Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikcpokc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
Evo tle gor maš:
http://www.fu-student.com/forum/index.php?showtopic=2429&pid=14931&start=0&#entry14931
Mene bl skrbi informatika :S
http://www.fu-student.com/forum/index.php?showtopic=2429&pid=14931&start=0&#entry14931
Mene bl skrbi informatika :S
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Katera vprašanja pridejo še posebej v poštev pri teoriji organizacije? Baje, da so bila vprašanja na 1. in 2. roku ista, na 3. pa bodo drugačna. Snov je dokaj obsežna (tistih cca 100 oz. še nekaj več vprašanj), v bistvu strnjena vsebina učbenika. In pa kaj je pomembno izpostaviti pri odgovarjanju na vprašanja oz. kaj zahteva Ivanko?
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Koliko časa ste se začeli prej učit za teorijo organizacije (avgusta mam ta izpit) in iz česa? Isto me zanima za ekonomijo in angleščino.
Zadnjič spremenil Legally_blond, dne 15. Sep. 2010 14:00, skupaj popravljeno 1 krat.
- Pa3cijas
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2010
Pozdravljene, študentke uprave
Malo sem prečekirala to temo in ugotovila, da vas veliiika večina študira v LJ. Jaz pa sem ravno danes dobila obvestilo, da sem sprejeta na VS upravo v Žalcu. Je katera morda študentka rednega študija v Žalcu? MaLLLa, ti še vedno vztrajaš tam?
No, zanima me pa tudi, če katera ve, koliko študentov je potrebnih, da se bo redni pouk tam tudi odvijal. Rečeno je namreč bilo, da če ne bo zadostno število prijavljenih, rednega študija v Žalcu ne bo.
Malo sem prečekirala to temo in ugotovila, da vas veliiika večina študira v LJ. Jaz pa sem ravno danes dobila obvestilo, da sem sprejeta na VS upravo v Žalcu. Je katera morda študentka rednega študija v Žalcu? MaLLLa, ti še vedno vztrajaš tam?
No, zanima me pa tudi, če katera ve, koliko študentov je potrebnih, da se bo redni pouk tam tudi odvijal. Rečeno je namreč bilo, da če ne bo zadostno število prijavljenih, rednega študija v Žalcu ne bo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov