Študij: FPVV
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 177 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- bonboniera
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
sm šla na informativni dan in živa katastrofa. niso nam povedali nič o tem faksu. kar nizali so ene bedne podatke, ki jih tako ali tako že vsi vejo, saj so značilne za vse fakultete.
groza prej sem imela ogromno željo po univerzitetnem študiju, ampak ko sem prvič sploh videla to stavbo-izgleda kot neka napol podrta srednja ekonomska šola, oz. kot zobozdravstvena ordinacija, ki je še iz nevemkerega stoletja. plus to, da sem komaj našla faks.
res, niso nam povedali NIČ o programih, o tem, kakšna znanja ta šola ponuja, kam lahko greš s to izobrazbo, za kaj te usposablja, kaj bomo zmožni početi s tem znanjem. o zaposlitvi nič konkretnega.
uglavnem, razočaral me je ta faks u nulo, vsi ki so predstavljali, so mi dajali vtis, kot da jim je muka tam gor stat in govort. kakor da se jim ne da matrat za polno dvorano dijakov, ker se jim itak jeb*, a se bo kdo upisu sm al se nav.
to me je zanimalo kot snov, kot poklic, zdaj pa nevem več. res, morali bi se zavedati pomembnosti informativnega dneva, saj to res vpliva na naše odločitve.
plus to, da je v dvorani stalno zvonil mobitel, da se predstavnikov ni dobro slišalo zaradi slabega ozvočenja....krneki.
groza prej sem imela ogromno željo po univerzitetnem študiju, ampak ko sem prvič sploh videla to stavbo-izgleda kot neka napol podrta srednja ekonomska šola, oz. kot zobozdravstvena ordinacija, ki je še iz nevemkerega stoletja. plus to, da sem komaj našla faks.
res, niso nam povedali NIČ o programih, o tem, kakšna znanja ta šola ponuja, kam lahko greš s to izobrazbo, za kaj te usposablja, kaj bomo zmožni početi s tem znanjem. o zaposlitvi nič konkretnega.
uglavnem, razočaral me je ta faks u nulo, vsi ki so predstavljali, so mi dajali vtis, kot da jim je muka tam gor stat in govort. kakor da se jim ne da matrat za polno dvorano dijakov, ker se jim itak jeb*, a se bo kdo upisu sm al se nav.
to me je zanimalo kot snov, kot poklic, zdaj pa nevem več. res, morali bi se zavedati pomembnosti informativnega dneva, saj to res vpliva na naše odločitve.
plus to, da je v dvorani stalno zvonil mobitel, da se predstavnikov ni dobro slišalo zaradi slabega ozvočenja....krneki.
- bonboniera
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
ne brošucah? tm smo dobil sam predmetnik, toj pa to. pa skos so ponavlal: ja to si pa lahko na internetu preberete...
halo, sej smo pršli za to tja, da nm oni kej povejo.
baje je ta univerzitetni program dokaj lahek, tako pravijo študenti.
mene pa skrbi zaposlitev, ker je škoda izgubiti tri leta, da moraš pol na nek drug faks, ker ne najdeš šihta. so predaval študentje na eni šoli prd informativnim dnevom, pa so rekl, da so mogl it še nekej študirat, ker enostavno ni prostora.
halo, sej smo pršli za to tja, da nm oni kej povejo.
baje je ta univerzitetni program dokaj lahek, tako pravijo študenti.
mene pa skrbi zaposlitev, ker je škoda izgubiti tri leta, da moraš pol na nek drug faks, ker ne najdeš šihta. so predaval študentje na eni šoli prd informativnim dnevom, pa so rekl, da so mogl it še nekej študirat, ker enostavno ni prostora.
- tjask
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
- Kraj: Domžale
kar se šihta tiče je itak tko, da kokr maš veze in poznanstva. sej so vse družboslovne smeri take, da je težko dobit. če hočš met zagarantiran šiht pejt na naravoslovno smer, matematka, fizka, kemija, kej tazga pa boš prec mela šiht kle je pa pač tko da kokr maš srečo pa poznanastva
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
js sm tut na tem faksu in mi je všeč. k smo mi mel informativnega so kr fajn predstavili vse skupaj. sicer sem pa že prej vedla, da je to moja želja. s službami je pa tako kot je povedala tjask. js sem se vpisala zato, ker me to zanima. nimam nobenih vez pri policiji tko da tm zihr ne bom delala. niti mi ni v interesu. Sicer pa kdo je rekel, da se lahko zaposliš samo v policiji... nikjer te ne bo služba čakala pred vrati, ko boš stopil ven z diplomo (razen če si naravoslovec). največ za to moraš narediti sam, s svojimi rezultati, udejstvovanjem na različnih področjih.
pa glede stavbe v kateri mamo predavanja: na zunaj je res mal boga, ampak notri je pa kul opremljeno. Tle se nam vsaj selit ni treba iz predavanja na predavanje, tko k majo na FKKT (vsaj 1.letnik). Če maš veselje do tega študija, ti ni važno ravno kje imaš predavanja. važno je kakšne kvalitete so ta predavanja.
pa glede stavbe v kateri mamo predavanja: na zunaj je res mal boga, ampak notri je pa kul opremljeno. Tle se nam vsaj selit ni treba iz predavanja na predavanje, tko k majo na FKKT (vsaj 1.letnik). Če maš veselje do tega študija, ti ni važno ravno kje imaš predavanja. važno je kakšne kvalitete so ta predavanja.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Ok, sj je res težko dobit službo, kjerkoli - ne sam tle. ampak js osebno ne bi niti slučajno študirala nekaj kar me ne veseli, potem pa še celo življenje delala nekaj kar mi ne odgovarja. Recimo v primeru tvoje prijateljice - varnostne vede vs. elektro?? ok če jo oboje veseli je to super. ampak če je pa na elektro zato, da bo mela službo je pa neumna. Celo življenje bit nekje kjer ti ni všeč in hodit z odporom v službo je največja mora.
-
Marlboro_gold - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2009
Kje pa si dejansko lahko zaposlen s to izobrazbo ( če ti že ravno rata dobit službo) oz kakšne podiplomce/preusmeritve z drugimi faxi se da OK uskladit, povezat z varstvoslovjem? Če veste kaj mislim :p
-
Marlboro_gold - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2009
In potem si kaj, diplomiran varstvoslovec ali diplomiran pravnik?
-
grejpfrut - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Nevem če sva se čisto dobro razumele...
Po končanem FVV-ju, ko diplomiraš, se lahko vpišeš na pravno fakulteto v MB, kjer imaš priznanih že ful izpitov iz FVV-ja, tako da ubistvu moraš diplomirat, da se ti priznajo izpiti na PF, nevem pa kako je z vzporednim študijom...
Po končanem FVV-ju, ko diplomiraš, se lahko vpišeš na pravno fakulteto v MB, kjer imaš priznanih že ful izpitov iz FVV-ja, tako da ubistvu moraš diplomirat, da se ti priznajo izpiti na PF, nevem pa kako je z vzporednim študijom...
"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
Oscar Wilde
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
cotkica napisal/-a:Ok, sj je res težko dobit službo, kjerkoli - ne sam tle. ampak js osebno ne bi niti slučajno študirala nekaj kar me ne veseli, potem pa še celo življenje delala nekaj kar mi ne odgovarja. Recimo v primeru tvoje prijateljice - varnostne vede vs. elektro?? ok če jo oboje veseli je to super. ampak če je pa na elektro zato, da bo mela službo je pa neumna. Celo življenje bit nekje kjer ti ni všeč in hodit z odporom v službo je največja mora.
Ogromno let iskat službo in nato dobiti eno ki se ne ujema s tvojim faksom in ima nizko plačo je pa še večja mora.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
molekulca - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
je mora, zto pa nas usmerjajo v to, da najdemo kako luknjo v zakonu ali pa stvari, ki so sicer zakonsko urejene, izvajajo pa se ne. pač moreš bit malo inovativen pa si vzet čas pa kak zakon preštudirat. sj se da na zavodu ne verjamem da kje izrecno iščejo diplomirane varstvolsovce.
...I have a dream, a fantasy. To help me through reality...
- orhidejicaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2010
Malo obujam temo...
Kako je sedaj organiziran izredni študij v Lj.
Kako je s prakso ?
Glede športa je obvezen tudi za izredne študente?
Izpiti so težki?
Kje se dobi gradivo ?
Sem v veliki dilemi, ker je šolnina res kar visoka, zato bi bila vesela vsake informacije
Kako je sedaj organiziran izredni študij v Lj.
Kako je s prakso ?
Glede športa je obvezen tudi za izredne študente?
Izpiti so težki?
Kje se dobi gradivo ?
Sem v veliki dilemi, ker je šolnina res kar visoka, zato bi bila vesela vsake informacije
...Bodi to kar si....
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
A mi lahko katera prosim pove kako je z vpisom v 1. letnik uni programa, če se želim prepisati iz drugega faksa? Na spletni strani fvv ne najdem tega podatka, ali pa se samo slabo znajdem... Torej kakšni so vpisni pogoji, in pa kako je z vpisom izven vpisnih rokov?
Aja, in kje se lahko zaposliš s to izobrazbo, če mi lahko kdo malo razloži?
Aja, in kje se lahko zaposliš s to izobrazbo, če mi lahko kdo malo razloži?
Prvi neprebran prispevek • 177 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov