Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikcpokc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
Študentka. napisal/-a:pikcpokc, a mi lahk poveš kaj je blo na 1. roku iz teorije organizacije? no kokr se spomnš..
pa tudi mene za ang zanima!
Nism šla pisat Sam kar sm se pa pogovarjala z tistimi, ki so šli je blo pa men se zi da 4 različnih izpitov, vsaka skupina drugač... Tok da praktično vsa tista vprašanja iz vaj pridejo v poštev. Čeprov nimam pojma kako se bom to sploh naučila...
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
aja,sem misla da si dala đe vse mimo:D ja sej se mi ne zdi neki težko, pač piflarija tko kot ustavno. ang je pa itak kul, tko da bosta zdej 2 lepa izpita pa konc:D
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
pomoje ni panike če negreš na kolokvij,ker itak nima veze z izpitom in boš potem mela vseeno 3 roke izpite angleščine,če to misliš. jaz grem tut kolokvij sam probat, ker tko in tko je izpit junija in se bom takrat bol prpravla za celega.
- underdogy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
Aja ti to o angleščini, sm misla da je kakšna informatika al kaj podobnega (ko pač narediš izpit z kolokviji).
Zakaj pa nebi šla pisat? Če te ni maš avtomatsko 0, in če ti angleščin ne gre je to precej slabo. Tud če si nepripravljena za par pik skraspaš.
Zakaj pa nebi šla pisat? Če te ni maš avtomatsko 0, in če ti angleščin ne gre je to precej slabo. Tud če si nepripravljena za par pik skraspaš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov