Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 25. Feb. 2008 22:40

Letos bom zadostna (ker sem tko lena, da sem samo za skluftat) lansko leto sem bla pa dobra...koliko je to sploh % uspeha?
Seveda mislim biti dobr apri poklicni maturi saj to sem bom pa resnično učila...žal mi je ker sem letos zelo lena ratala za učenje...

Ja glede upravne je tko, da bi šla jaz rada zato ker me je začela zanimat...pa še pri fantu v firmi bom delala...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 25. Feb. 2008 22:49

Splosni uspeh v 3. in 4. letniku predstavla 40% tock :wink:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 25. Feb. 2008 23:29

Ja am nč ne po uspehu kak si? Ampak direkt 40%?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 25. Feb. 2008 23:51

40% dobis, ce si bil v 3. in 4. letniku odlicen. Slabsi kot je uspeh, nizji je potem tvoj dejanski procent...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 26. Feb. 2008 0:02

Hju....pol jst nimam šans... :?
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 26. Feb. 2008 0:07

sej lhko na klik preračunaš točke...če ti bo kej pomagalo...
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 26. Feb. 2008 0:17

ŽuŽa pazi pri prijavi!! Če daš ti na tretje mesto eno smer kjer ni omejitve & zapolnijo s prvimi prijavami ti izvisiš - pa čeprav imaš 30pik več... no, razen v primeru, da je še toliko prostora, da pridejo tudi z drugo in celo še s tretjo željo notri.. če je pa omejitev vpisa & ti na prve dve nisi sprejeta potem pa enakovredno konkuriraš ja :ja: samo res bodi pozorna pri vpisu, da se neboš zafrknila ;)

tigi ni sploh visoka omejitev no, vsaj meni se za visokošolski program to ne zdi visoka omejitev..
mi je pa hecno, to je zate visoka omejitev - po drugi strani bi se pa na uni prijavila :?

bambina x vidim da razmišljaš med FU in evropskimi na FDVju.. nevem, dobro premisli - za moje pojme ni podobno to dvoje.. ne po težavnosti (maš v temi o evr. odgovor) ne po omejitvah (letos vpr. kako bo z omejitvijo na evropskih, lani je ni bilo tako da letos vrjetno bo, pa ne mala..)
Zadnjič spremenil keya, dne 26. Feb. 2008 8:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 26. Feb. 2008 0:19

Ja za UNI pravjo, da ni omejitve...dala bom na prvo mestu visokošolski program...
Za ostale pa nevem kaj nej... :?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 26. Feb. 2008 8:22

Tigi napisal/-a:Ja za UNI pravjo, da ni omejitve...dala bom na prvo mestu visokošolski program...

Ja sam kako boš ti delala UNI program (ki je težji, pa sej to veš), če se že za VSŠ bojiš da ne boš imela dovolj točk. :?
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 26. Feb. 2008 9:53

js sm šla tud na uni ker nism mela dovol točk za visokošolski, sam pri men je blo tko, da sm se js prvo vpisala na filo fax in sm že takoj vedla da ne bom mela omejitve in se na koncu sploh nism učila več in sm mela zato slabe ocene..preprost se nism niti potrudla..pol sm pa vidla, da tist na fili ni zame in je bil pol velik problem pridt tja kamor hočeš. zdej sm kr zadovolna z izbiro, v tretji letnik normalno prišla..sam k se mi zdej ne da več učit :/
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 26. Feb. 2008 11:49

*hox* napisal/-a:
Tigi napisal/-a:Ja za UNI pravjo, da ni omejitve...dala bom na prvo mestu visokošolski program...

Ja sam kako boš ti delala UNI program (ki je težji, pa sej to veš), če se že za VSŠ bojiš da ne boš imela dovolj točk. :?

V bistvu na tem faxu ni glih bistvene razlike :wink: Zadnjic na enem izpitu smo mel enaka uprasanja stari VSS in UNI in bolonjci VSS in UNI. Poleg tega da tud ce so razlicna vprasanja za usak program, se nisem zasledila, da bi blo kdaj kej takega, kar mi na starem VSS nismo mel :wink:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 26. Feb. 2008 11:50

bouhica napisal/-a:
*hox* napisal/-a:

V bistvu na tem faxu ni glih bistvene razlike :wink:

Aja, no to pa nisem vedla. :D
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 26. Feb. 2008 12:02

ubistvu bi lahko ta fax naredu v enem letu :) to mislim, da imaš vsako leto iste predmete samo ime spreminjajo. informatiko se zdej že tretje leto učim identično snov..samo seminarske so drugačne. isto je tudi s teorija organizacije (1 letnik), organizacijsko vedenje (2 letnik), ravnanje z ljudmi (2 letnik) itd. kot tudi pri vseh predmetih od vlaja je skor ista snov že 3 leta. ma uglavnm če bi združil te predmete bi bli loh konc v 1 letniku hahaha pa vsš in uni je skor identičen, samo ime predmeta je drugačen, snov pa ista
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 26. Feb. 2008 12:04

V bistvu je to nekak kul, da se snov ponavlja, se ti snov usaj bolj uleze, ce si bolj len za ucit :D

Vsekakor bolje to, kot pa da bi mel dodano kaksno fiziko, al pa ne daj boze vec ekonomije :roll:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 26. Feb. 2008 12:09

ja to pa res..ej priznam zdej zadni letnik se mi ne da čisto nič več...groza. pa še itak me je zdej ta fax mal razočaru, še zdej se niso spomnl ali imamo absolventski status al ne..pol neki govorijo da bo samo 3 mesce, pojma nimamo kako bo s prakso, kr neki hočejo da imamo 30 ur na faxu pa sploh ni nikjer na urniku niti noben ne ve kaj bomo sploh delal na faxu..in to vse skor pred koncem leta. dejansko je že pou leta mem mi pa nič ne vemo. pa vse nej pa nardil do septembra, se prav izpite, prakso in diplomo če se hočemo vpisat + 2 magisterij..js res ne vidm kako je to lahko sploh možno, če nam ne bojo odobril absolventa. ma počas me vse mineva

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov