*Lilli* napisal/-a:Janja84 hvala za opozorilo...prav ironično...sem bila na informativnem in nam je celotno stvar predstavljal prav ta Žiberna...tko lepo je vse predstavil in nas navdušil da jooj. In v tistem trenutku, sem dobila tak občutek...joj ta pa je res fajn...ta pa mora res biti dober
![]()
No en dokaz več, da ni vse zlato kar se sveti..
monesa mal se obrni na socialno delavko, glede zaposlitve geografov...kolko je meni znano so na razno raznih delovnih mestih od občin do raznih inštitutov itn...saj pravim povprašaj socilano delavko ti bo ona znala še najbolj pravilno odgovoriti![]()
Glede predmetnika pa mam zaenkrat samo to:
1. letnik:
Uvod v geografijo
Planetarna geografija
Geomorfologija
Geografija prebivalstva
Klimatogeografija
Hidrogeografija
...in pol še dva izbirna predmeta![]()
2. letnik:
Kartografija in GIS
Statistika v geografiji
Ekonomska geografija
Geografija prsti in rastlinstva
Socialna geografija
...in zopet dva izbirna
3. letnik:
Geografija slovenskih pokrajin
Socio-ekonomske strukture slovenskih pokrajin
Geografija naseljij
Ekološka geografija
Regionalna geografija Evrope
Geografija turizma
Izbirni predmet
Diplomski seminar
kaj več ti bo znal povedati nekdo, ki že študira. Ta predmetnik smo dobili mi na informativnih dnevih...tak, da ti jaz pri tem kaj dosti nevem povedati...saj sama iščem in prosim za čim več nasvetov in odgovorov glede študijaAja še to...ta predmetnik je za dvopredmetno geografijo, kakšna je razlika z enopredmetno sicer nevem...meni so govorili, da je na enopredmetni precej več matematike...no nevem
Mislim, da ti bo socialna delavka znala največ povedati...še boljše pa je, če poznaš koga, ki to študira
hvala za te informacije