Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 10. Maj. 2010 20:30

Zanima me, če so na 3. in 4. roku iz teorije organizacije ful drugačna vprašanja kot na 1. in 2. roku ko smo jih dobili napisane na list?
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 10. Maj. 2010 20:38

Mene tud to zanima, sam nism še dobila odgovora. Edin k sm pisala asistentu mi je reku da nej si pogledamo uprašanja iz knjige, sam se mi zdi da so vprašanja skoraj ista, oz. smo mi veliko stvari združili pod en vprašanje. A se ti misliš učit iz uprašanj?

A mogoče kdo ve, kaj je potrebno znat pri Teoriji javne uprave? Od vaj ni nič, od predavanj pa tud ne.
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 10. Maj. 2010 20:45

Ja,nameravam se učiti z vprašanj ker je tko in tko povzeta celotna snov in glavne stvari. nima bit kej druzga. pomoje bodo ista,sam mogoče mal obrnjena. že vprašanj je veliko,kaj šele da bi šla čez knjigo.
teorija javne uprave- potegnila se bom kake zapiske dol pa se to naučiš.

zanima me še če preverja prisotnost na predavanjih pravna ureditev eu in pa teorija javne upra??
in pa kje bi dobila zapiske za pravno ureditev eu (na kaki internetni strani), ker na forumih in straneh z zapiski tega predmeta ne zasledim, vse ostale pa.
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 12. Maj. 2010 19:19

A ma kdo mogoče kakšne pametne zapiske za statistiko?
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 17. Maj. 2010 11:31

Hej punce!
Ve katera mogoče kdaj sta 1. in 2. rok izpita za Urejanje prostora in gradbene zadeve?
Uporabniški avatar
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda802 » 17. Maj. 2010 18:21

poglej v eindeks al pa tam kjer so vsi izpitni roki napisani.....ali je tolk lažje na forumu spraševat :D
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 17. Maj. 2010 19:37

A lahko kdo napiše izpitna vprašanja za teorijo javne uprave? pa kok zgleda izpit angleščina pri prof. Dankovi?
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 17. Maj. 2010 19:50

jagoda802 napisal/-a:poglej v eindeks al pa tam kjer so vsi izpitni roki napisani.....ali je tolk lažje na forumu spraševat :D

Ja najbrž rajš na forumu čakam odgovor, kot pa da bi kliknila na e-indeks :juggle:
Na e-indeksu ni objavljeno nič, samo redni junijski rok, mogoče je ta tud redni po predavanjih, vsekakor bi rada vedla kako je blo rečeno na predavanjih.
Uporabniški avatar
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda802 » 18. Maj. 2010 8:38

Picaboo napisal/-a:
jagoda802 napisal/-a:poglej v eindeks al pa tam kjer so vsi izpitni roki napisani.....ali je tolk lažje na forumu spraševat :D

Ja najbrž rajš na forumu čakam odgovor, kot pa da bi kliknila na e-indeks :juggle:
Na e-indeksu ni objavljeno nič, samo redni junijski rok, mogoče je ta tud redni po predavanjih, vsekakor bi rada vedla kako je blo rečeno na predavanjih.

aja pol se pa opravičujem, (za roke pa ne vem ker nimam tega predmeta)
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 18. Maj. 2010 17:04

pikcpokc napisal/-a:A lahko kdo napiše izpitna vprašanja za teorijo javne uprave? pa kok zgleda izpit angleščina pri prof. Dankovi?

Pa še vprašanja za pravno ureditev eu/ uvod v pravo ??
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 20. Maj. 2010 17:41

Jaz pa mislim da mi ne bo zneslo naredit vseh izpitov... :( V bistvu dvomim da jih bom vsaj polovico, ker se mi je vse nabralo, učit pa sem se začela šele pred enim tednom, a je tolk snovi, da se sam za glavo držim. :? A je še katera, ki nima zaenkrat narjenega nobenega izpita oz. računa na to, da bo ponavlala letnik? Jaz upam, da nardim vsaj ang, ustavno pravo, teorijo org. in teorijo javne uprave, za ostalo mi ne bo ostalo časa, razen če bi še avgusta šla delat. Itak mi bo pa skor ziher ker od teh ostal in ga bom mogla avgusta it delat, tako da za ostale predmete sploh ne bo časa. A so tud za ponavljanje kakšni pogoji kolk morš met narjenih izpitov al nima veze tud če jih maš 0?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 20. Maj. 2010 17:53

Nisem študentka FU, ampak imate na spletu tako lepo napisano vse:KLIK.

Rabiš 30 KT za ponavljanje, medtem ko za vpis v 2. letnik le 39 KT (kar je precej nizko v primerjavi z ostalimi faksi). Preračunaj si, da narediš toliko predmetov, da bo 39 KT (recimor 2/3 izpitov).

Torej, če pogledamo predmete, katere praviš da naj bi naredila, bo s tem že
7+ 8 + 7 + 8= 30 KT. Zakaj pa nebi šla avgusta/septembra še kaj delat? Pa sej vsi še takrat delamo izpite, je čist normalno. Samo predlog pač.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 20. Maj. 2010 18:30

Hvala, mi je bilo čudno da za ponavljanje rabiš določeno št. kt, zato me je zanimalo. Če ne izpolnjuješ niti teh 30 kt, pa si prisiljen pavzirat če prav razumem? Nisem namreč dobro znanjena s tem, ker sem 1. letnik in se do zdaj nisem s tem obremenjevala, zdaj pa se bojim, da mi je vlak že odpeljal... seveda so vsi izpiti še pred mano, a bi morala narediti vsaj 6 izpitov (3 recimo junija in 3 avgustaŽ), da bi imela pogoje za vpis v 2. letnik. Ali je to sploh možno? Je že bila katera v podobni situaciji in ji je uspelo nardit zastavljene izpite? Verjetno si bom za 2. letnik pustila ekonomijo in statistiko, ker se mi zdita dost zahtevna in obsežna predmeta! :?
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 20. Maj. 2010 18:34

ne bit tko črnogleda..sej je še čas. jz mam sicr narjena 2 izpita zaenkrat, sam sej je še čas. nism se še začela zares učit ampak sm nekok optimistična da b lo. mau s razpored po rokih kaj boš šla delat pa greš lepo po vrsti
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 20. Maj. 2010 18:36

Gaja nič še ni zamujeno :) . Lahko narediš samo 5 izpitov za tekoče študijsko leto, če so višje ovrednoteni (8 KT), a ti bodo potem pač ostali trije za 2. letnik, tako da boš imela potem več za narediti. Odločitev je tvoja, se pa splača potrudit, saj se imamo zdaj vsi za učit. :wink:

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov