Študij: Naravoslovnotehnična fakulteta [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Samo info za tiste, ki rade fotografirate. Na NTF-ju na grafični in medijski tehniki ni veliko tega.
Vem, ker ta faks dela moj fant (izredno). Faks po večini ni tko zajeban, je pa par predmetov, ki delajo marsikomu težave.
Kar se fotografiranja tiče so moral enkrat en fotoalbum nardit (svoje slike notr dat), pa slikal so akt. To je to.
Vem, ker ta faks dela moj fant (izredno). Faks po večini ni tko zajeban, je pa par predmetov, ki delajo marsikomu težave.
Kar se fotografiranja tiče so moral enkrat en fotoalbum nardit (svoje slike notr dat), pa slikal so akt. To je to.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Čigav pa je ta program? Kdo ga izvaja?
- Cranberries
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: LJ
hey.. ena moja kolegica je bila vpisana tja in ji je stvar prekipela, ker je ugotovila, da ni perspektivno in da bi bilo boljše se vpiati na oblikovanje tekstilij al nekaj takega. Povedala mi je, da je imela full predmetov in da ji je bila zelo težka angleščina, ker so sami neki strokovni izrazi in to.. Vse skup je pustla, ke je rekla,da so jin povedali, da tako ali tako ne bojo dobli službe.. Pa govorila še je, da so ji sošolci bili sami luzeri, in nič kolegialni itd.
To so inf., ki mi jih je ona sama povedala, tako da če so lažni nevem..
To so inf., ki mi jih je ona sama povedala, tako da če so lažni nevem..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
eno punco poznam ki je hodla na to ali na nekaj podobnega (zdej je bolonjc pa se stvari mogoce malo drugace kličejo)...v glavnem zdej dela magisterij nekje v avstriji, čaka al ji bodo ponudli komplet! šipendijo za doktorat v londonu...v glavnem ni ji slabo. službo je mela v enem podjetju v tujini zrihtano pe preden je diplomirala.
mogoče pa le ni tko zlo neperspektiven študij.
je pa res da majo dosti naravoslonega sranja, tko da če te to ne zanima...bolj loše.
poglej si program na njihovi uradni strani, ziher majo kaki forum kjer si študenjtje informacije izmenjujejo. včasih je obstajala ena velika rumena knjiga ljubljanske univerze kjer so bli podrobno opisani vsi programi.
na šoli mate baje ene svetovalke, ki o tem kaj vedo....informacij je dosti, sam informirat se je treba znat:)
mogoče pa le ni tko zlo neperspektiven študij.
je pa res da majo dosti naravoslonega sranja, tko da če te to ne zanima...bolj loše.
poglej si program na njihovi uradni strani, ziher majo kaki forum kjer si študenjtje informacije izmenjujejo. včasih je obstajala ena velika rumena knjiga ljubljanske univerze kjer so bli podrobno opisani vsi programi.
na šoli mate baje ene svetovalke, ki o tem kaj vedo....informacij je dosti, sam informirat se je treba znat:)
-
godnessa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2007
- Kraj: lj
pa da še jst mal pišem tlele v tole temo.
letos sem sprejeta na gmt-redno. če že kera obiskuje ntf, ni važno katera smer, in bi bla prpravlena it na kakšno pjačo da se že mal spoznamo nj se javi.
jst se bom pa javla tistim ki ste že pisale.
lepo se mejte
letos sem sprejeta na gmt-redno. če že kera obiskuje ntf, ni važno katera smer, in bi bla prpravlena it na kakšno pjačo da se že mal spoznamo nj se javi.
jst se bom pa javla tistim ki ste že pisale.
lepo se mejte
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
a bi lahko še kdo kaj več napisal o grafičnih in interaktivnih komunikacijah?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
- Miss Evie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2009
A se da med študijem na Gr. in interaktivnih komunikacijah tudi delat? Kako je kaj s količino snovi in urnikom?
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Jest sem sprejeta na oblikovanje oblačil in komi čakam, da začnem na faks hodit! Sam so nas pa tut dobr pomolzli glede denarja! No, zdej moramo še na tečaj šivanja konc septembra plus vse stvari, ki sodijo k šivanju si moramo sami kupit!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov