Lahko ti povem iz prve roke kako je s študijem.
Študij je zahteven, če je enako kvaliteten kot v Lj, ne bi vedela ker ne hodim tja =)
Imamo zelo kvalitetne vaje, ki jih vodijo eni najboljših fizioterapevtov. Pripomočke imamo vse na razpolago, tako da glede tega ne skrbi, profesorji so tudi super. Šola teži k temu, da dobimo dobro izobrazbo izpod okrilja priznanih profesorjev...
Omejitev me vem kolikšna je bila, ni pa mogla bit visoka, glede na to, da nas je 120 v enem letniku..
Študirajo tako tisti z dobrim uspehom iz gimnazije kot odličnjaki iz zdravstvenih šol.
Glede predavanj smo imeli na začetku manjše probleme; obljubljeno je bilo da so predavanja le ob koncu tedna, imeli pa smo jih skoraj vsak dan! No, potem smo se pogovorili s predstojniki in zadeva je rešena. Predavanja so ob koncu tedna; to pomeni včasih tudi četrtek, ker pač ne moreš vsega predelati le ob petkih in sobotah.
V glavnem, meni je na šoli kul, na začetku sem bla malo skeptična glede organizacije in vsega, ampak se je vse uredilo. Hvalabogu
Šolnina je res visoka, ampak mislim da če te študij veseli in se v prihodnosti vidiš kot uspešen fizioterapevt, pol priporočam. Če pa bi se vpisal samo zaradi imiđa, pol pa rajši ne, ker boš stežka prišel skozi. Malo sem se razpisala
Čau!