Študij: multimedija=medijske komunikacije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
- alien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: če bi vedla, bi povedla
sprašujem vse tiste, ki študirajo multimedijo ali medijske komunikacije al pa tiste, k se na to spoznaste, da mi mal poveste, če sta si ta dva študija kej podobna in kaj na koncu lahko s tem poklicem točno delaš.
tnx usem
tnx usem
° the passion to ride
- alien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: če bi vedla, bi povedla
Lyla, ful ti hvala, da si se tko potrudla
program je ful zanimiv, sam če ni univerzitetno, mi ne diši lih najbolj, se bom pa probala še mal bol pozanimat. seveda mi pa vsakršna informacija pride ful prow tko da kr pište.
če pa je kdo k študira medijske komunikacije, pa nej mi mal pove o teh stvareh, bi bla ful vesela
program je ful zanimiv, sam če ni univerzitetno, mi ne diši lih najbolj, se bom pa probala še mal bol pozanimat. seveda mi pa vsakršna informacija pride ful prow tko da kr pište.
če pa je kdo k študira medijske komunikacije, pa nej mi mal pove o teh stvareh, bi bla ful vesela
° the passion to ride
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Točno to SAE in IAM bolj delajo na praktičnih primerih imaš veliko samostjenga in praktičnega dela. In kot je Lyla rekal je IAM priznan SAE ne. In da je oboje ekvaviletno 2 letnemu faksu. Baje bo IAM enkrat kmalu naredil tudi 4 letno verzijo. Kdaj??? Ve samo bob
And now something completely different
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Samo za info: Če vas zanima kej grafično oblikovanje in podobno pa obstajajo tudi grafične in interaktivne komunikacije. Univerzitetni program na NTF. Pa mislm, da ma mau tut mulitimedije v višjih letnikih, kot predmet.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
thebest napisal/-a:študira kdo tu MEDIJSKE KOMUNIKACIJE na FERI-ju v mariboru? bi rabo nekaj informacij
Moji dve kolegici, ena je v 3. ena pa v 2. letniku, obe sta ful zadovoljni. Predavanj so imeli zelo malo, v enem semestru samo 3 dni na teden, veliko izpitov se da opraviti s kolokviji, tako da se večinoma dela čez leto in manj v izpitnem obdobju, kar je dost manj obremenjujoče. Skratka obe sta zadovoljni z izbiro.
Houd de wereld tegen
-
MaTeya - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Mene pa zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s študijem Medijskih komunikacij v Mariboru na FERI-ju? Se malo zanimam za ta študijski program, pa sem veliko o njem že tut na njihovi spletni strani prebrala, pa me zanima še malo mnenje koga drugega.
Že v naprej hvala za pomoč.
Že v naprej hvala za pomoč.
-
MaTeya - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Angleščina mi ni problem, ker me full veseli, pa tut drugač mi leži.
A veš mogoč kolk vsaj približno pride izredni študij, ker sem gledala po netu pa tega podatka nisem nikjer najdla. Ker bom šla izredno, ker se redno žal ne morm vpisat več. Pa zdej malo tuhtam kako in kaj, pa mi je študij medijskih komunikacij nekak najbolj bliz.
A veš mogoč kolk vsaj približno pride izredni študij, ker sem gledala po netu pa tega podatka nisem nikjer najdla. Ker bom šla izredno, ker se redno žal ne morm vpisat več. Pa zdej malo tuhtam kako in kaj, pa mi je študij medijskih komunikacij nekak najbolj bliz.
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Zanimam se za študij medijske komunikacije v MB. A mi lahko pove, če je ta poklic iskan ali je na faxu možna izmenjava in na splošno glede faxa kaj.
Kaj pa grafično oblikovanje na visoki šoli za dizajn v LJ? A je to podobno - program, izobrazba, itd.
Kaj pa grafično oblikovanje na visoki šoli za dizajn v LJ? A je to podobno - program, izobrazba, itd.
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov