Študij: Farmacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Me malo skrbi, da ne bi bila sprejeta na ta fax naslednje leto. Pa me zanima, če kdo kaj ve, če npr. se lahko vpišeš na fakulteto za kemijo potem pa se ob nekaj dodatnih izpitih prepišeš na farmacijo. Je to sploh možno?
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
hmm - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 4. 2005
- Kraj: mb
http://www.farma-drustvo.si/dd/
tu lahko zastavite vsa vprašanja, ki vas zanimajo. Vam bomo z veseljem pomagali. Najdete pa lahko tudi stare kolokvije in izpite, da si boste lažje predstavljali kaj počnemo.
tu lahko zastavite vsa vprašanja, ki vas zanimajo. Vam bomo z veseljem pomagali. Najdete pa lahko tudi stare kolokvije in izpite, da si boste lažje predstavljali kaj počnemo.
---------
Is this the real life?
Is this just fantasy?
Is this the real life?
Is this just fantasy?
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
No - sem se odločila kar za srednjo šolo za farmacijskega tehnika. Se mi ne ljubi v gimnazijo it.
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Meni pa nekaj ni jasno. Mi lahko kdo razloži. Če hodiš ti v srednjo šolo za farmacijskega tehnika (to kar Cartika misli it), delaš v lekarni ali kje?
Če pa greš na fax za farmacijo pa delaš v podjetju npr. Krka, Lek? Ali kako je to?
(saj grem na informativne, ampak vseeno vprašam tu, mogoče tam ne po priložnosti). hvala.
Če pa greš na fax za farmacijo pa delaš v podjetju npr. Krka, Lek? Ali kako je to?
(saj grem na informativne, ampak vseeno vprašam tu, mogoče tam ne po priložnosti). hvala.
I walk these roads with grace
-
Saj vbistvu jaz mislim še na fax it. Kot je rekla Lara - lahko f. tehnik dela že v lekarni, pa v kakšni drogeriji tud.
Moje sanje so pa v eni sproščeni lekarni. Kak sanjač sem jaz.
Moje sanje so pa v eni sproščeni lekarni. Kak sanjač sem jaz.
-
Farmacevtski tehnik se lahko zaposli v lekarnah, farmacevtski ali kozmetični industriji, galenskih laboratorijih, veledrogerijah in trgovinah z zdravilnimi zelišči, lahko pa nadaljuje šolanje.
Malo daljša razlaga.
Malo daljša razlaga.
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
×××CarTiKa××× priporočam ti da greš na to šolo le če si ful,ampak res ful želiš opravljat to delo in imaš namen iti tudi na faks(kar pomeni kar veeliko učenja).Tud js sm sanjala o delu v lekarni,tm ti prnese vsake tolk časa pacient tist recept mu daš zdravilo,al pa kšn pride po Aspirin pa mu pač daš, vendar je to daleč od tega..ni to Mercator mal heca..za študij farmacije nimam volje,tud možnosti ne za faks(male mogoče),moj cilj pa ni da bi v lekarni brisala police,izdajala samo zdravila brez recepta,pometala po tleh(ok mal pretiravam ,samo dejansko farmacevtski tehnik kaj več ne more delati).Ok,tolk z moje strani
-
Maybelline - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
Jaz imam nekaj vprašanj glede študija:
- ali sta MAT in FIZ težki (zahtevajo več kot na gimnaziji??)
- katere predmete je priporočljivo vzeti na maturi, ki ti potem pomagajo tudi tam
- je dosti zahtevno, se da z zmernim učenjem naučiti vse?
to bi bilo zaenkrat vse
- ali sta MAT in FIZ težki (zahtevajo več kot na gimnaziji??)
- katere predmete je priporočljivo vzeti na maturi, ki ti potem pomagajo tudi tam
- je dosti zahtevno, se da z zmernim učenjem naučiti vse?
to bi bilo zaenkrat vse
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
jaz pridem na farmacijo =) in komaj čakam ful se veselim pa čist mislim, da bo tko fajn da se bomo radi učil pa da bo vse toook zanimiu da bomo itak mimgrede znal
sam vseen komi čakam ampak prej je treba še maturantsko obleko najdt pa maturo nardit hihi
sam vseen komi čakam ampak prej je treba še maturantsko obleko najdt pa maturo nardit hihi
....non sholae sed vitae discimus....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov