Študij: Gea College
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
roki82 - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
Počakaj malo!!!!
En kup teh ljudi hodi v službo in da polovico plače za šolnino!!!
Najlažje je doma ležat in jokat kako ni denarja!!!
Takšni ljudje itak niso za takšen fax, ker v življenju ne bodo dosegli nič!!!
V končni fazi, ti pa nobena diploma ne pomaga, če nisi rojen za to!!!!
En kup teh ljudi hodi v službo in da polovico plače za šolnino!!!
Najlažje je doma ležat in jokat kako ni denarja!!!
Takšni ljudje itak niso za takšen fax, ker v življenju ne bodo dosegli nič!!!
V končni fazi, ti pa nobena diploma ne pomaga, če nisi rojen za to!!!!
- mononoke
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Mene pa zanima kakšen imaš naziv po končani Gei? Diplomiran podjetnik 7.stopnja? samo to je visokošolski zavod tako da verjetno nisi univ.? Nekaj me še zanima. Nekje sem slišala, da če želiš bit univ. lahko narediš neke dodatne izpite al kako? kako pa je kaj z izmanjavami študentov in študijem v tujini, kot je nekdo omenil? Sprašujem za fanta.
Tnx.
Tnx.
-
roki82 - Sramežljivka
Na Gei imaš dodiplomski študij po bolonjskem programu,
1. stopnja bolonjskega programa 3 leta: 7 stopnja izobrazbe, naziv, ki ga pridobiš je dipl.ekonomist.
2.stopnja bolonjskega programa je 2 leti, naziv magister podjetništva, to je enakovredno univerzitetni izobrazbi
Če si želi iti na izmenjavo sploh ni problem (letos je bilo 14 prostih mest, gre nas pa okoli 4), js grem konec septembra..... Če te zanima kaj več, sporoči...
1. stopnja bolonjskega programa 3 leta: 7 stopnja izobrazbe, naziv, ki ga pridobiš je dipl.ekonomist.
2.stopnja bolonjskega programa je 2 leti, naziv magister podjetništva, to je enakovredno univerzitetni izobrazbi
Če si želi iti na izmenjavo sploh ni problem (letos je bilo 14 prostih mest, gre nas pa okoli 4), js grem konec septembra..... Če te zanima kaj več, sporoči...
-
roki82 - Sramežljivka
Letos so bile na razpolago (v okviru Erasmus izmenjav): Poljska, Češka, Danska, Švedska, Rusija, Italija, Nemčija, Francija, Belgija......
Drugače greš pa lahko tudi na izmenjavo na podlagi bilateralnih pogodb med fakultetami (tukaj moraš biti previden, ker ni štipendij, in lahko imaš težave s priznavanjem izpitiv). V okviru teh pogodb so bile letos navoljo: Peru, Kitajska... še nekaj je blo samo se ne spomnem..
Drugače greš pa lahko tudi na izmenjavo na podlagi bilateralnih pogodb med fakultetami (tukaj moraš biti previden, ker ni štipendij, in lahko imaš težave s priznavanjem izpitiv). V okviru teh pogodb so bile letos navoljo: Peru, Kitajska... še nekaj je blo samo se ne spomnem..
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
No men se zdi pa Gea college eno samo "preseravanje" (se opravičujem izrazu:), se mi ze tako na splosno zdi da je ze čisttt preveč ekonomskih faksov v sloveniji.
Se najbolj bedno se mi pa zdi da tud ČE SI REDNI student plačas faks (mislm da je bivših 600.000sit)če si pa izredn pa skor en miljon??neki tazga,kokrkol plačas vseen se mi zdi too much za ta faks.
To je sam moje mnenje!
Se najbolj bedno se mi pa zdi da tud ČE SI REDNI student plačas faks (mislm da je bivših 600.000sit)če si pa izredn pa skor en miljon??neki tazga,kokrkol plačas vseen se mi zdi too much za ta faks.
To je sam moje mnenje!
-
roki82 - Sramežljivka
To miselnost, da je faks zastonj bo treba presežt!!!! Slej kot prej bo treba vsak fax plačati!!! Kr mal poglej naokoli po drugih državah!!! Izobrazba je investicija v prihodnost, če ima vsak drugi 18 letnik/ca svoj avto, potem si lahko tudi privošči fax!!!!
Šolnina na Gei je 1000€ za redne, 2200 za izredne
Drugi faxi so še dražji!!! To kar vse dobiš na Gei, je to poceni!!!
Najprej preveri kaj vse nudijo na Gei, js tudi na pluvam po drugih faxih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mislim, da naokoli kroži en stereotip, da na geo hodijo kao samo bogataši! Sedaj so pa tisti lenuhi, ki ne znajo zaslužiti nit € malo fauš. SEJ PROU!!!!!!!!!!!!!
Šolnina na Gei je 1000€ za redne, 2200 za izredne
Drugi faxi so še dražji!!! To kar vse dobiš na Gei, je to poceni!!!
Najprej preveri kaj vse nudijo na Gei, js tudi na pluvam po drugih faxih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mislim, da naokoli kroži en stereotip, da na geo hodijo kao samo bogataši! Sedaj so pa tisti lenuhi, ki ne znajo zaslužiti nit € malo fauš. SEJ PROU!!!!!!!!!!!!!
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Jaz grem tud letos na Gea College, pa bomo vidli kako se mi bo to obneslo
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- Miss_M
- Komunikatorka
roki82-nevem zakaj si tko odreagiru na moj post??? Navsezadnje imam pa par znancev ki studirajo na tem faksu.navsezadnje je začetni post namenjen-da vsak IZRAZI svoje mnenje o tem faksu.
Cene sm dala pa okvirne-hotla sem POVDART da je redni faks plačljiv,in zakaj bi nekdo sel na redni studij ki je plačljiv ker se lih plačilom solnin izogibajo.
Lenuhu?oprosti studiram tud jz izredno in si prisluzim SAMA solnino za faks in vse ostalo. Tko da sam ne o lenuhih!
p.s-pa ne bot tok agresivn
Cene sm dala pa okvirne-hotla sem POVDART da je redni faks plačljiv,in zakaj bi nekdo sel na redni studij ki je plačljiv ker se lih plačilom solnin izogibajo.
Lenuhu?oprosti studiram tud jz izredno in si prisluzim SAMA solnino za faks in vse ostalo. Tko da sam ne o lenuhih!
p.s-pa ne bot tok agresivn
- Miss_M
- Komunikatorka
aia se to sm hotla povedat: da se mi zdi nesmislno dat denar za REDNI studij.Vrejtno bodo kdaj res tud redni studiji plačljivi (kakorkol), vendar v slo (če se ne motim )je samo gea college plačljiv faks.
Drugač pa sam da je folk zadovoljen s tem kar studira in je vse ql
Drugač pa sam da je folk zadovoljen s tem kar studira in je vse ql
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
@roki82:
S takim odnosom in slovnico ti tudi Gea College ne bo lih pomagal do sanjske sluzbe.
Sama poznam dva, ki sta koncal to, ampak zgolj zato, da so imeli v druzinskem podjetju visje izobrazene zaposlene.
S takim odnosom in slovnico ti tudi Gea College ne bo lih pomagal do sanjske sluzbe.
Sama poznam dva, ki sta koncal to, ampak zgolj zato, da so imeli v druzinskem podjetju visje izobrazene zaposlene.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov