Študij naravoslovja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Ampak zakaj je naravoslovje taka muka? Ker se ne moreš enostavno nad*kat tiste skripte in pisat izpita 10 al v čemu je tak problem? Ali v tem, ker se ne strinjate z zakoni narave(to sem en dan slišal na troli
)?

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Js sm imela zmeraj probleme z matematiko, fiziko, kemijo... Ponavadi sem dobila ene par cvekov, da mi je pol končno ratalo spacat skupaj za tisto 2
Ti predmeti so mi bli zmeraj največja muka in sem se jih zelo težko naučila, bila mi je dolgočasna in nerazumljiva snov... Tako, da nisem našla niti enega razloga, da bi šla kaj v tej smeri naprej študirat.

-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Ja ampak kaj recimo pri fiziki predstavlja takšen problem? Ok, da je matematika problem lahko razumem... Pa ne zdaj razumet, da sprašujem zakaj ne študiraš naravoslovja...ne... Me pa zanima zakaj je to tako problematično... 

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
haley - Cosmopsiho
McLarnovc napisal/-a:Ja ampak kaj recimo pri fiziki predstavlja takšen problem? Ok, da je matematika problem lahko razumem... Pa ne zdaj razumet, da sprašujem zakaj ne študiraš naravoslovja...ne... Me pa zanima zakaj je to tako problematično...
Meni se pa zdi, da se je matematiko lažje naučit kot fiziko

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pri fiziki v OŠ sploh nisi rabu nič poskušat razumet, si imel le par osnovnih enačb ter naloge s podatki, kjer si uporabu eno od teh enačb (mogoče včasih, res včasih celo 2)
Še na večini srednjih šol je isti sistem. Je pa res, da se ti takrat zdi težje, kot dejansko je
Sicer pa tudi sama ne razumem tega "sovraštva" do naravoslovnih predmetov, ampak ok...

Sicer pa tudi sama ne razumem tega "sovraštva" do naravoslovnih predmetov, ampak ok...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
*mala* napisal/-a:Pri fiziki v OŠ sploh nisi rabu nič poskušat razumet, si imel le par osnovnih enačb ter naloge s podatki, kjer si uporabu eno od teh enačb (mogoče včasih, res včasih celo 2)Še na večini srednjih šol je isti sistem. Je pa res, da se ti takrat zdi težje, kot dejansko je
Ja meni je bilo tistu res ful težko takrat...pomoje, če bi se sedaj lotila tistih nalog pri fiziki sm skoraj zihr, da ko bi malo predelala snov, da bi verjetno več ali manj vse znala naredit. Samo takrat mi je bla pa višja znanost to pri 13. in 14. letih

Drugače pa js ne gojim nobenega sovraštva do naravoslovnih predmetov...samo jaz se resnično v tem na najdem in tega res ne bi šla nikoli študirat. Nimam pa nič proti, če nekdo to študira, če mu je všeč. Nam ne mora bit vsem enako všeč a ne

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov