Študij: Medicina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- majchy386*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
- Kraj: lj
mene pa bol kt klasična medicina zanima dentalna medicina...na informativcu k sm bla sm slišala da je to 2. najdražlji študij, poleg študija na agrft...a je to res....? in ful drag nej bi pomenil zneske okol ..kok? sam tko me zanima...sej to me ne bo odvrnl sam usen nej kdo k ve pls napiše...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Majči za dentalno medicino si poglej stran SIDSIC Boš tam dobila vse info... Pa na njihovem forumu povprašaj, če te še kaj zanima..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
majchy386* napisal/-a:mene pa bol kt klasična medicina zanima dentalna medicina...na informativcu k sm bla sm slišala da je to 2. najdražlji študij, poleg študija na agrft...a je to res....? in ful drag nej bi pomenil zneske okol ..kok? sam tko me zanima...sej to me ne bo odvrnl sam usen nej kdo k ve pls napiše...
ja to sm tud jst slišala... kdaj si pa bla tm? kuko se ti je pa kj drgač zdelo?
- majchy386*
- Sramežljivka
somebody napisal/-a:majchy386* napisal/-a:mene pa bol kt klasična medicina zanima dentalna medicina...na informativcu k sm bla sm slišala da je to 2. najdražlji študij, poleg študija na agrft...a je to res....? in ful drag nej bi pomenil zneske okol ..kok? sam tko me zanima...sej to me ne bo odvrnl sam usen nej kdo k ve pls napiše...
ja to sm tud jst slišala... kdaj si pa bla tm? kuko se ti je pa kj drgač zdelo?
ja bla sm u soboto popudne..ful gužva...sam kokr sm mal sprašvala so uglaumn zarad klasične medicine pršl...drgač pa isto k lani...sam folk en taka bedna uprašanja postavl,,,ma drgač pa nč posebnga...pa un str filmčk mi je mau men:D
- majchy386*
- Sramežljivka
ja maš prou...sam bedn informatiuc mene ne odvrne pa tut lani je blo tko da so mel še bol podrobno predstavitev...tko so predstavl bol predmete tut pa tko na nasplošno mal bl...zdj so pa uni predstavniki zrecitiral use u 15 min...pol pa glupa uprašanja;)
-
mariposa18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
pa mene pa v lj niso preveč navdušli oz me sploh niso. v mbju je bla 100x boljša predstavitev, predstavli so celoten urnik, prišlo je velik profesorjev...v lj je blo pa kr neki...un prodekan je tak muto da sploh ne vem kaj je povedo
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
uf, vidm d je tale tema mal zapuščena ratala...
eno vprašanje mam (z tiste k so bli mejbi letos n informativci al pa k hodjo d medicino v lj): a na medicini obstajajo tudi dnevi odprtih vrat (kr na matematki so, pa bi rada šla še sm pogledat)?
tnx
eno vprašanje mam (z tiste k so bli mejbi letos n informativci al pa k hodjo d medicino v lj): a na medicini obstajajo tudi dnevi odprtih vrat (kr na matematki so, pa bi rada šla še sm pogledat)?
tnx
-
Anxious - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2007
- Kraj: Bela Ljubljana
Hmmm, js sm na medicini...
Dnevi odprtih vrat....kako to misliš? Mislm, js nč ne vem o tem, ampak itak je faks tak, da se morš sam o vsem pozanimat, tko da možn, da je kej in js ne vem.
Drugač pa če te zanima kako zgledajo predavanja, lahko greš kadar hočeš, ker itak ni prevelike gužve.
Dnevi odprtih vrat....kako to misliš? Mislm, js nč ne vem o tem, ampak itak je faks tak, da se morš sam o vsem pozanimat, tko da možn, da je kej in js ne vem.
Drugač pa če te zanima kako zgledajo predavanja, lahko greš kadar hočeš, ker itak ni prevelike gužve.
-
Anxious - Komunikatorka
Ja ob pondelkih je od 9ih do 2eh mislm da
Najprej je anatomija 2 uri, na konc pa nujna medicinska pomoč. Vmes je pa histologija ki je men pure boredom . Nujna medicinska pomoč je pa ful zanimiva, ker zdej predava Ahčan. In kaže ogromn slik pa zravn pove še zgodbe in kako je treba ravnat. Dons smo npr. delal amputacije
Najprej je anatomija 2 uri, na konc pa nujna medicinska pomoč. Vmes je pa histologija ki je men pure boredom . Nujna medicinska pomoč je pa ful zanimiva, ker zdej predava Ahčan. In kaže ogromn slik pa zravn pove še zgodbe in kako je treba ravnat. Dons smo npr. delal amputacije
-
Anxious - Komunikatorka
Ne ne, sej ni problema
Men je kul anatomija, ker je fajn profesor (ampak itak ne hodim vedno, ker mamo še vaje in tm tut dost zveš), nujna medicinska pomoč in biologija celice- zdej delamo genetiko, prej mi ni blo tok zanimivo ( je pa samo ob torkih in petkih). Histologija mi ni preveč zanimiva, biokemija pa neki srednjega (včeri smo jemali npr. ogljikove hidrate in nukleinske kisline). Potem je pa samo še informatika, na katero pa hodi bolj malo ljudi, kar ti tut neki pove.
V prvem semestru sta bli drugač še biofizika in latinščina, zdej tega nimamo več (no, ni blo pa histologije).
Če te še kej zanima glede prvega letnika ti kr vpraši, nč ne mori
Men je kul anatomija, ker je fajn profesor (ampak itak ne hodim vedno, ker mamo še vaje in tm tut dost zveš), nujna medicinska pomoč in biologija celice- zdej delamo genetiko, prej mi ni blo tok zanimivo ( je pa samo ob torkih in petkih). Histologija mi ni preveč zanimiva, biokemija pa neki srednjega (včeri smo jemali npr. ogljikove hidrate in nukleinske kisline). Potem je pa samo še informatika, na katero pa hodi bolj malo ljudi, kar ti tut neki pove.
V prvem semestru sta bli drugač še biofizika in latinščina, zdej tega nimamo več (no, ni blo pa histologije).
Če te še kej zanima glede prvega letnika ti kr vpraši, nč ne mori
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]