Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 16. Okt. 2008 7:52

emanuela napisal/-a:ok, ne vem, ampak opažam, da so moji sošolci (vs program, 1. l) ali totalno zaprti vase, ali pa že od srednje združeni...in potem je vse to skupaj kr neki.. mah če vsak sedi sam zase, če s kom spregovoriš pa ali zajecla in zafarba in se ne pogovarja, ali pa ...eh ne vem no, sem mislila, da boste v lj bolj zgovorni...ali sem samo jaz naletela na takšne? :evil:

Ti se kar lepo sprosti. Danes so časi, ko so mlade generacije bolj zaprte. Boš videla, da se bodo počasi odpirali.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 16. Okt. 2008 8:41

Ja res je kakšni so že po skupincah, ker se spoznajo iz srednje šole.

Sej ko boste začeli z vajami je boljše, tam se bote tudi spoznavali, sploh zaradi dela v skupini.
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 18. Okt. 2008 20:27

joj, sam ene so res prave mone :roll:

sedim zadnjič poleg ene in se hočem pogovarjat z njo, ona pa gleda naprej kot da je na tisti tabli nwm kaj zanimivega ...

sploh se ni potrudla, da bi me pogledala ... kot da sem nwm kak grozna ... ijoooj ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Thrashy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Thrashy » 30. Okt. 2008 13:43

Pozdravljene punce!

Jaz imam pa en problem in sicer sem absolventka upr.fakultete in imam za nazaj za narediti še predmet Ekonomika j.podjetij/zavodov.
Predmet sem sama imela še pri prof.Pečarju in ko sem poleti šla polagat izpit pri Pevcinu sem ugotovila da sem se učila dokaj drugačne stvari, saj ima Pevcin povsem drug sistem.
Zato bi Vas prosila, če katera hodi v 2.letnik k Pevcinu in obiskuje njegove vaje/predavanja, če bi mi bila ob koncu semestra pripravljena posoditi za skopirati svojo literaturo za predmet (učbenik, zapiski)? Seveda sem pripravljena tudi plačati, ker mi žal čas in trenutno zdravstveno stanje ne dopušča, da bi sama hodila z drugimi letniki na predavanja.
Resnično Vam hvala, če bo katera tako dobra, naj me prosim kontaktira na moj mejl:urska.thrashy@hotmail.com

Hvala in uspešen študij vsem!
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 06. Nov. 2008 21:29

a še kateri drugi ne gre odpreti foruma od fakultete al samo meni? kaj bi lahko bilo narobe?
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 07. Nov. 2008 19:26

Thrashy a predavanja ma zdej Pevcin? Pri nas je bil tud že Pečar..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Thrashy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Thrashy » 09. Nov. 2008 11:44

ja kukr vem je nosilec predmeta pevcin, in ma povsem drugačne zahteve na izpitu kt pečar.
Vem iz lastnih izkušenj, saj sem delala izpit enkrat že pri pečarju in enkrat pri pevcinu in pevcin da full dolge računske naloge, pečar pa ti je dal pozitivno že če si mu napisal celo stran o novem javnem managmentu.
......no v glavnm še vedno iščem nekoga ki bi mel za skopirat letošnjo snov ekonomike j. zavodov/podjetij :)
lp.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 10. Nov. 2008 10:32

punce, NUJNO rabim pomoč ... no, obe s kolegico jo!

pri teoriji javne uprave imava referat oz seminarsko (poimenujte kakor hočete, ampak zame to ni seminarska) na naslov Prispevek slovenskih znanstvenikov k proučevanju uprave

vendar se zatakne, ker nikjer ni nič napisano ... :? sva se hteli včlanit v NUK, vendar je meni potekla osebna, ona pa nima potnega lista tu in sva v riti ... :(

a ma katera kaj napisanega na to temo? zelo bi bila vesela kakršne pomoči!!!!!!

hvala!
"yes, I do. . . me"
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 24. Nov. 2008 12:12

...
Zadnjič spremenil Lilah, dne 14. Nov. 2010 17:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
melodious
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a melodious » 24. Nov. 2008 15:00

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 24. Nov. 2008 19:34

Mah sej je čisto preprosto greš za Bežigrad dol...

Jaz sem pa nanje zelo jezna ker sploh nisem dobila položnice...pa še pred rokom zadnjega plačila sem jih opozorila pa so mi onemogočil dostop do e-indeksa...
Res kreteni svetovni :evil:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
KaTTja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a KaTTja » 27. Nov. 2008 20:31

Bejbike, oglašam se jaz...in imam predlog-namreč-lahko bi se dobile študentke na kaki kavici, se spoznale, šle kdaj skupaj zažurat, itd...
sama sem študentka FU-1 letnik (VS) in bi bilo lepo spoznat koga s tu, pa kdaj skupaj prebiti kako prosto urico!
Kaj pravite, bejbe? Kera za??? :flower:
nadya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nadya » 28. Nov. 2008 0:29

evo jst sem za..
jst sem FU-1 letnik (VS)- izredno..
bi morala bit drugi letnik samo delam izpite za nazaj in v tem letniku nikogar ne poznam..kot je ena prej omenila se večinoma od prej poznajo in so vsi po skupinicah :?
Uporabniški avatar
KaTTja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a KaTTja » 28. Nov. 2008 15:50

Ja, večina se usaj na videz pozna, so iz istega kraja...itd!
Pa smo le mlade, študentke...pa vedno je lepo spoznati nove ljudi, nova prijateljstva, ane?

Punce-nabermo se skupaj :jump:
Uporabniški avatar
Vanity_Fair
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Vanity_Fair » 06. Jan. 2009 21:13

Punce, mene pa zanima naslednje: a že ve kdo kdaj bodo letos informativni dnevi? Če se ne motim, so bili vsako leto na začetku februarja. No, tudi jaz se bom vpisala na upravo (UNI, bolonjski sistem), tako da so dobrodošle kakšne koristne informacije s strani tistih, ki že hodite na ta fax. :wink: Čeprav sem v grobem že preletela to temo in prebrala kaj na netu pred časom.
If you can`t handle me at my worst, you sure as hell don`t deserve me at my best!

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov