Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 615 prispevkov
• Stran 39 od 41
•
Prejšnja
1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41
Naslednja
-
obiskovalec - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
- Kraj: Ljubljana
Pa3cijas napisal/-a:Pozdravljene, študentke uprave
Malo sem prečekirala to temo in ugotovila, da vas veliiika večina študira v LJ. Jaz pa sem ravno danes dobila obvestilo, da sem sprejeta na VS upravo v Žalcu. Je katera morda študentka rednega študija v Žalcu? MaLLLa, ti še vedno vztrajaš tam?
No, zanima me pa tudi, če katera ve, koliko študentov je potrebnih, da se bo redni pouk tam tudi odvijal. Rečeno je namreč bilo, da če ne bo zadostno število prijavljenih, rednega študija v Žalcu ne bo.
Jaz sem študiral na tem faksu, bil tudi tri leta asistent demonstrator na vajah pri dveh predmetih. Ampak ta faks ni to to, kar bi lahko bil. Če bi izbiral še enkrat, bi se zagotovo odločil drugače.
Glede študijskih centrov po Sloveniji pa tole. Dostikrat se je zgodilo, da je generacija sredi študija razpadla in so potem morali študentje hodit na predavanje v Ljubljano ali druge centre. Se spomnim ravno za Žalec, da dve leti ni bilo študija in so obstoječe študente napotili v Lj oz. Mb.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
- Pa3cijas
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2010
O, hvala ti za hiter odgovor.
Če smem vprašat, delaš kje? Na področju uprave, mogoče? Jaz še sama ne vem točno zakaj sem se na to upravo vpisala, ker nisem prepričana, da me to ravno veseli. In bolj prebiram to temo, bolj mi je žal. Še posebej sedaj, ko vem, da morda v Žalcu sploh ne bom mogla doštudirat.
Em, še eno vprašanje... Če slučajno ve kdo, kako je s tem, če sem sedaj na prvem roku bila sprejeta na neko šolo, pomeni to, da se v naslednjem roku ne morem potegovat za drugi fax? Nekje sem slišala, da bi naj bilo tako, kljub temu, da ne bom šla na predvpis?
Če smem vprašat, delaš kje? Na področju uprave, mogoče? Jaz še sama ne vem točno zakaj sem se na to upravo vpisala, ker nisem prepričana, da me to ravno veseli. In bolj prebiram to temo, bolj mi je žal. Še posebej sedaj, ko vem, da morda v Žalcu sploh ne bom mogla doštudirat.
Em, še eno vprašanje... Če slučajno ve kdo, kako je s tem, če sem sedaj na prvem roku bila sprejeta na neko šolo, pomeni to, da se v naslednjem roku ne morem potegovat za drugi fax? Nekje sem slišala, da bi naj bilo tako, kljub temu, da ne bom šla na predvpis?
-
obiskovalec - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
- Kraj: Ljubljana
Ja delam v državni upravi. Prej sm bil policist, zdej delam pa v pravosodju, še neki bolj norega kot prej.
Drugače je pa tako, da ko se prijaviš v šolo, ti na hrbtno stran originalnega spričevala oddajo zaznambo (pečat), tako da ko se vpišeš istočasno na drug faks, to tam ugotovijo.
Drugače je pa tako, da ko se prijaviš v šolo, ti na hrbtno stran originalnega spričevala oddajo zaznambo (pečat), tako da ko se vpišeš istočasno na drug faks, to tam ugotovijo.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Mene pa zanima, če katera tu gor hodi na podiplomski študij na FU in kaka je težavnost in koliko je dela?
je kak forum o tem?
je kak forum o tem?
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Mene pa zanima kakšna so vprašanja na izpitu teorije organizacije? Zdaj avgusta mislim da je že 3. rok, zadnji v glavnem in ne vem kaj pričakovati. Nisem pa šla še na nobenega, tako da nimam predstave. Baje da so tri esejska vprašanja pa pišeš kar znaš? Kako pa je pri ekonomiji?
- pikcpokc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
Pr organizaciji maš u bistvu 4krat po 2 uprašanja.pač A3 format pa na usaki strani 2 uprašanji.
Kok je kej glede izbirnih? A loh kdo priporoči kakšnega k je bl enostavn? A angleščina je dost bl zahtevna al je isto k v prvem letniku?
Kok je kej glede izbirnih? A loh kdo priporoči kakšnega k je bl enostavn? A angleščina je dost bl zahtevna al je isto k v prvem letniku?
- pikcpokc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
Na vsaki strani je tko:
Uvodni stavek (Npr. organizacija je neenotno opredeljena)
Vprašanje (npr. kaj so vztoki za različna poimenovanja, naštej 2 primera)
Pol strani praznega
Uvodni stavek....
....
In tko zgleda naprej druga stran, tretja in četrta. Na koncu maš vsega skup 8 uprašanj. On pa rad vidi d je vse popisan...itak pa obrneš stavek parkrat oz. zlo na dolgo po svoje razložiš pa je. Čim manj pusti praznega.. no usaj men je tko ratal
Pol strani praznega
Uvodni stavek....
....
In tko zgleda naprej druga stran, tretja in četrta. Na koncu maš vsega skup 8 uprašanj. On pa rad vidi d je vse popisan...itak pa obrneš stavek parkrat oz. zlo na dolgo po svoje razložiš pa je. Čim manj pusti praznega.. no usaj men je tko ratal
- dandy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2009
živjo!
jst pa razmišljam o prepisu iz filozofske na upravno ker sm tle za brezveze zgubila že dve leti študija, pa nočem še tretjič v prvi letnik istega programa. študiram pa romanistiko in slavistiko, pa me zanima če je že kera mela podobno situacijo? se splača prepisat al naj vztrajam?
nimam pojma o ekonomiji, statistiki informatiki...ampak kokr gledam te vaše zapiske se mi ne zdi tok težko, kokr na ff ne vem, a morš met ful zanimanje za študij? pa najbol to, kaj pol s službo? a je lingvistom lažje najt službo kot pa vam?
hvala za kakršnekoli informacije!!!
jst pa razmišljam o prepisu iz filozofske na upravno ker sm tle za brezveze zgubila že dve leti študija, pa nočem še tretjič v prvi letnik istega programa. študiram pa romanistiko in slavistiko, pa me zanima če je že kera mela podobno situacijo? se splača prepisat al naj vztrajam?
nimam pojma o ekonomiji, statistiki informatiki...ampak kokr gledam te vaše zapiske se mi ne zdi tok težko, kokr na ff ne vem, a morš met ful zanimanje za študij? pa najbol to, kaj pol s službo? a je lingvistom lažje najt službo kot pa vam?
hvala za kakršnekoli informacije!!!
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
pikcpokc napisal/-a:Na vsaki strani je tko:
Pol strani praznega
Uvodni stavek....
....
Aha, zdaj mi je že bolj jasno kako izgleda ta izpit... Sam to je pa dosti 8 vpr. Upam da nardim... Iz kje pa si se učila in z koliko si nardila? Aja, pa koliko časa si se približno učila? Da mam predstavo, če spravim skupaj vsaj za 6. Zdaj mi gre sam za pogoje in mi je res važno sam to, da nardim. Jaz sem si razporedila učenje na dva tedna pred izpitom in upam, da mam dober sistem učenja, ker me je tega izpita kar precej strah...
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Ja, tisti predmeti ki jih spet obiskuješ, moraš spet imeti prisotnost da greš lahko na izpit.
Punce jaz ful paničarim glede teorije organizacije! v sredo imamo zadnjo šanso, in me fuuul skrbi če bo daš ˝kr ena˝ vprašanja, kao da nas bo ˝zafrknil˝... jst upam da bo dal obična oz. tista klasična vprašanja? ma kera kake izkušnje?
lp.
Punce jaz ful paničarim glede teorije organizacije! v sredo imamo zadnjo šanso, in me fuuul skrbi če bo daš ˝kr ena˝ vprašanja, kao da nas bo ˝zafrknil˝... jst upam da bo dal obična oz. tista klasična vprašanja? ma kera kake izkušnje?
lp.
Prvi neprebran prispevek • 615 prispevkov
• Stran 39 od 41
•
Prejšnja
1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]