Študij: FPVV
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
ola....mal pozno sem vidla post pa upam da ni narobe če še sama dodam odgovor....pri metodologiji se je najboljš učit iz slide-ov, pa iz unih člankov, sej če rabiš kaka izpitna vprašanja ti jih lahk kamot pošljem.. lepo se mejte pa velik sreče 30.10 na metodologiji
-
neenchy - Komunikatorka
lej me se ni zde tko težak..js sem se učila iz knjige(oz obeh knjig) pa tud iz zapiskov..pač vse sem predelala.....
a mi lahk kera pove kolk je pa pri klemenčiču kazensko pravo težko?a je tolk hudo kot pravijo? in kako sploh zgleda izpit?
a mi lahk kera pove kolk je pa pri klemenčiču kazensko pravo težko?a je tolk hudo kot pravijo? in kako sploh zgleda izpit?
-
snow - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2006
tale kazensko pravo pa tud mene zanima. a je treba res tisto debelo bukvo predelat al se da kaka vprašanja dobit?
pravo sem se pa jst učila kar iz zvezka iz srednje šole, malo prepisala, sploh je mel pa lani 40% kriterij.
zanima me če katera ve ali se bo letos tud dalo v nm hodit na izpite, če jih v lj ne narediš v prvo?
pravo sem se pa jst učila kar iz zvezka iz srednje šole, malo prepisala, sploh je mel pa lani 40% kriterij.
zanima me če katera ve ali se bo letos tud dalo v nm hodit na izpite, če jih v lj ne narediš v prvo?
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Za kazensko pravo punce se bo pa treba res dol usest in prijet za knjige. Ta izpit je težak. In to pove tudi sam na predavanjih. In ko to reče, ne naklada. Lani smo lahko imeli še KZ zraven na izpitih, letos tega ne bo več. Ponavadi jih zelo zelo malo naredi ta predmet v prvo, če pa že naredi, ima ponavadi slabo oceno. No ja seveda so svetle izjeme- svaka jim čast. Jaz ga moram še delat.
Vprašanja so pa tok različna, da ti ne preostane drugega kot da predelaš celotno literaturo. Poudarek je bil na prejšnjem izpitu na slajdih ki jih da. Pa vrožna zveza tako ali drugače. Pa primeri so precej težki. Res čista loterija, vsaj kar se tiče vprašanj.
Vprašanja so pa tok različna, da ti ne preostane drugega kot da predelaš celotno literaturo. Poudarek je bil na prejšnjem izpitu na slajdih ki jih da. Pa vrožna zveza tako ali drugače. Pa primeri so precej težki. Res čista loterija, vsaj kar se tiče vprašanj.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
neenchy - Komunikatorka
ja Kp se učimo že s plno paro saj se sodni dan(20.12) zelo hitro približuje... a mi lahko katera pove kje naj najdem na straneh od faksa navodila za izdelavo seminarske naloge za Pagona (MOV),menda naj bi bla na netu ampak js jih ne najdem....če mi zna katera pomagat bi bla ful vesela
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Kakšno seminarsko je že blo treba narest? Ne spomnim se točno kaj je bilo, vem pa da smo nekaj delali tudi lansko leto.
Jao KP aaaa nimam pojma
Jao KP aaaa nimam pojma
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Huh jaz sem ga res težko našla. Pregledala sem malo morje člankov. Vse na netu. Najdeš ni da ni,... samo pač je treba znat iskat. Jaz sem si vse članke prekopirala v word pa potem v Simple Conkordančnik. No sej verjetno ga tudi vi uporabljate, a ne? Ne vem no. Če boš iskala kakšen članek od Osame boš 100% najdla. Jaz sem najdla takega ki je imel 16.000 besed sem mislila, da me bo kr kap zadela.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
neenchy - Komunikatorka
ola...ja ta članek je prava groza za iskat..men je po 4 dneh ratalo da sm našla enga pa ma neki čez 17.000 besed sam ko mi sploh ni tolk zanimiv morm neki drugega najdit.... in kako daleč ste že s seminarko? se vam zdi težka?
pa še neki ...rezulati za upju so objavljeni..kako vam je šlo?
pa še neki ...rezulati za upju so objavljeni..kako vam je šlo?
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
keri letnik ste ve?
Hello, 911. I''m on fire!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov