Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 15. Dec. 2010 15:35

Zakaj bi bila prepozna za opravljanje izpitov? Pač v izpitnem obdobju, ko so razpisani roki (toraj januarja), ti izpiti za 1. letnik pa so tud precej lahki in nekak ne rabiš več tednov, sa se naučiš (vsaj po mojih izkušnjah no).
Naš referat je, kot že itak veš skupek ljudi, ki imajo resne probleme z uporabo maila - nevem če imaš še dostop do e-indeksa, no če maš, je tam en "zavihek" vprašanja, če pošlješ vprašanje prek tega v praksi dobiš (sicer ne izčrpen) odgovor najkaneje naslednji dan. Drugače ti pa ne preostane druga kot da se sprehodiš do referata.
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 15. Dec. 2010 22:53

zivjo punce..
zanima me, če je imela katera od vas izbirni predmet varstvo okolja, in kaksna so ponavadi uprasanja na tem izpitu?
najlepsa hvala za odgovor,

pozdravcek :)
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 04. Jan. 2011 13:04

rabim pomoč :)

A mi lahko kdo pove kakšno seminarsko moramo narediti pri Devjaku? Sej skoz neki o tem govori sam nič pametnega ne pove. Fajn bi blo če mi bi lahko kdo poslal primer oz. vaše seminarske, da vidim za kaj sploh gre
Uporabniški avatar
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda802 » 10. Jan. 2011 17:33

Helov!

Mene pa zanima če je kdo od vas delal diplomo pri prof. Kuhljevi...kakšna je kot mentorica..

Lp
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 15. Jan. 2011 20:59

Pri Devjaku je seminarska kot diplomska naloga. Nam je komaj januarja povedal, da moremo naredit seminarsko, če hočemo, da se nam šteje izpit in veliko jih še sedaj nima vpisane ocene(pa smo 3.letnik), ker še kr niso naredli seminarske. Nočem te prestrašit, ampak zna fajn komplicirat. Veliki večini je zavrnil že dispozicijo in to po 3x... ocenjuje jih pa Benčina. Se splača hodit k njemu, da ti sproti popravlja seminarsko nalogo, čeprav na koncu ne veš, ali je nekaj prav ali narobe.

Tudi mene zanima, če je katera imela dr. Kuhljevo za mentorco pri diplomski nalogi. Kot predavateljica mi je bila fajna, teme so tudi fajne razpisane pri njej, zanimajo me pa vaša mnenja, kakšna je kot mentorica. Ker glede na to, da je to tvoje končno delo pri faksu, bi ga rada vredu naredila(vsaj nekaj :oops: ).

Hvala vam! :)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 23. Feb. 2011 11:35

Iščem knjigo "Vodenje ljudi v upravi", a jo ima slučajno katera doma in jo proda?
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 12. Mar. 2011 17:30

A mogoče kdo ve kok izgleda kolokvij pr Brejcu? Predmet ravnanje z ljudmi v upravi.. Iz kje se je pametno učit? Mate mogoč kakšne zapiske? :D
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 12. Mar. 2011 22:54

pri Brejcu se moreš naučiti knjigo do potankosti vsako definicijo! besede moreš met popredalčkane v možganih, da znaš pravilno vse opisat in naštet, ker on želi natančno to, kar je v knjigi, nič svojih besed.
"yes, I do. . . me"
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 13. Mar. 2011 0:05

Resno? :eek: Na predavanjih je pa tok govoru da nam knjiga ne bo nč pomagala, da mormo use po svoji pameti pisat... :S
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 13. Mar. 2011 9:30

knjigo je treba znat ;) in pol upaš, da ne popravlja on izpitov, da bojo boljše ocene ...

ko smo pisali izpit, nas je ogromno pisalo 1. ker je samo pogledal, če smo pravilno napisali definicijo uprave. ostalih vprašanj sploh ni bral...
"yes, I do. . . me"
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 13. Mar. 2011 20:56

No to nam je povedu da daje 1 če ne veš te definicije...
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 18. Apr. 2011 18:35

A ma kdo kake info glee javnih služb pr prof. Bugariču? Ma kdo kake zapiske? :? Sj so na netu sam ne vem keri so kul
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikcpokc » 04. Nov. 2011 13:06

Me again :) primerjalne politike v sodobnem svetu..prof. Ferfila. Kako zgleda ta kolokvij-obkroževanje trditev? Kok podrobno se je treba naučit skripto?
Gally
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Gally » 28. Nov. 2012 13:59

Heeej, a je kaj bruck tukaj? :) UNI program... :)
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 02. Dec. 2012 20:46

A ta faks še "obratuje"? Zgolj firbec, glede na to, da je prepoved zaposlovanja v javnem sektorju, drugje pa skorajda ne vidim nekih jakih možnosti zaposlitve, ker se za kakšne tajnice ipd. dela večinoma zaposli ekonomiste ali folk s V. stopnjo izobrazbe.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov