veseli ampak zdaj je problem v tem da vsak drugače pove kaj rabim da pridem gor...... želim si na predšolsko vzgojo oz. razredni pouk.... vem da je obvezen sprejemni izpit iz glasbenih sposobnosti, vendar ali moram naredit maturo, peti predmet ali pa lahko pridem gor tudi brez tega..... please help....
hodim v 4. letnik ekonomske šole in se želim po končani srednji šoli vpisati na pedagoško....to me od zmeraj veseli ampak zdaj je problem v tem da vsak drugače pove kaj rabim da pridem gor...... želim si na predšolsko vzgojo oz. razredni pouk.... vem da je obvezen sprejemni izpit iz glasbenih sposobnosti, vendar ali moram naredit maturo, peti predmet ali pa lahko pridem gor tudi brez tega..... please help....
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Pri predsolski vzgoji ne potrebujes mature, dovolj je poklicna matura, ker to ni univerzitetni program. Pri razrednem pouku pa je potrebna matura, torej v tvojem primeru.. 5. predmet
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov