Sej večina nima predznanja, tko da to ni problem
Ej ne vem, js sm si že od nekdaj želela, pomoje že od enga 5ga razreda

. Pač zanima me. Fascinirajo me vse te raznolike bolezni, kako do njih pride, kako se jih zdravi, rada delam z ljudmi, pomagam, znam bit tut prijazna, tko da se ne bat, da prihaja še ena zatežena zoprna dohtarca haha. Zdej prvi trije letniki še niso tok zanimivi, kot pol kasnej, ker je pač predklinika, kjer maš razne predmete kot so kemija, fizika, mikrobiologija, histologija, patologija, fiziologija, biologija celice, anatomija,.... Pa sej zdej v drugem semestru so men vbistvu vsi predmeti dost vredu razen histologija, kjer pri vajah 1,5 ure gledaš neke preparate pod mikroskopom in skor vsi so v odtenkih roza-vijoličaste barve. Ampak to se da tut preživet. Vglavnem, če te zanima, pejt. Mal potrpiš ampak gre in na koncu tut službo lahko najdeš, vsaj za našo in vašo generacijo vem, da ne bo preveč zdravnikov. Pa to, da ne moreš počet nič drugega, kot se učit, je mal za lase privlečeno, razen, če hočeš 9ke, 10ke. Izpit smo meli do danes samo en- fiziko, ki sem se jo js učila 10 dni, ostalo so pa kolokviji, ki se jih da nardit če si vzameš en podaljšan vikend učenja (no razen, če spet hočeš izjemno dobro pisat- ampak js pravim, boljš da maš mal slabše ocene v indeksu, pa ti ostane tut neki življenja ane).