Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Hej, mene zanima kako so predavanja razporejena na UNI (vsak dan, zjutraj, popoldne, itd.) ?
Ker se bom vozila in nwem kak bo zneslo
Tenkju
Ker se bom vozila in nwem kak bo zneslo
Tenkju
- underdogy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
Hja, urnik je milo receno nepredvidljiv, pac odvisno v kateri skupini vaj si. Predavanja smo vsaj mi vecinoma zaceli ob 10.15, vaje pa so ali pred predavanji (okrog 8) ali pa v kaksnih popoldanskih terminih (2. semester smo 1x na teden koncali ob 9(no nekje tam)). Zdaj z menjavanji med skupinami pa je odvisno od asistenta - enim je vseeno k kateri skupini hodis in si lahko sproti zmisljujes, eni zahtevajo zamenjavo, pri enih pa sploh negre zamenjat ampak ti bojo to povedali komaj proti koncu semestra in bos cist presenecena kak nimas prisotnosit ce si pa celo leto hodla in se pridno podpisovala..
- underdogy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
~NIA~ napisal/-a:jst sm tud najprej mislna jit na FU, ampak sm si premislna, ker poznam ene 6 punc k so to šolo nardile alpa ko delajo diplomo, pa ne morjo dobit šihta. niti za prakso niso ful časa dobile, zdej so vse brez službe in lahk sam pišejo prošnje.. ker logično, kot ekonomija, vsako leto jovo na novo jih (govorim na pamet) 100 diplomira - in vsako leto jih teh 100 išče službo. v desetih letih je recimo 1000 teh ljudi s to šolo - kam z njimi? škoda je delat na slabšem delovnem mestu, če imaš izobrazbo za višje.
in tud tele punce so mi odsvetovale tole šolo, ker je menda sam piflaraj, drgač menda dost u izi fax, ampak tud dost njihovih sošolk/sošolcev iz faxa ne dobi zaposlitve
To zal velja za vse fakse, pac znajt se je treba:)
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
to niti slucajno ne velja za vse fakse ampak v sloveniji se pac najbolj rine na te neperspektivne fakse, jebiga...credni nagon
se pa strinjam da znajdes se lahko s takim ali drugacnim faksom, ali z nobenim faksom...ampak od tistih xxx diplomirancev na leto zal niso vsi taki da bi se znasli
se pa strinjam da znajdes se lahko s takim ali drugacnim faksom, ali z nobenim faksom...ampak od tistih xxx diplomirancev na leto zal niso vsi taki da bi se znasli
-
Yammamai - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2009
No, da malo obudim temo... Letos grem v 1. letnik rednega študija (UN., bolonjski sistem 1. stopnje) in me zanima kje prit do knjig in koliko vse skupaj znaša? Mogoče kdo prodaja knjige, ker jih ne rabi več? Do kdaj pa jih je sploh treba nabavit in ali se da kaj tudi v knjižnici sposodit?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mislim da ne. Na njihovi strani piše, da izvajajo VSŠ in univerzitetni (bolonjski ter stari program).
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
Yammamai napisal/-a:no, js mam spet eno vprašanje glede knjig sem že rešla zadevo, zdaj me pa zanima, če že v 1. letniku obstajajo izbirni predmete (če ja, kateri so in kdaj se jih izbere)?
ne, v prvem jih še ni. =)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Glede izmenjav mi zna katera povedat, če lahko v 2. letniku izbiraš kam bi šel? Meni ustreza (glede fakultet, ki so objavljene na strani fu) Norveška in Finska, pa tudi najbolj si želim iti tja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov