Študij: FPVV
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Joj jst bi bla tut ja ... sam prou niker ne najdem točnih informacij, kaj morš sploh narest, da si kriminalist? kjut-girl lohka poveš kej več o tem ( lohka tut na zs, da ne bova offtopic) . Kolk pa je blo letos omejitve sploh?
Lp
Lp
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Heh moj brat hodi tja, ja ... Sicer je šele 1. letnik pa mu gre kr dobr ... A vs kej posebnga zanima, loh ga vprašam ...
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
kjut-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2005
Naughty grl napisal/-a:Heh moj brat hodi tja, ja ... Sicer je šele 1. letnik pa mu gre kr dobr ... A vs kej posebnga zanima, loh ga vprašam ...
A pa je univerzitetna smer a visokošolska?
Ma ja dej mal ga praš če je težko. Pa tko kva majo kej pr telovadbi k to mi je res kul da je 3 leta telovadba...sem pač športn tip. Pa če je res samoobramba obvezna. To mi je full dobra. No zdej me že zanima. Sej mogoče bom pa oktobra izkusla. Upam!
-
kjut-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2005
Hely_3 napisal/-a:Jaz se tudi mislim tja vpisat. Veš njihovo spletno stran!!!
Postati kriminalistka je mohja največja želja!!!!!!!
Ja tole je stran: http://www.fpvv.uni-mb.si/
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
LARIKA napisal/-a:ja jaz plačujem grehe za lani, sem v prvem letniku,če te kaj zanima kar vprašaj!
Zakaj pa plačuješ grehe za lani???
No dej mi povej kako vse to poteka. So težki pogoji za vpis??? Težki predmeti????
To je v Lj??? In katere smeri imaš potem za naprej vpisati???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Sem prvi letnik visokošolskega študija. Smer izbiraš v drugem letniku. Ker potem v tretjem letniku študiraš smer ki si si jo izbral.
Študij ni preveč težak in ni lahek. Odvisno koliko se učiš. Plačujem pa zato ker lani nisem šla v drugi letnik in delam izpite za nazaj. Študiram pa kot izredna študnetka ob delu. Nekateri profesorji so totalni butli, večina pa je super predavateljev in tudi odlični sogovorniki v diskusijah,.. Konča pa se na izpitu, profesor ki je na predavanjih super je na izpitu zaje***.
Študij ni preveč težak in ni lahek. Odvisno koliko se učiš. Plačujem pa zato ker lani nisem šla v drugi letnik in delam izpite za nazaj. Študiram pa kot izredna študnetka ob delu. Nekateri profesorji so totalni butli, večina pa je super predavateljev in tudi odlični sogovorniki v diskusijah,.. Konča pa se na izpitu, profesor ki je na predavanjih super je na izpitu zaje***.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Elizabetka napisal/-a:Kje paje ta fakulteta?
Al ni v Ljubljani in Mariboru???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Hely_3 napisal/-a:kam ti hodiš v Maribor????
Ne v Ljubljani. Je pa tudi v Mariboru, samo tja jih je bolj malo prijavljenih, in je full bed ker moraš na določene izpite samo v lj hodit ker so gnili-še posebej nekateri profesorji so levaki
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Še vsako leto so bile pri nas omejitve ker je full navala na faks. Tako da verjemi da bojo omejitve. Lani je bilo okoli 80 točk za redno in 65-70 nisem sigurna za izredno. In se ti bolj splača redno,ker si profesorji vzamejo veliko več časa za razlaganje snovi, pa več nalog in seminarskih je,.. tako da imaš na koncu veliko boljše znanje kot izredni. Meni je sfalila 1 točka za redno in sem skoraj znorela,... tako da če imaš možnost redno ti priporočam reden študij.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]