Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
emanuela napisal/-a:ok, ne vem, ampak opažam, da so moji sošolci (vs program, 1. l) ali totalno zaprti vase, ali pa že od srednje združeni...in potem je vse to skupaj kr neki.. mah če vsak sedi sam zase, če s kom spregovoriš pa ali zajecla in zafarba in se ne pogovarja, ali pa ...eh ne vem no, sem mislila, da boste v lj bolj zgovorni...ali sem samo jaz naletela na takšne?
Ti se kar lepo sprosti. Danes so časi, ko so mlade generacije bolj zaprte. Boš videla, da se bodo počasi odpirali.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
joj, sam ene so res prave mone
sedim zadnjič poleg ene in se hočem pogovarjat z njo, ona pa gleda naprej kot da je na tisti tabli nwm kaj zanimivega ...
sploh se ni potrudla, da bi me pogledala ... kot da sem nwm kak grozna ... ijoooj ...
sedim zadnjič poleg ene in se hočem pogovarjat z njo, ona pa gleda naprej kot da je na tisti tabli nwm kaj zanimivega ...
sploh se ni potrudla, da bi me pogledala ... kot da sem nwm kak grozna ... ijoooj ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
Pozdravljene punce!
Jaz imam pa en problem in sicer sem absolventka upr.fakultete in imam za nazaj za narediti še predmet Ekonomika j.podjetij/zavodov.
Predmet sem sama imela še pri prof.Pečarju in ko sem poleti šla polagat izpit pri Pevcinu sem ugotovila da sem se učila dokaj drugačne stvari, saj ima Pevcin povsem drug sistem.
Zato bi Vas prosila, če katera hodi v 2.letnik k Pevcinu in obiskuje njegove vaje/predavanja, če bi mi bila ob koncu semestra pripravljena posoditi za skopirati svojo literaturo za predmet (učbenik, zapiski)? Seveda sem pripravljena tudi plačati, ker mi žal čas in trenutno zdravstveno stanje ne dopušča, da bi sama hodila z drugimi letniki na predavanja.
Resnično Vam hvala, če bo katera tako dobra, naj me prosim kontaktira na moj mejl:urska.thrashy@hotmail.com
Hvala in uspešen študij vsem!
Jaz imam pa en problem in sicer sem absolventka upr.fakultete in imam za nazaj za narediti še predmet Ekonomika j.podjetij/zavodov.
Predmet sem sama imela še pri prof.Pečarju in ko sem poleti šla polagat izpit pri Pevcinu sem ugotovila da sem se učila dokaj drugačne stvari, saj ima Pevcin povsem drug sistem.
Zato bi Vas prosila, če katera hodi v 2.letnik k Pevcinu in obiskuje njegove vaje/predavanja, če bi mi bila ob koncu semestra pripravljena posoditi za skopirati svojo literaturo za predmet (učbenik, zapiski)? Seveda sem pripravljena tudi plačati, ker mi žal čas in trenutno zdravstveno stanje ne dopušča, da bi sama hodila z drugimi letniki na predavanja.
Resnično Vam hvala, če bo katera tako dobra, naj me prosim kontaktira na moj mejl:urska.thrashy@hotmail.com
Hvala in uspešen študij vsem!
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
ja kukr vem je nosilec predmeta pevcin, in ma povsem drugačne zahteve na izpitu kt pečar.
Vem iz lastnih izkušenj, saj sem delala izpit enkrat že pri pečarju in enkrat pri pevcinu in pevcin da full dolge računske naloge, pečar pa ti je dal pozitivno že če si mu napisal celo stran o novem javnem managmentu.
......no v glavnm še vedno iščem nekoga ki bi mel za skopirat letošnjo snov ekonomike j. zavodov/podjetij
lp.
Vem iz lastnih izkušenj, saj sem delala izpit enkrat že pri pečarju in enkrat pri pevcinu in pevcin da full dolge računske naloge, pečar pa ti je dal pozitivno že če si mu napisal celo stran o novem javnem managmentu.
......no v glavnm še vedno iščem nekoga ki bi mel za skopirat letošnjo snov ekonomike j. zavodov/podjetij
lp.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
punce, NUJNO rabim pomoč ... no, obe s kolegico jo!
pri teoriji javne uprave imava referat oz seminarsko (poimenujte kakor hočete, ampak zame to ni seminarska) na naslov Prispevek slovenskih znanstvenikov k proučevanju uprave
vendar se zatakne, ker nikjer ni nič napisano ... sva se hteli včlanit v NUK, vendar je meni potekla osebna, ona pa nima potnega lista tu in sva v riti ...
a ma katera kaj napisanega na to temo? zelo bi bila vesela kakršne pomoči!!!!!!
hvala!
pri teoriji javne uprave imava referat oz seminarsko (poimenujte kakor hočete, ampak zame to ni seminarska) na naslov Prispevek slovenskih znanstvenikov k proučevanju uprave
vendar se zatakne, ker nikjer ni nič napisano ... sva se hteli včlanit v NUK, vendar je meni potekla osebna, ona pa nima potnega lista tu in sva v riti ...
a ma katera kaj napisanega na to temo? zelo bi bila vesela kakršne pomoči!!!!!!
hvala!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
melodious - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2006
- Kraj: Maribor
Morda ti bo to kaj pomagalo http://zemljevid.najdi.si/search_maps.j ... 5&tab=maps
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mah sej je čisto preprosto greš za Bežigrad dol...
Jaz sem pa nanje zelo jezna ker sploh nisem dobila položnice...pa še pred rokom zadnjega plačila sem jih opozorila pa so mi onemogočil dostop do e-indeksa...
Res kreteni svetovni
Jaz sem pa nanje zelo jezna ker sploh nisem dobila položnice...pa še pred rokom zadnjega plačila sem jih opozorila pa so mi onemogočil dostop do e-indeksa...
Res kreteni svetovni
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
KaTTja - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2008
Bejbike, oglašam se jaz...in imam predlog-namreč-lahko bi se dobile študentke na kaki kavici, se spoznale, šle kdaj skupaj zažurat, itd...
sama sem študentka FU-1 letnik (VS) in bi bilo lepo spoznat koga s tu, pa kdaj skupaj prebiti kako prosto urico!
Kaj pravite, bejbe? Kera za???
sama sem študentka FU-1 letnik (VS) in bi bilo lepo spoznat koga s tu, pa kdaj skupaj prebiti kako prosto urico!
Kaj pravite, bejbe? Kera za???
-
Vanity_Fair - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2008
Punce, mene pa zanima naslednje: a že ve kdo kdaj bodo letos informativni dnevi? Če se ne motim, so bili vsako leto na začetku februarja. No, tudi jaz se bom vpisala na upravo (UNI, bolonjski sistem), tako da so dobrodošle kakšne koristne informacije s strani tistih, ki že hodite na ta fax. Čeprav sem v grobem že preletela to temo in prebrala kaj na netu pred časom.
If you can`t handle me at my worst, you sure as hell don`t deserve me at my best!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov