Študij: FPVV

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 05. Avg. 2005 9:01

Hja niso vsa predavanja kvalitetna,na žalost so nekateri profesorji tam samo zato da sebi potrjujejo da znajo in si za nas študente vzamejo premalo časa. :evil: BVečinoma so profesorji super,se pa najdejo izjeme ki sploh ne vejo zakaj so tam?! Nekateri predavajo tako da bi jih lahko poslušal cel dan in ne bi pogledal na uro,in so nekateri pri katerem zapustiš predavalnico po 30minutah. Pa odvisno je kater predmat ti je bolj zanimiv. Meni sta ekonomika in statistika katastrofa :cry: in se tudi to odraža pri izpitu,ki mi nikakor ne gresta. Nekateri predmeti so hudo zanimivi in tako tudi podani in ni problema narest izpit. V Mariboru ne vem kako zgledajo predavanja,vem pa da morajo hodit v Ljubljano na izpite. En del izpitov lahko delajo v Mb,večino v Lj.

Upam da sem kaj pomagala :D
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Spelina » 05. Avg. 2005 16:24

me zanima kako to da ma letos UN manj točk kt VS?je res problem za job?
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 06. Avg. 2005 13:12

Verjetno je premalo vpisanih na UN kot pa na VS, in je potreba po tem kadru :?
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
manuella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a manuella » 31. Avg. 2005 21:00

Test telesnih zmogljivosti v sklopu sprejema na mesto kandidatke za policistko na Policijski akademiji v Tacnu pa že res ni težak; prej bi rekla še prelahek za bodoče policistke.
S FPVV V MB nimam izkušenj, v LJ pa se mi izredni študij ne zdi ravno najbolje organiziran, vendar se z dobro voljo vse da...
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 30. Sep. 2005 18:05

S tem da izrdeni študij v Lj ni dobro organiziran se pa čist strinjam :P. Prav bolano je vse skupaj. BOmo vidli če bo v drugem letniku kaj boljše. Pa še manj predmetov imamo :D vsaj nekaj :D

komaj čakam da u šolo grem :D :D
Coco Chanel
alisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a alisha » 10. Okt. 2005 15:08

Mogoče kdo ve kdaj je naslednje usposabljanje v Tacnu? Sem brskala po netu pa nikjer nisem našla...
Pa za FPVV (VS) me zanima kakšni so kaj predmeti, je dosti fizike pa tega al je večinoma samo piflarija?

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 10. Okt. 2005 15:41

Nimam pojma za prvo vprašanje. Verjetno bo spomladi,tako kot vsaki leto.
Glede fizike na FPVV:do zdej je jaz še nisem imela ( do 2.letnika je ni). Matematike tudi ni,je pa statistika v prvem letniku.
Ni piflarije,ker se moraš učit ne pa piflat ker s tem ne boš nič dosegla. Ni druge kot pa se dol vsest pa učit
Coco Chanel
alisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a alisha » 10. Okt. 2005 15:56

Larika, hvala ti za odgovor! Ful bi se rada vpisala na to šolo samo sem se bala, da je dosti fizike. Letos sem hodla na fakulteto za gradbeništvo-promet pa se nikakor nisem mogla zraven spravit!
Glede piflarije nisem mislila tako saj vem da s piflarijo nič ne dosežeš!
Kak pa je s telovadbo, če hodiš izredno? Baje je ni??

LP
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 10. Okt. 2005 16:39

Ja jaz hodim izredno pa nimam telovadbe,lahko pa hodiš če želiš, jaz na žalost nimam časa, čeprav si ful želim. Imaš pa več oblika badbe če e ne motim.

Najbolše bi bilo če pokličeš na fax v referat 01/ 300 83 35 to je VS UNI pa 01 /300 83 06 pa se še pri njih pozanimaš

če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj :D
Coco Chanel
Ashly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashly » 23. Jan. 2006 10:27

mene ful zanima ta študij. Kaj ko končaš je res tako težko dovit zaposlitev??
~ ¤ so in love ¤ ~
Uporabniški avatar
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kjut-girl » 27. Jan. 2006 12:46

Jah ja pravijo da je težko dobit zaposlitev :( Tko da je dobr da se že v času študija mal kažeš, recimo da med počitncami delaš kej v povezavi s tem.
Če ti uspe pa loh delaš na kakšnih ministrstvih, si kriminalist, detektiv.......
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 31. Jan. 2006 21:27

Draga moja najprej je treba fax narest,pa potem imet kar nekaj let delovne dobe,ker v to službo vzamejo na leto samo 12 (največ) če jih rabijo, tako da imajo prednost tisti ki so že leta in leta v policiji. Plača je pogojena z leti v policiji, delovnim mestom,delovnimi pogoji,...skratka tega ti ne vem povedat, in dvomim da bo kakšen kriminalist govoril o svoji plači.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
snow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a snow » 01. Feb. 2006 13:40

vse ste pisale kakšen je izredni študij predmeti ,...
nobena pa ni napisala cene za letošnji prvi letnik VŠ je bilo 430.000(v enem obroku) :eek:
+ vpisnina in to da si moraš sam knjige kuit.
vem, da so še dražji faxi, ampak meni se je zdelo zelo veliko
vendar če potem res ne dobiš službe je 1,200.000 nekam veliko :!:
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 01. Feb. 2006 18:04

Jaz sem za drugi letnik plačala 390.000 + vpisnina + knjige. Ja je veliko, vendar je glede službe čist odvisno katero smer v 3 letniku izbiraš in na katero temo delaš diplomo (če se ne motim-če se naj me kdo popravi).
Coco Chanel
Uporabniški avatar
snow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a snow » 02. Feb. 2006 10:41

kokr so pa men rekl mamo mi zdej eno smer, na koncu si diplomirani varstvoslovec, ko narediš 3. letnik pa lahko greš na specializacijo, da pa prideš notr moraš imeti povprečje obvezno najmanj 8 :eek: +plačilo
nism pa 100% tko so guvuril

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov