Študij: Farmacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Maybelline poglej eno stran nazaj, sm že pisala o matemeriki in fiziki. Drgač, kaj je za koga zmerno učenje, je boljše vprašanje. Farmacija ni lahek študij in morš met vsaj mal smisla za naravoslovje, vseen pa je najpomembnejše, da si priden, s samo pametjo ne prideš skoz, tako kot je blo to v gimnaziji. Napiši še kaj na naš forum, če te še kaj zanima. Sm vidla,da je en bodoč magister faramcije že dau link.
Pridni bodte
Pridni bodte
-
hmm - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 4. 2005
- Kraj: mb
MAt in fiz nista tako grozni....Vse se da , če se hoče....Če si priden, hodiš na predavanja, in se pol tud še učiš, se da vse naredit...
Za maturo pa ti priporočem kemijo in fiziko/biologijo. Morda prej fiziko, ker biologije, jaz sama nisem imela pa sem se za izpit učila 3 dni in ga naredila z 9 (farmacevtska biologija z genetiko). Za fiziko pa tisti, ki je nimajo, pravijo, da jim je kar težko.
Za maturo pa ti priporočem kemijo in fiziko/biologijo. Morda prej fiziko, ker biologije, jaz sama nisem imela pa sem se za izpit učila 3 dni in ga naredila z 9 (farmacevtska biologija z genetiko). Za fiziko pa tisti, ki je nimajo, pravijo, da jim je kar težko.
---------
Is this the real life?
Is this just fantasy?
Is this the real life?
Is this just fantasy?
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
To kar imas na maturi, ti mogoce pomaga pri 2-3 izpitih pa se to v prvem letniku. Pot do konca faksa je pa dolga in neodvisna od predmetov na maturi. Vazno je, kolko si sam pripravljen nardit za to, da stvar koncas, ker brez nic ni nic.
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Waa kok se šolstvo spreminja, nimam pojma kaj se dogaja.
Laboratorijska biomedicina je bla visokošolski program, zakaj je zdej uni?
Morem zdej it delat maturitetni tečaj al kako, med tem ko mi ga prej ne bi blo treba?
In zakaj so študij farmacije spremenili v Enoviti magistrski študijski program druge stopnje farmacija? So zdaj kake spremembe v snovi in pogojih za vpis?
Laboratorijska biomedicina je bla visokošolski program, zakaj je zdej uni?
Morem zdej it delat maturitetni tečaj al kako, med tem ko mi ga prej ne bi blo treba?
In zakaj so študij farmacije spremenili v Enoviti magistrski študijski program druge stopnje farmacija? So zdaj kake spremembe v snovi in pogojih za vpis?
-
~ursa~ - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
škoda sj drugač se mi je zdel da je bl mal oz. nič možnosti da bi bil tak študij izreden...ampak še vsen upam
a kj veš kaj je s temi novimi programi? a to so samostojni kot npr. faramcija pa laboratorijska biomedicina?? k prvič slišim... pa vrjeten tut niso izredni,ane?
a kj veš kaj je s temi novimi programi? a to so samostojni kot npr. faramcija pa laboratorijska biomedicina?? k prvič slišim... pa vrjeten tut niso izredni,ane?
-
hmm - Sramežljivka
Nič ni izredno pri nas.
Ja, lab. medicina je zdaj uni.
Naj pa bi prišo naslednje leto program Kozmetologije , 3 letni, pa tudi univerzitetni.
Sicer pa so ostali kot npr. Industrijska farmacija ..to pa je podiplomski študij.
Ja, lab. medicina je zdaj uni.
Naj pa bi prišo naslednje leto program Kozmetologije , 3 letni, pa tudi univerzitetni.
Sicer pa so ostali kot npr. Industrijska farmacija ..to pa je podiplomski študij.
---------
Is this the real life?
Is this just fantasy?
Is this the real life?
Is this just fantasy?
-
~ursa~ - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Ahaa...sj za to industrijsko farmacijo sm zdj že mal več na vaši strani prebrala ja.
samo to me še zanima, če se na ta podiplomski študij vpišeš lahko iz katerega koli univerzitetnega faxa (povezanega z zdravstvom, kemijo...uglavnm z naravoslovjem)? na žalost sem zadnič prepozno videla da je bil za ta program razpisan informativni dan... pa kdaj drugič
samo to me še zanima, če se na ta podiplomski študij vpišeš lahko iz katerega koli univerzitetnega faxa (povezanega z zdravstvom, kemijo...uglavnm z naravoslovjem)? na žalost sem zadnič prepozno videla da je bil za ta program razpisan informativni dan... pa kdaj drugič
-
hmm - Sramežljivka
to pa ne bi vedla....mislim, da je najboljše, da se obrneš na naš referat...
pri enem tem podiplomskem je možno, da se vpišeš iz kateregakoli naravoslovnega faxa, sam ne vem točno.....
jaz sem komaj prvi eltnik končala, tak še ne razmišljam tolko naprej...
pri enem tem podiplomskem je možno, da se vpišeš iz kateregakoli naravoslovnega faxa, sam ne vem točno.....
jaz sem komaj prvi eltnik končala, tak še ne razmišljam tolko naprej...
---------
Is this the real life?
Is this just fantasy?
Is this the real life?
Is this just fantasy?
-
lina malina - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2008
- Kraj: Neverland.
Ojla! Za podiplomski študij Industrijska farmacija velja tole:
"Pogoj za vpis je zaključena prva stopnja bolonjskega študija s področij naravoslovja, tehnike, biotehnike, medicine oziroma ekvivalentni univerzitetni programi pred uvedbo bolonjskih študijskih programov."
(iz predstavitvenega zbornika, ki ga najdeš tukaj:
http://www.ffa.uni-lj.si/index.php/content/view/full/3210)
LP
"Pogoj za vpis je zaključena prva stopnja bolonjskega študija s področij naravoslovja, tehnike, biotehnike, medicine oziroma ekvivalentni univerzitetni programi pred uvedbo bolonjskih študijskih programov."
(iz predstavitvenega zbornika, ki ga najdeš tukaj:
http://www.ffa.uni-lj.si/index.php/content/view/full/3210)
LP
Zadnjič spremenil lina malina, dne 08. Jul. 2008 13:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lina malina - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2008
- Kraj: Neverland.
In še najnovejša objava na spletni strani FFa:
http://www.ffa.uni-lj.si/index.php/content/view/full/3618
Upam, da bo v pomoč
http://www.ffa.uni-lj.si/index.php/content/view/full/3618
Upam, da bo v pomoč
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov