Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 16. Jul. 2008 9:30

Plače so odvisne od položaja in seveda firme. Js npr. ciljam na slovenske železnice..bom tud prakso tam opravljala in plače imajo kr dobre. npr. moja mami ima s srednjo šolo 1000 €. une s faxi pa seveda več. Za občine se pa ve da imajo slabše plače.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 30. Jul. 2008 18:38

hejla!

vpisala sem se na fak. za upravo in sem sedaj tudi sprejeta .. ob elektronskemu vpisu imamo možnost, da si naročim en komplet potrebne literature.

ali mi lahko prosim kdo pove, ki hodi na ta faks, ali je ta literatura nujno potrebna, če jo lahko dobimo od starejših letnikov ceneje ali je pa najbolje, da si jo naročimo na fakulteti?

hvala za vaše informacije!!

lp!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 30. Jul. 2008 20:50

^^ Mene tud to zanima.
Sam zdj tud ne ven. Jst mam še šanso da sm na prvo željo sprejeta ker sem oddala pritožbo in mi je res mal brezveze zdele kupovat te knjige ker mogočemogočemogoče jih pa le ne bom rabila.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 31. Jul. 2008 16:04

zdej s knjigami je tko, za prvi letnik jih je kr fajn met, sam pač ne vseh, ker jih res ne rabiš. to je čist odvisn od osebe do osebe, od kje se maš namen učit. ker moj program takrat še ni imel toliko zapiskov na netu, sem jih pač rabila, zdaj vi jih ne rabite več toliko, razen, če se maš namen ful učit iz učbenikov pol se jih splača naročit prek šole, ker so cenejše kot vsak posebi. se pa na oglasni deski faxa najde velik knjig..je pač treba malo pogledat. rabila boš predvsem za statistiko in vse predmete od devjaka, ker on zateži če maš na izpitu kopijo. drgače pa je najcenej si sposodt v kjižnici in pač it skopirat, sam kot sem rekla, nekateri potem težijo, enim je pa čist vseen. js sm un komplet imela samo prvi letnik, potem sem pa si pač kopirala sproti kar sem rabila.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 01. Avg. 2008 11:14

V prvem letniku sm rabila samo knjigo za statistiko - pa še to sm si jo sposodila samo za predavanje in pol izpit, prav tako je bilo s kvantitativnimi metodami v 2.letniku. Torej, kjer je dekan predaval kopije odpadejo.

Drugač pa knjiga pride v poštev recimo pr ekonomiji (1. in 3. letnik), za vse ostalo kolkr se spomnim so zapiski oz tiste prosojnice k jih ma prfoks pod gradivom v tvojem e-indeksu.

Najboljš, da se počaka prvi teden predavanj, da sploh povejo kako in kaj. Jz tud če sm kopirala kako poglavje sm pol šele po kakih 3 tednih al pa kej.

LP
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 01. Avg. 2008 11:57

Do kdaj je pa čas za ta elektronski predvpis? Če katera ve. Bo narobe če se vpišem šele okol 10.avgusta???
Uporabniški avatar
KaTTja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a KaTTja » 04. Avg. 2008 10:15

LP! No, tu še ena nova, ki gre na upravo :P

ŽuŽa, za predvpis (elektronski) je pač nujno, da se vpišeš pred vpisom v Lj, torej pred 14.8. saj imamo takrat vpis...(govorim namreč za VŠ vpis in ne UN).

Kolikor vem, treba s seboj prinesti tudi potrdilo oziroma fotokopijo, da si se vpisal elektronsko...ane?

Se ne spoznam na veliko reči še, tako, da bi bilo fajn, če je katera za izmenjavo msn-ja, da si malce pomagamo med sabo, sploh bodoče sošolke :wink:
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 11. Avg. 2008 16:27

Ja s knjigam je pa tko..jest sm jih v prvem letniku kupila v paketu (prek faksa), v drugem sem rabljene, v tretjem sem jih pa kopirala-zadnja varianta je najceneje-sam bohnedaj da te kdo dobi s skopirano knjigo!

Je pa vse odvisn kolk se kdo iz knjig uči, eden jih sploh ne rabi, nekdo drug pa vse po knjigah..
Za dežjem vedno posije sonce!!
nadya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nadya » 11. Avg. 2008 21:52

glede knjig za redno ne vem za izredno pa jih ni nujno met..

jaz sem si jih na fax kupila za prvi letnik pa se nisem nikoli iz njih učila..
odvisno kako si navajena..
jaz se iz knjig ne morem učit..

a katera ve če ti za prvi letnik ostaneta dva izpita in pol eno leto pavzeraš..a lahko pol naslednje leto ta dva izpita delaš čeprav se ne vpišeš v drugi letnik (da ju plačaš).. sem pa izredno..
pik4p010nic4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pik4p010nic4 » 13. Avg. 2008 17:26

ne kupvat knjig. brezveze. če jih res rabte kupite rabljene al pa jih skopirajte. js sm jih kupla v 1. letniku, pa jih skor nism rabla. tko da če katera rab za 1. letnik vs program naj se javi. prodam ugodno, sam da se jih znebim.
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 13. Avg. 2008 19:06

js mam tud knige za 1. in 2. letmik...tak da če katera rabi, nj pove:)

me pa zanima ali katera ve kako je zdaj z absolventom...ali ga bojo res ukinli?
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 15. Avg. 2008 12:52

Na faksu mamo zdj naprej elektronski predvpis. In me zdj neki zanima. Če se jst zdej prek neta predvpišem pa potem ne grem v pondeljek se zares vpisat to pomen da nisem vpisana a ne??? Al se mi že ta elektronski predvpis šteje za vpis?
Ker mam dons zadnjo šanso da se prek neta vpišem, ne vem pa če bi se vpisala tja al ne.

Help!
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 15. Avg. 2008 15:32

mislim, da potem nisi vpisana, če se ne prideš vpisat v pon ...
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 15. Avg. 2008 15:45

Ja sj sm se prejle predvpisala pa so nakonc napisal da si dokončno vpisan v pondelk ko se prideš upisat.

Ti maš tud v pondelk a ne? Ob kateri uri :D ?
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 16. Avg. 2008 9:42

ja, v pon mam ... ob devetih ... a si se odločla, da se boš vpisala? :)
"yes, I do. . . me"

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov