Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
To sem pa slisala ja No, meni je pripadu en let absolventa po starem sistemu In na koncu se tud meni ni nc vec dalo oz. se mi se zmer ne da (zdej delam vec na tem, da se mi da ), v 3.letniku dejansko nisem skor nc nardila, zacela sem delat in itak pol dala fax na stran. Tko da zdej popravlam stare grehe
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Jest sm pa neki slišala, da je zaenkrat FU edina fakulteta, ki je odobrila absolventa na bolonjcu.
Sploh se mi pa ne zdi fer, da so predmeti skor čist isti na uni kot na vis ... Sam serjejo neki. Pa eno leto je biu 4. letnik, pol spet eno al dve ne, pol so ga spet uvedli, pa spet ne .... Kr neki. Naj se zmislijo in naj nardijo univ program tak, kakor je treba, ne pa da majo iste predmete z mogoče mal spremenjenim naslovom... Al pa naj men pol dajo isto stopnjo k jo majo univ
Sploh se mi pa ne zdi fer, da so predmeti skor čist isti na uni kot na vis ... Sam serjejo neki. Pa eno leto je biu 4. letnik, pol spet eno al dve ne, pol so ga spet uvedli, pa spet ne .... Kr neki. Naj se zmislijo in naj nardijo univ program tak, kakor je treba, ne pa da majo iste predmete z mogoče mal spremenjenim naslovom... Al pa naj men pol dajo isto stopnjo k jo majo univ
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
ja js sm zdej 3 letnik uni in so nam odobril absolventa ja. mislim groza, da morš fehtat za odgovore. zanč k je biu tist sestank študentov in vodstva, si mogu prov za vsako malnekost vprašat. pa tud naši predstvaniki so eno sranje od sranja. mislim, folk njih sprašuje uni pa niso niti tok da bi naprej vprašal. sm mogla ene parkrat dvignt roko da sm sploh kej zvedla.
kaj šele praksa, sploh mi ni znau odgovorit kaj je zdej s tistimi urami, ki naj bi jih na faxu opravl.
drgač sta pa uni pa vsš dost podobna, uglavnm isti predmeti sam da jih ma uni več v enem letniku. sej na konc mamo baje itak vsi isto plačo po tanovem
kaj šele praksa, sploh mi ni znau odgovorit kaj je zdej s tistimi urami, ki naj bi jih na faxu opravl.
drgač sta pa uni pa vsš dost podobna, uglavnm isti predmeti sam da jih ma uni več v enem letniku. sej na konc mamo baje itak vsi isto plačo po tanovem
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No danes sem vidla...seveda z vašo pomočjo, da je omejitev VS ni omejitve pa pri izrednem študiju...a sm to prav dojela?
No sedaj bi prosila, če mi lahko nekdo kaj več razloži o izrednem študiju in kako kaj zgleda potem izredni študij in če imam sploh potem status študenta...
kako potem to izgleda, da se na koncu prvega letnika prepišem v redni študij nazaj...
Obstaja kakšna stran kjer je forum?
Hvala vam za odgovore...
No sedaj bi prosila, če mi lahko nekdo kaj več razloži o izrednem študiju in kako kaj zgleda potem izredni študij in če imam sploh potem status študenta...
kako potem to izgleda, da se na koncu prvega letnika prepišem v redni študij nazaj...
Hvala vam za odgovore...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
VaNiLliA - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2005
Hello,
jst bi rabla uslugico od študenta/študentke Javne uprave
In sicer v vaši knjižnici imate eno knjigo, ki bi jo nujno potrebovala, čimprej, ker se je drugje nikakor ne da dobit.
Iz nje mam eno poglavje za izpit, tko da bi ga skocičla samo kopirat, kar bi vzelo 15 minutk.
tko da bi prosila nekoga, ki bi si jo biu pripravljen sposodit in jo meni posodit za par min...
jst bi rabla uslugico od študenta/študentke Javne uprave
In sicer v vaši knjižnici imate eno knjigo, ki bi jo nujno potrebovala, čimprej, ker se je drugje nikakor ne da dobit.
Iz nje mam eno poglavje za izpit, tko da bi ga skocičla samo kopirat, kar bi vzelo 15 minutk.
tko da bi prosila nekoga, ki bi si jo biu pripravljen sposodit in jo meni posodit za par min...
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Tigi napisal/-a:No danes sem vidla...seveda z vašo pomočjo, da je omejitev VS ni omejitve pa pri izrednem študiju...a sm to prav dojela?
Hvala vam za odgovore...
Fora izrednega študija so ponavadi popoldanska predavanja, manj obsežna snov in žep par tisoč € lažji
Če študiraš, redno ali izredno, imaš status študenta, tega se ti ni treba bati. V teoriji se da prepisati iz izrednega na redno, če izpolnjuješ nekatere pogoje; ponavadi so to dovolj visoko povprečje, odvisno paje tudi od tega, koliko študentov je vpisano tisto leto na redni študij ter koliko mest se sprosti (zaradi morebitnih padcev rednih).
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Hvala ti za odgovor...jah drugega mi nebo preostalo le kot izredni študij vsaj eno leto
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
buubbika napisal/-a:Js mam eno vprašanje..
Mi zna kdo povedat, kolk pibližno maš plače, če delaš na upravi?? Vrjetno da kkšnih 1000€ a ne ?
Mam upravo pred nosom in sm dons ocenjevala po avtih (pač js.. ) in je mel 1 tip laguno Audija, pa 1 Pasat je bil parkiran, ostalo je blo pa blj ko ne povprečno, tako da sklepam, da nimajo kaj dost plače. Mam prav?
Haha. To si pa ocenila kot kakšn osnovnošolc. Prvo kot prvo sploh nisi povedala za katero delovno mesto želiš vedet plačo. Uprava ima na desetine delovnih mest. Treba je tud ločit poslovno (Banke, podjetja...) in javno upravo (Ministrstva, občine, UE...).
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
punce!!
katera bo letošnja brucka uprave (uni)? danes smo namreč zvedli rezultate, na upravo se nas je pa tak premalo vpisalo, torej nimamo omejitve. katera bo moja "sotrpinka"?
katera bo letošnja brucka uprave (uni)? danes smo namreč zvedli rezultate, na upravo se nas je pa tak premalo vpisalo, torej nimamo omejitve. katera bo moja "sotrpinka"?
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
buubbika napisal/-a:Js mam eno vprašanje..
Mi zna kdo povedat, kolk pibližno maš plače, če delaš na upravi?? Vrjetno da kkšnih 1000€ a ne ?
Mam upravo pred nosom in sm dons ocenjevala po avtih (pač js.. ) in je mel 1 tip laguno Audija, pa 1 Pasat je bil parkiran, ostalo je blo pa blj ko ne povprečno, tako da sklepam, da nimajo kaj dost plače. Mam prav?
Hehe, že 1000 preveč
Imam dve sodelavki, ki imata že faks zaključen pa imata 700 evrov plače.
Sicer je pa po avtih gledat koliko ima kdo plače zares nesmiselno, ker večina slovencev tako ali tako mora vzeti kredit, da si ga lahko sploh privoščijo..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov