Študij: Gea College
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Valeria napisal/-a:Gea je faks za take,katerih starši imajo firmo in pol svoje otroke pač nekam vpišejo, da dobijo papir, ali pa za take, ki že nekje delajo in se na Gea dodatno izobrazijo.
Za kogarkoli drugega pa to ni. Če pride čisti začetnik, ki nima vez, delodajalci raje vidijo, da ima končano ekonomsko fakulteto ( ljubljansko ali mariborsko).
Bom še jst povedala, da že od kr sm končala SŠ poslušam same negativne stvari o Geji...tud naši profesorji k so šli z nami na informativni dan so govorili da je ta šola tak bullshit...ne vem no. Dva sošolca sta dobila za neko nagrado brezplačen 1. letnik, pa noben ni tel it tja. Na splošno velja, da je ta šola za bogatunčke, kjer imajo doma že firmo in samo rabijo papir... Da ni zahtevna sploh. Poznam delodajalce, kjer posebej poudarijo (seveda ne na glas in uradno!!), da tiste, ki prihajajo iz te šole ne zaposljujejo. Vem, sej je tud meni to mal čudno slišat -sam resnično je na našem kocu ta šola res na slabem glasu.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
^^
ker imajo desetke (ocene) svojo ceno?
ker imajo desetke (ocene) svojo ceno?
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
- DragonForce
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 4. 2009
Dejte dejte nehat že s tem, da je Gea College za sinove in hčere bogatih ljudi. Prov bedni ste že.
Ko sem šel na informativni dan, so bili čisto normalni ljudje.
Se jim vidi po obnašanju, obleki in ostalem. Sploh niso bogati ampak čisto normalni, tako kot drugje.
Ko sem šel na informativni dan, so bili čisto normalni ljudje.
Se jim vidi po obnašanju, obleki in ostalem. Sploh niso bogati ampak čisto normalni, tako kot drugje.
- MajaRondoC
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2015
Pred leti sm diplomirala na GEI. Vsa leta mam normalno službo in ni mi žal centa porabljenega za študij tam. Sem slučajno naletela na to temo in se spomnila na ta članek: http://www.finance.si/8811153/Zasebne-f ... =389431837
navajam: Dekan GEA College izr. prof. dr. Vadnjal sicer meni, da se lahko dobro kosajo z javnimi univerzami. »Po ugotovitvah raziskave, ki jo je na ekonomski fakulteti opravila Nina Jurjec, naše diplomante delodajalci uvrščajo na tretje mesto med najbolj zaželenim kadrom za zaposlitev s poslovnega področja. Pred nami sta samo ljubljanska ekonomska in mariborska ekonomsko-poslovna fakulteta, kar je razumljivo, saj imata obe daljšo tradicijo od nas.«
Če pa je EF naredila raziskavo v okviru magistrske Nine Jurjec in so navedli JAVNO, da delodajalci najraje zaposlijo diplomante GEA College izmed vseh zasebnih fakultet in šol, potem je odgovor na dlani.
navajam: Dekan GEA College izr. prof. dr. Vadnjal sicer meni, da se lahko dobro kosajo z javnimi univerzami. »Po ugotovitvah raziskave, ki jo je na ekonomski fakulteti opravila Nina Jurjec, naše diplomante delodajalci uvrščajo na tretje mesto med najbolj zaželenim kadrom za zaposlitev s poslovnega področja. Pred nami sta samo ljubljanska ekonomska in mariborska ekonomsko-poslovna fakulteta, kar je razumljivo, saj imata obe daljšo tradicijo od nas.«
Če pa je EF naredila raziskavo v okviru magistrske Nine Jurjec in so navedli JAVNO, da delodajalci najraje zaposlijo diplomante GEA College izmed vseh zasebnih fakultet in šol, potem je odgovor na dlani.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
to pomeni, da so še manj zaposljivi kot diplomanti ljubljanske EF in mariborske? da so torej šanse, da bi človek (brez nekih mamic, očkov in tet) s pomočjo gea collega dobil službo, približno enako nič?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov