Študij: FPVV
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Imam vprašanje za tiste, ki ste že na FPVV: trenutno obiskujem 4. letnik ekonomske šole. Na FPVV se lahko vpišem na visokošolski program, ker bom delala poklicno maturo. Cilje za naprej pa imam že začrtane: želim se specializirati za kriminalistično preiskovanje ali pa policijski management. Torej moje vprašanje je: ali se lahko s poklicno maturo po dodiplomskemu študiju vpišem še na podiplomski študij in nadaljujem študij normalno?
Mislila sem tudi iti na maturitetni tečaj in opraviti splošno maturo in se pišati na UNI program, ampak ne vem če se mi splača. Kaj menite vi? Kakšna je sploh razlika me UNI ter VS?
Mislila sem tudi iti na maturitetni tečaj in opraviti splošno maturo in se pišati na UNI program, ampak ne vem če se mi splača. Kaj menite vi? Kakšna je sploh razlika me UNI ter VS?
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Lahko se vpišeše, vendar boš morala kar precej delati na faxu da boš iemla povprečje ocen čez celtni študij najmanj 8 ali dve leti delovnih izkušenj. Vendar ti resnici na ljubo odsvetujem študij pri nas. Smo se pogovarjali z kriminalistom, pa nam je polagal na srce, da naj nekaj naredimo, ker dela ni. Čeprav so nam obljubljali ne vem kaj vse, danes o tem ni ne duha ne sluha. Kriminalistov pa itkak kronično primanjkuje vendar jih ne zaposlujejo. Ne vem zakaj ne?! Ker je dipl. varstvoslovcev več kot dovolj in veliko jih ima željo delati na tem področju. Mene osebno zanima večji spekter in se še ne omejujem kaj bom ko bom končala ta fax. Tako da ne bom rekla, da se ne bom na koncu usmerila na kakšno drugo smer- specializacija če mi uspe.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Aha, hvala za odkrite odgovore. vem, da je zadnja leta naval na FPVV vse večji... res me to zanima, a ne toliko, da potem ne bom vedla kaj naj počnem s svojo diplomo. Čas mineva in moram se počasi odločiti kam naprej. Očitno bo FPVV odpadla... škoda, ampak dolgoročno gledano bo najbrž to prav...
Hvala.
Hvala.
-
manuella - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
To je zato, ker ima folk mau napačne predstave o vsem skupaj, preveč gledajo ameriške filme in pol je posledica huda ko pristanejo na trda tla v ''real life''. Sama pravkar pišem diplomo na FVV in mi niti malo ni žal, da sem na tem faksu, ker pač imam že od začetka začrtano pot, po kateri mislim hoditi.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
OOooo to je pa full lepo slišat manuela Pri katerem mentorju pa pišeš diplomo in katero temo imaš?
Jaz pa sem danes naredila statisiko z 10 in sem tok vesela, da fertik
Jaz pa sem danes naredila statisiko z 10 in sem tok vesela, da fertik
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
kjut-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2005
Pr telovadbi morš nardit določeno število ur kjer izbiraš med odbojko, aerobiko, pink ponkom itd.... Pol maš pa v 1.letniku še obvezno kuperja, v 2. samoobrambo, v 3. pa streljanje. Pa še pohod je obvezen--letos smo šli na Nanos.
No tko je pr UNI.
No tko je pr UNI.
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
-
kjut-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2005
Ja to je telovadnica na šoli k je res majhna. Vi imate vrjetn v dvorani Tabor? To je blizu faxa, samo nevem kako naj ti povem kje je. Glej tu maš en zemljevid od LJ centra pa si poglej. Tam čist desno maš, pa poglej kje je Kotnikova pa maš tud napisan kje je Tabor.
http://www.lecad.uni-lj.si/intro/map-Lj-center.jpg
http://www.lecad.uni-lj.si/intro/map-Lj-center.jpg
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov