Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
inf. bodo 13. in 14. feb, vsaj tak sem jaz seznanjena
naša fakulteta ti ponuja veliko, ampak zares veeeeeeeeeeliko obštudijskih dejavnosti! sama predavanja so pač tako - ena so zanimiva, druga pa ne .. obvezna niso, čeprav so nam zagrozili, da bodo preverjali prisotnost ... ampak še niso obvezne so vaje, pa še te ne vse ... sej boste sami ugotovili, kam je dobro hodit, kam pa ne
glede izpitov še nimam informacij, ker jih bom zaj jan prvič pisala
no, še enkrat ti pa dam res dober nasvet - izberi si veliko obštudijskih dejavnosti, saj spoznaš veliko ljudi, posledično dobiš veliko informacij glede študija samega iz prve roke, pa še fajn se maš!
sama sem tudi 1. letnik uni in imam vsako pop prosto(imam pač srečo pri skupinah). in verjemi, da počasi ne veš več, kaj bi počel pop in te dejavnosti res zapolnijo tvoj prosti čas
naša fakulteta ti ponuja veliko, ampak zares veeeeeeeeeeliko obštudijskih dejavnosti! sama predavanja so pač tako - ena so zanimiva, druga pa ne .. obvezna niso, čeprav so nam zagrozili, da bodo preverjali prisotnost ... ampak še niso obvezne so vaje, pa še te ne vse ... sej boste sami ugotovili, kam je dobro hodit, kam pa ne
glede izpitov še nimam informacij, ker jih bom zaj jan prvič pisala
no, še enkrat ti pa dam res dober nasvet - izberi si veliko obštudijskih dejavnosti, saj spoznaš veliko ljudi, posledično dobiš veliko informacij glede študija samega iz prve roke, pa še fajn se maš!
sama sem tudi 1. letnik uni in imam vsako pop prosto(imam pač srečo pri skupinah). in verjemi, da počasi ne veš več, kaj bi počel pop in te dejavnosti res zapolnijo tvoj prosti čas
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
Vanity_Fair - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2008
bambina x, hvala ti za podrobnejše informacije s prve roke! Dobro je vedeti takšne stvari. No, super glede obštudijskih dejavnosti. Jaz sem namreč točno takšna, da ne morem biti dolgo na miru oz. se me lenoba ne prime ravno in se moram z nečim ukvarjati. Enostavno ne morem vsak dan zabušavati, seveda pa kdaj pa kdaj zapaše tudi to. Poleg tega preveč prostega časa ponavadi vodi v lenobo. Se že veselim informativnih, čeprav sem že nekje od začetka 4. letnika odločena, da se bom vpisala na ta fax. Verjetno pa bo kmalu na spletni strani faxa pisalo o informativnih (ure), ne?
If you can`t handle me at my worst, you sure as hell don`t deserve me at my best!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
ve katera koliko izpitov je treba narediti na Upravni (VSŠ) izredno, da greš lahko naprej v prviletnik evidenčno?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Tigi napisal/-a:ve katera koliko izpitov je treba narediti na Upravni (VSŠ) izredno, da greš lahko naprej v prviletnik evidenčno?
Ja za evidenčni vpis ni nobenih kriterijev. Ubistvu lahko nimaš nobenega izpita narjenega, kar pa ti toplo odsvetujem Pri evidenčnem plačaš samo šolnino.
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja sej vem, da mi odsvetuješ...ampak nikakor se ne morm spraviti k prvemu izpitu...
Tok sm jezna nase...
Mah najbl smotan je to k morš za prvi letnik 2x plačat...
Tok sm jezna nase...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Tigi napisal/-a:Ja sej vem, da mi odsvetuješ...ampak nikakor se ne morm spraviti k prvemu izpitu...
Tok sm jezna nase...
Tigi dej no. Brezveze odlašat na pozneje. Odloč se da boš zdej nardila in boš nardila, sam učit se je treba začet. Drgač se ti lahko ta faks v nedogled vleče. Pa ne bit jezna name, sam povedala sem svoje mnenje.
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja sej je prav, da si mi povedala...sej to sama vem..oki decembra sem tolkla vsak dan dva šihta...pa še k stari mami sem hodila ker si je nogo in roko hkrati zlomila...pa sm rekla, da bom šla zdej v akcijo...upam, da bom kej nardila...sej moj je itak reku, da me bo nagaču, če nam nč nardila...ker itak bi si že družino rad ustvaru zato morm pohtet...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zakaj še vedno nič ne piše (na spletni strani) o tem ob kateri uri bo v petek 13. 2. potekal informativni dan na fu? Dopoldne grem tja, popoldne pa na Gea College, ker ni daleč, pa tudi zanima me kaj bodo povedali (čeprav že preko sestre vem kako je tam, ampak glede bolonjskega sistema). Anybody?
-
melodious - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2006
- Kraj: Maribor
Nadya, najbolje je , da pokličeš na faks pa vprašaš ali pa jih kontaktiraš po mailu. Jaz ti žal ne znam odgovorit na to vprašanje. Kako je pri praktičnem delu, pa sem že kr pozabla. Mi smo lahko imeli na A4 formatu napisano kar smo si pač napisli za pomoč pri praktičnem izpitu, vendar ročno in samo na eno stran. Dobili pa smo eno nalogo iz worda in eno iz excela. Vse kaj moraš nardit ti piše na izpitnem listu. Znati moraš le-kako to narediti. Poleg tega, pa imaš v učbeniku Računalniški praktikum od zadaj vaje. Delaj te vaje, ker tako izgleda namreč izpit.
Pa kaj se spet dogaja z našim forumom
Pa kaj se spet dogaja z našim forumom
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Ja, res še ni ure za informativce objavljene upam da bo tekom tega tedna. Dejte ve k že študirate tam, rečte d naj dajo na net ! )
Zanima me kaj je tuki ubistvu razlika med ekonomsko fakulteto in upravo? Nekteri pravijo da je skor isto, pa da ima pri službi vsak dipl.ekonomist prednost!! Povejte kaj je zdej s tem
Zanima me kaj je tuki ubistvu razlika med ekonomsko fakulteto in upravo? Nekteri pravijo da je skor isto, pa da ima pri službi vsak dipl.ekonomist prednost!! Povejte kaj je zdej s tem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov