Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikcpokc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
V petek je izpit-ustavno pravo pri kocjančiču (1.letnik) pa me zanima na kak način on postavlja uprašanja? A napiše sam npr. Splošne določbe pa napišeš use kar veš? A je dovolj da se učimo samo iz zapiskov predvanj in vaj al je treba knjigo tud preštudirat bl podrobno?
Pa še to, a je res da daje na vseh rokih povečini vedno ista vprašanja?
Pa še to, a je res da daje na vseh rokih povečini vedno ista vprašanja?
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
ja,tudi mene to zanima!:)
sem slišala da baje tako naredi kot si napisala.. da vprašanje npr. ČPTS in napišeš vse kar veš, vsaj pol strani.
povejte tiste,ki kaj več veste o tem;)
sem slišala da baje tako naredi kot si napisala.. da vprašanje npr. ČPTS in napišeš vse kar veš, vsaj pol strani.
povejte tiste,ki kaj več veste o tem;)
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Mogoče najdete tukaj kakšne koristne informacije: Fu-student FORUM
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Ustavno pravo se dobr nauči, najboljš zapiski+knjiga. Ne vem sicer kakšne zapiske maš sam jst ti priporočam, da se učiš tud iz knjige. Da 3-4 dost splošna vprašanja in potem samo pišeš, pišeš, pišeš... pazit moraš tudi na pravopis in izgled (da nimaš ful počečkano in prečrtano). Men je bil ta predmet kar težek oz. on ma ful visok kriterije za ocene, men se je zdel, da sem dost znala, velik sem napisala, pa sem dobila 6.
In ko je bil že omenjen FU forum, morm povedat da je totalno beden, folk komaj kaj sodeluje v temah kar se tiče študija, polno enih vprašanj in nobenih odgovorov..beda.
In ko je bil že omenjen FU forum, morm povedat da je totalno beden, folk komaj kaj sodeluje v temah kar se tiče študija, polno enih vprašanj in nobenih odgovorov..beda.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Forum je bil dolgo časa zelo aktualen, potem nekaj časa ni bil dostopen, malo se je reklamiralo, da to obstaja in temu tudi primerna udeležba.
Ko sem jaz študirala na dodiplomskem študiju je bil zelo uporaben- Škoda, da tudi danes ni tako, da bi vam bilo to v pomoč.
Pri Dr. Kocjančiču je potrebno biti previden pri odgovorih, da se veliko ne motiš (mi nismo smeli delati kratic npr. ČPTS ampak skos pisano človekove pravice in temeljne svoboščine) in kot je že Picaboo napisala, izpit mora biti tudi vizualno izgledati urejen.
Ko sem jaz študirala na dodiplomskem študiju je bil zelo uporaben- Škoda, da tudi danes ni tako, da bi vam bilo to v pomoč.
Pri Dr. Kocjančiču je potrebno biti previden pri odgovorih, da se veliko ne motiš (mi nismo smeli delati kratic npr. ČPTS ampak skos pisano človekove pravice in temeljne svoboščine) in kot je že Picaboo napisala, izpit mora biti tudi vizualno izgledati urejen.
- pikcpokc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
No pa je mimo... Zgleda da bo treba na drugi rok
Še eno vprašanje.. Kako pa zgleda kolokvij za andleščino pi prof. Danko? Ker nam je dala vaj za kolokvij, pa nima nič zveze s tem kar smo jemali, nič besedišča, nobene vaje.. Samo take stvari kot za maturo-gap, word formation..
Še eno vprašanje.. Kako pa zgleda kolokvij za andleščino pi prof. Danko? Ker nam je dala vaj za kolokvij, pa nima nič zveze s tem kar smo jemali, nič besedišča, nobene vaje.. Samo take stvari kot za maturo-gap, word formation..
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
pikcpokc, a mi lahk poveš kaj je blo na 1. roku iz teorije organizacije? no kokr se spomnš..
pa tudi mene za ang zanima!
pa tudi mene za ang zanima!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov