Študij: Pedagoška fakulteta [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
sprejmejo, ker je tut na naši šoli kr neki fantov....in poznam enga k naprej to študira.
kaj tebe to veseli predšolska vzgoja al v tem vidiš kako odskočno desko?
kaj tebe to veseli predšolska vzgoja al v tem vidiš kako odskočno desko?
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
ol se ti splača razredni pouk to že itak. k na predšolsko če greš boš mogla delat glasbeni preizkus pa nevem kaj še. pa na predšoslko hodjo tisti kateri amjo poklicno maturo...nevem no..tvoja je odločitev
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
tinna19 napisal/-a:Mene zanima, če mi lahko katera pove ali lahko neglede na to, da sem izredni študent na pedagoški fakulteti MB (geo in zgo) obiskujem vsa redna predavanja?? na fakulteto sem že pisala - pa še čakam odgovor!!! hvala!
Predavanja so javna, po moje ne bi smelo biti problemov. Ravno danes sem se pogovarjala z eno bivšo študentko (zdaj je že diplomirala) in mi je povedala, da je veliko tistih, ki so bili vpisani izredno, hodilo na redna predavanja.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
sicer se bom se sama na pedagoski pozanimala, ampak vseeno, morda je tukaj katera, ki studira vzporedno na pedagoski ali pa ve kaj o tem - sprejmejo studente drugih fakultet brez tezav, ali..... ?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
tinna19, ni neke ful krize, vsaj men se je tak zdelo. Dva izpta sta mogoče malo bolj huda pa obsežna... ampak ni tak težko. Na geografiji pa vem da majo neke ekskurzije skoz. Pa terensko delo pa to, baje je zanimivo. Tistim ki študirajo geografijo in zgodovino je večinoma geografija bolj fajn.
- tinna19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
- Kraj: krško
sm nekaj me še zanima!
določene fakultete več ne dopuščajo skript - oziroma so jih odmaknili iz kopirnic - se ne PEF le te da dobiti ali se je potrebno učiti iz knjig?
si ti imela vse knjige? kupila ali sposodila? če imaš kakšne stvari za prodati, bi me zelo zanimalo!!!
mal tečnarim! sorry
določene fakultete več ne dopuščajo skript - oziroma so jih odmaknili iz kopirnic - se ne PEF le te da dobiti ali se je potrebno učiti iz knjig?
si ti imela vse knjige? kupila ali sposodila? če imaš kakšne stvari za prodati, bi me zelo zanimalo!!!
mal tečnarim! sorry
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Ah, ni panike. Rada pomagam.
V bistvu mi pri zgodovini nismo nobene skripte dobli... Pač vsak profesor nam je dal seznam literature, in smo se lepo grebli po knjižnicah za knjige. Nič pa nismo rabli kupovat - jaz sem si vse v knjižnici sposodla malo pred izpitom. Za enga profesora sicer vem da daje neko skripto, sam ga mamo v drugem letniku, tak da bom vidla kak bo. Tak da nimam nič za prodat, žal. o bote dobli sezname idi čimprej v knjižnico pa si sposodi pa kaj skopiraj ven. Pa ne vse vstrašit na začetku, ker maš profesore ki dajo res doooooooooolg seznam knjig. Eni so pa kul pa dajo eno al pa še to ne. Večina pa zahteva znanje iz zapiskov-če jih maš.
V bistvu mi pri zgodovini nismo nobene skripte dobli... Pač vsak profesor nam je dal seznam literature, in smo se lepo grebli po knjižnicah za knjige. Nič pa nismo rabli kupovat - jaz sem si vse v knjižnici sposodla malo pred izpitom. Za enga profesora sicer vem da daje neko skripto, sam ga mamo v drugem letniku, tak da bom vidla kak bo. Tak da nimam nič za prodat, žal. o bote dobli sezname idi čimprej v knjižnico pa si sposodi pa kaj skopiraj ven. Pa ne vse vstrašit na začetku, ker maš profesore ki dajo res doooooooooolg seznam knjig. Eni so pa kul pa dajo eno al pa še to ne. Večina pa zahteva znanje iz zapiskov-če jih maš.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ok, da vprašam še tuki ...
Ve katera vsaj približno kako zgleda preizkus glasbenih sposobnosti na Pedagoški?? Tko, da bi vsaj prbližno vedla kako in kaj ...
Petje, igranje inštrumenta, ploskanje ... kaj???
Ve katera vsaj približno kako zgleda preizkus glasbenih sposobnosti na Pedagoški?? Tko, da bi vsaj prbližno vedla kako in kaj ...
Petje, igranje inštrumenta, ploskanje ... kaj???
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov