Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 20. Maj. 2010 19:27

*Gaja* napisal/-a:Hvala, mi je bilo čudno da za ponavljanje rabiš določeno št. kt, zato me je zanimalo. Če ne izpolnjuješ niti teh 30 kt, pa si prisiljen pavzirat če prav razumem? Nisem namreč dobro znanjena s tem, ker sem 1. letnik in se do zdaj nisem s tem obremenjevala, zdaj pa se bojim, da mi je vlak že odpeljal... seveda so vsi izpiti še pred mano, a bi morala narediti vsaj 6 izpitov (3 recimo junija in 3 avgustaŽ), da bi imela pogoje za vpis v 2. letnik. Ali je to sploh možno? Je že bila katera v podobni situaciji in ji je uspelo nardit zastavljene izpite? Verjetno si bom za 2. letnik pustila ekonomijo in statistiko, ker se mi zdita dost zahtevna in obsežna predmeta! :?

Seveda se da 3 izpite narediti v enem mesecu. Narediš jih lahko tudi več. Samo je treba se tudi kej usest pa se začet kej učit, ne pa samo jamrat kako je vse težko pa kako ti ne gre...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 20. Maj. 2010 19:39

Ah kje, nisi edina... Je pač tako, da kdaj pride obdobje, ko je treba resno poprijet za knjige, kaj čmo drugega. Če misliš dokončat letnik oz. faks boš enkrat to morala opravit, in če so ti na voljo še vsi roki, jih le izkoristi, vsaj ne boš imela slabe vesti, da si jih izpustila.
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 21. Maj. 2010 13:25

*Gaja* valda maš še čas! Čas maš da vse narediš! 3,4 narediš junija (za vse maš še čas za naučit), 3 pa avgusta. če ti pa karkol ne uspe, lahko pa še vedno 2 izpita preneseš v drugi letnik. tut ostali mamo narejeno po 1 ali 0 izpitov in se zdej počas začenjamo učit;)
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 24. Maj. 2010 13:34

Kaj mogoče kdo ve če so pr informatiki vsi izpitni roki enako težavni? Mislim, a je prvi rok kej lažji kokr drugi, tretji?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Maj. 2010 18:14

...
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 23. Mar. 2012 14:19, skupaj popravljeno 1 krat.
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 27. Maj. 2010 7:49

Ja nevem, jaz delam z zapiski.. Mors pa bit previdna, kr je dost teh zapiskov cist mimo.. Tak, da ce nimas par fest pridnih sosolcev, ki te zapiske nardijo/popravijo in poslejo okoli je bol zihr iz knjige.. Je pa res da jaz zapiske ponavadi stestiram na kolokvijih..
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 01. Jun. 2010 12:44

A lahko kdo pove kaj pride v poštev na izpitu pravne ureditve eu? Jaz se učim iz zapiskov z neta in so dobri, ker obsegajo taglavna dejstva, pa ni preveč dolgovezenja. Je pa vseeno dost obširno vse skupi, zato upam, da bom mela tud kej sreče jutr. :)
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 01. Jun. 2010 13:16

Izpitna vprašanja je dala... Te bodo na prvem roku

1.Novosti po Lizbonski pogodbi
2. Načini odločanja v EU (predvsem zakonodajno in katere institucije
sodelujejo)
3.Opis institucij ali primerjava dveh
4.Sodelovanje sveta in parlamenta + komisij
5.Nove institucije in spremembe pravne narave EU
6.Opis dejavnosti EU
7.Aktualnosti v EU (pravno-politične novosti) - ta bo sigurno!
8.Primarna in sekundarna zakonodaja EU
9.Listina o temeljnih pravicah EU
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 01. Jun. 2010 13:43

A to bomo imeli vsi 1.letniki isto, ne glede na to kdo nas ima na vajah? Ker nas ni imela ženska. Drugače pa hvala, sem še na forumu od našga faksa gledala in so neka druga vprašanja.

Aja, in kje se da najti pravno-politične novosti v EU in nove institucije? Na evropa.si in mzz-ju piše katere so stalne (torej te, ki jih imamo omenjene tudi v zapiskih), ampak o novih pa ni nič najti... :?
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 01. Jun. 2010 15:38

Ta vprašanja je dala profesorca na zadnejm predavaju.
xxenya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a xxenya » 07. Jun. 2010 15:18

Picaboo napisal/-a:
jagoda802 napisal/-a:poglej v eindeks al pa tam kjer so vsi izpitni roki napisani.....ali je tolk lažje na forumu spraševat :D

Ja najbrž rajš na forumu čakam odgovor, kot pa da bi kliknila na e-indeks :juggle:
Na e-indeksu ni objavljeno nič, samo redni junijski rok, mogoče je ta tud redni po predavanjih, vsekakor bi rada vedla kako je blo rečeno na predavanjih.

Mene pa zanima če kdo ve kako izgleda izpit na FU pri profesor Dankotovi angleščina, izredni. Ali lahko imaš na izpitu slovar in lastnoročno popisan zvezek kot si to lahko imel pri prof. Gvardjančičevi?

Hvala,

izredna študentka VSS
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 07. Jun. 2010 19:13

Hej! Zanima me kako izgleda izpit pri inf.? Todorovski ima predmet. pa če je snov vedno ista oz. zapiski iz neta. našla sem različne vendar vse iste snov. bo ok? (sistemi itd..)
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 09. Jun. 2010 10:19

Ahja, Todorovski. Slajde se naucis, ampak res naucis. Je pa lahko vse kaj je tam not.
Aja pa cudno ocenjuje, mas prvo 5 za obkrozevat po 2 piki, potem pa dva vprasanja enga za 18, drugega za 22 pik. Malo zajebano je, ker je tisto zadnje vprasanje ponavadi nekaj kar nebi pricakovala (komunalni sistem al pa nastevat in opisevat sestavine cesa)
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 09. Jun. 2010 12:52

Kaj pa je pri teoriji organizacije blo v 1.roku? Kaj se je dobro naučit, da je skor 100% na izpitu? Jaz se učim iz zapiskov z neta, tako kot pri drugih predmetih, ki sem jih nardila z zapiski, ampak vseeno ne vem kaj pričakovat :?
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 09. Jun. 2010 13:13

Pr teoriji organizacije je biu prvi rok zlo lahk, večina je nardila. Na drugem roku je blo pa 6 al 7 različnih izpitov, prvi je biu najlažji, pol se je pa stopnjevalo.. na žalost sem dobila izpit bl proti koncu in ni šlo skoz :S
Jz se milsm učit sam iz uprašanj iz vaj, pa še tega je preveč..

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]