Študij: FPVV
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 177 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Ja jz sm se tud sm upisala, in sm tud pričakovala, da bo ful vpisanih sam 403 je pa res ful . Sicer je pa na ush treh kamor sm se upisala tok preveč vpisanih, da sm komi vrjela .
- tjask
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
- Kraj: Domžale
a pagon je šel? uff, nism vedla... pa prov model je bil.
ja, drugač pa spada nš fax pod en samostan, sam kokr sm js slišala že neki časa nazaj, da nej bi postal 'samostojni' ne pa da bi ga nm zasegl... ne vem, se bo treba mal pozanimat....
ja, drugač pa spada nš fax pod en samostan, sam kokr sm js slišala že neki časa nazaj, da nej bi postal 'samostojni' ne pa da bi ga nm zasegl... ne vem, se bo treba mal pozanimat....
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Na spletni strani ni nič videti, da Dr. Pagon ne bi bil več naš dekan . Zanima me od kje vam take informacije? So preverjene? Uradne? Ker če niso, potem govorite bedarije,...
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Aham
Ja meni je Dr. Pagon itak eden izmed najboljših profesorjev na celem faksu. Kako pa to, da ne bo več dekan? A mu je potekel mandat, al kako? Jao če bo Lobnikar dekan, hmmm jao nam
Ja meni je Dr. Pagon itak eden izmed najboljših profesorjev na celem faksu. Kako pa to, da ne bo več dekan? A mu je potekel mandat, al kako? Jao če bo Lobnikar dekan, hmmm jao nam
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
ful je na bad ja...tud men je bil zakon ... sem pa slišala da naj niti nebi več hotel kandidirat za še en mandat...sicer ne vem zakaj.....ful ga bomo pogreašali
sej vem da je čist ot glede na zadnjo temo..sam a mi lahk ena pove kk se lotit seminarske pri kotnikovi,pa a ti jo mora ona odobrit al jo sam nardiš pa prineseš na izpit al kk? hvala za info!
sej vem da je čist ot glede na zadnjo temo..sam a mi lahk ena pove kk se lotit seminarske pri kotnikovi,pa a ti jo mora ona odobrit al jo sam nardiš pa prineseš na izpit al kk? hvala za info!
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Odlocajo se med Meskotom in Lobnikarjem!
Bomo vidli!
Bomo vidli!
Hello, 911. I''m on fire!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Če me spomin ne vara je lani ni potrjevala. Samo povedal si ji kaj bi rad pisal, če je bilo kaj zanimivega pa ti je dala navodilo kako in kaj. Drugače pa ni nič ni treba k njej. Ampak ti svetujem, da greš ker ti bo dala super navodila kako in kaj. [/b]
Coco Chanel
Coco Chanel
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
LARIKA, ti bos ziher vedla Kak Sotlar v 1. letniku ocenjuje NVS? Je fuuuul strog?
Hello, 911. I''m on fire!
- tinaROSSI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2007
- Kraj: Gorenjska
Sotlar je bil men res full uredu predeavatelj. Ce se naucis, se nimas kej bat, pac moras kar nekaj znat, ne mors zblefirat, pol pa nardis.
Drgac sm pa 2 letnik, no ja pavziram, sam se izpite mam za narest za nazaj, za 2letnik... tko da praste ce vs kej zanima:)
Drgac sm pa 2 letnik, no ja pavziram, sam se izpite mam za narest za nazaj, za 2letnik... tko da praste ce vs kej zanima:)
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Ja kot predavatelj je odličen, ko pa ocenjuje izpite je pa zahteven. Minimalno če se ne motim je 58-60% da sploh prideš na zagovor. PA še tam včasih take sprašuje, da ti ni nič jasno. Vsaj pri nas je bilo tako. Pa kakšne barve so platnice in podobne fore, kr neki skratka. Pa full na široko postavlja vprašanja in se z lahkoto zmedeš,... pa te tko gleda da sam hkm mi je hodilo kaj drugega po glavi kot pa družbena stratifikacija
Coco Chanel
Coco Chanel
-
snow - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2006
prosila bi, če mi lahko katera pošlje vprašanja od ekonomike poslovanja (1. letnik), ker jih na forumu čisto malo. rabim jih za učenje, da se po teh vprašanjih naučim, ker se ne mislim cele knjige napamet učit, do sedaj sem vedno pisala po svojih besedah pa nisem naredila. hvala!
- _BiNcA_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 11. 2004
zdj ste me sto zaposlitvijo dobr prestrašle:/...ampak dobr pustmo zdaj to..mene zanima kakšna je wečja razlika med UNI pa VS??..je UNI res fuul težji od VS??sprašujem pa bolj za izredno...slišala sem da ni za izredni študij v programu športne??..da si sicer lahko izbereš..vendar je urnik beden...pa me zanima ve k ste na faxu pa izredno..eč katera hodi na športno..kdaj mate športno?...
ko sem slišala da so na izrednem predavanja konc tedna tudi ob sobotoah in to od 16ih do 21ih..me je blo kr groza..še posebi zaraditega ker neweem kako bi usklajevala faks s treningi..
ko sem slišala da so na izrednem predavanja konc tedna tudi ob sobotoah in to od 16ih do 21ih..me je blo kr groza..še posebi zaraditega ker neweem kako bi usklajevala faks s treningi..
Prvi neprebran prispevek • 177 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov