Študij: Medicina

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

majchy386*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy386* » 14. Feb. 2007 12:08

mene pa bol kt klasična medicina zanima dentalna medicina...na informativcu k sm bla sm slišala da je to 2. najdražlji študij, poleg študija na agrft...a je to res....? in ful drag nej bi pomenil zneske okol ..kok? sam tko me zanima...sej to me ne bo odvrnl sam usen nej kdo k ve pls napiše...
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 14. Feb. 2007 16:49

Majči za dentalno medicino si poglej stran SIDSIC :D Boš tam dobila vse info... Pa na njihovem forumu povprašaj, če te še kaj zanima..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 14. Feb. 2007 20:39

majchy386* napisal/-a:mene pa bol kt klasična medicina zanima dentalna medicina...na informativcu k sm bla sm slišala da je to 2. najdražlji študij, poleg študija na agrft...a je to res....? in ful drag nej bi pomenil zneske okol ..kok? sam tko me zanima...sej to me ne bo odvrnl sam usen nej kdo k ve pls napiše...

ja to sm tud jst slišala... kdaj si pa bla tm? kuko se ti je pa kj drgač zdelo?
majchy386*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy386* » 14. Feb. 2007 23:06

somebody napisal/-a:
majchy386* napisal/-a:mene pa bol kt klasična medicina zanima dentalna medicina...na informativcu k sm bla sm slišala da je to 2. najdražlji študij, poleg študija na agrft...a je to res....? in ful drag nej bi pomenil zneske okol ..kok? sam tko me zanima...sej to me ne bo odvrnl sam usen nej kdo k ve pls napiše...

ja to sm tud jst slišala... kdaj si pa bla tm? kuko se ti je pa kj drgač zdelo?

ja bla sm u soboto popudne..ful gužva...sam kokr sm mal sprašvala so uglaumn zarad klasične medicine pršl...drgač pa isto k lani...sam folk en taka bedna uprašanja postavl,,,ma drgač pa nč posebnga...pa un str filmčk mi je mau men:D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 15. Feb. 2007 19:44

ja sj ta vprašanja... d dol padš... men se zdi d so skoz eno in isto sprašval (sm bla v petk dopoldne), sm se z eno pogovarjala pa je rekla d lan ful niso tolk sprašval, predstavitev je pa menda že par let čist ista
majchy386*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy386* » 15. Feb. 2007 23:25

ja maš prou...sam bedn informatiuc mene ne odvrne ;) pa tut lani je blo tko da so mel še bol podrobno predstavitev...tko so predstavl bol predmete tut pa tko na nasplošno mal bl...zdj so pa uni predstavniki zrecitiral use u 15 min...pol pa glupa uprašanja;)
Uporabniški avatar
mariposa18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mariposa18 » 16. Feb. 2007 7:42

pa mene pa v lj niso preveč navdušli oz me sploh niso. v mbju je bla 100x boljša predstavitev, predstavli so celoten urnik, prišlo je velik profesorjev...v lj je blo pa kr neki...un prodekan je tak muto da sploh ne vem kaj je povedo :?
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 16. Feb. 2008 16:13

uf, vidm d je tale tema mal zapuščena ratala...
eno vprašanje mam (z tiste k so bli mejbi letos n informativci al pa k hodjo d medicino v lj): a na medicini obstajajo tudi dnevi odprtih vrat (kr na matematki so, pa bi rada šla še sm pogledat)?

tnx :evil:
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2007
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anxious » 20. Feb. 2008 12:18

Hmmm, js sm na medicini...
Dnevi odprtih vrat....kako to misliš? Mislm, js nč ne vem o tem, ampak itak je faks tak, da se morš sam o vsem pozanimat, tko da možn, da je kej in js ne vem.

Drugač pa če te zanima kako zgledajo predavanja, lahko greš kadar hočeš, ker itak ni prevelike gužve.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 21. Feb. 2008 19:56

^^ aya, a ne težijo č kr en pride notr? k me res ful zanima kuko zgleda :D
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anxious » 21. Feb. 2008 20:40

Ah kje, sej se sploh ne poznajo vsi med sabo. Ti komot prid, ne bo noben opazu, da sploh nisi na medicini. Povej ker predmet te zanima pa ti lahka povem kdaj mamo predavanja :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 22. Feb. 2008 9:29

uff, mene zanima v bistvu skor vse... amm, a mate ob ponedeljkih dopoldne kakšna predavanja slučajno? kr mam lihk tkrt popoldne pouk in bi laži pršla?
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anxious » 22. Feb. 2008 18:02

Ja ob pondelkih je od 9ih do 2eh mislm da :D
Najprej je anatomija 2 uri, na konc pa nujna medicinska pomoč. Vmes je pa histologija ki je men pure boredom :P. Nujna medicinska pomoč je pa ful zanimiva, ker zdej predava Ahčan. In kaže ogromn slik pa zravn pove še zgodbe in kako je treba ravnat. Dons smo npr. delal amputacije :D
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 22. Feb. 2008 21:25

o, hudo... no mejbi res kdaj pridm mal pogledat.
keri predmeti so ti pa drgač dobri, pa keri so tko, amm, dolgočasni?
pa sry k ti tolk tžim
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anxious » 23. Feb. 2008 13:13

Ne ne, sej ni problema :D

Men je kul anatomija, ker je fajn profesor (ampak itak ne hodim vedno, ker mamo še vaje in tm tut dost zveš), nujna medicinska pomoč in biologija celice- zdej delamo genetiko, prej mi ni blo tok zanimivo ( je pa samo ob torkih in petkih). Histologija mi ni preveč zanimiva, biokemija pa neki srednjega (včeri smo jemali npr. ogljikove hidrate in nukleinske kisline). Potem je pa samo še informatika, na katero pa hodi bolj malo ljudi, kar ti tut neki pove.

V prvem semestru sta bli drugač še biofizika in latinščina, zdej tega nimamo več (no, ni blo pa histologije).

Če te še kej zanima glede prvega letnika ti kr vpraši, nč ne mori :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]