Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 615 prispevkov
• Stran 40 od 41
•
Prejšnja
1 ... 37, 38, 39, 40, 41
Naslednja
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Kako izgleda izpit pri inf? Nimam pojma kako izgledata praktični in teoretični del, pa še na predavanjih nisem bila nič, na vajah pa mi ni bilo nič kaj dosti jasno... Se bom mogla konkretno spravit h knjigi.. A se je sploh možno naučit ta predmet v slabih treh tednih? Vem, glupo vprašanje, ampak ne vem sploh kako se spravit zraven in kje začet.. najbol da kr na začetku ane
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
*Gaja*, pisala sem ti nekaj časa nazaj na zs, tko da počekiraj
Drugače pa sm šla enkrat na inf pa sem padla, dobiš nekaj vprašanj za obkrožit, vredno po točko,dve, potem pa dva ˝esejska˝ v vprašanja okol 20 točk eden vreden. jst tadruzga nisem znala pa sem padla. drugače pa se naučit kr od začetka ja pa do konca ker lahko vse pride v poštev... za praktični pa maš pol še en teden za vadit, in greš lepo po ˝delovnem-skripti˝ ker maš use natančno razloženo pa delaš vaje..
Drugače pa sm šla enkrat na inf pa sem padla, dobiš nekaj vprašanj za obkrožit, vredno po točko,dve, potem pa dva ˝esejska˝ v vprašanja okol 20 točk eden vreden. jst tadruzga nisem znala pa sem padla. drugače pa se naučit kr od začetka ja pa do konca ker lahko vse pride v poštev... za praktični pa maš pol še en teden za vadit, in greš lepo po ˝delovnem-skripti˝ ker maš use natančno razloženo pa delaš vaje..
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
A na našem faksu res nimamo možnosti pogojnega vpisa v višji letnik? Sem pisala v referat in dobila odgovor, da te možnosti več ni, četudi imaš zdravniško potrdilo ali karkoli pač.
- Latika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 9. 2010
Ve mogoče kdo, ali drži, da je po končanem uni programu (1. stopnje) možno opraviti nekaj izpitov iz pravne stroke in se zaposliti kot notar ipd., da imaš delno priznane izpite iz pf? Koliko izpitov se pa sicer prizna, če se želiš prepisati na pf?
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
Fancy Nancy napisal/-a:A na našem faksu res nimamo možnosti pogojnega vpisa v višji letnik? Sem pisala v referat in dobila odgovor, da te možnosti več ni, četudi imaš zdravniško potrdilo ali karkoli pač.
lani so ful znižali kriterije in zaj komplicirajo ... čeprav vsakemu tak odpišejo iz referata ... ampak sama sem po dveh letih ukvarjanja z referatom ugotovila, da ljudje tam nimajo pojma kako potekajo stvari na našem faksu ... če si oddala prošnjo do roka, ki je bil predpisan in priložila ustrezne dokumente, ki dokazujejo, zakaj nisi mogla opraviti vseh obveznosti, mislim, da ti lahko uspe ... poskusit ni greh je pa vse odvisno od tega, kakšen dan ima komisija, kakšna bo njena odločitev ... veliko sreče!
Latika, mislim, da lahko opravljaš diferencialne izpite in se ti potem prizna ... ker imamo nekaj predmetov podnobnih kot pravniki... piši na pravno fakulteto in tam povprašaj
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
prvi rok je bil lani najlažji. je blo not vsako poglavje iz učbenika, ostale roke je pa izpit kr nekaj. pa naredi seminarsko. drugače nimaš vpisane ocene v indeks. ko napišete seminarsko, se splača hodit k benčini, da jo popravi oziroma, da vam pove, kake napake ste naredli. pa matrike se je treba naučit. drugač pa od predavanj bolj malo odneseš, vsaj meni se je tak zdelo =) ker to se moreš, če želiš vedet, o čem ti razlaga, sproti učit.
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
pri devjaku je vedno pametno iti na prvi rok! sicer sem izredna ampak pri nas na prvem roku še noben ni padel, na ostalih rokih so pa imeli kar problem narediti. pa seminarske, projektne naloge je tudi dobro narediti, ker pomaga pri oceni (nisem prepričana ali imate to obvezno ali po želji). glede predavanj je pa tako, da jaz do zdaj nisem še nič pametnega odnesla. tip je dolgočasen in počasen. predavanja vleče do zadnje minute in čez, ne pove nič pametnega, ne zna razalagat...
izpiti so sicer kr neki ampak na prvem roku se da narediti brez problema (velikokrat rata tudi brez znanja sploh, če imaš zapiske pri sebi). pa vsaj na zadnja predavanja se splača iti, ko delata vaje za izpit, ker da velikokrat čisto iste naloge potem v izpit. pa verjetno še vedno dovoli imeti vse zapiske poleg pri izpitu.
izpiti so sicer kr neki ampak na prvem roku se da narediti brez problema (velikokrat rata tudi brez znanja sploh, če imaš zapiske pri sebi). pa vsaj na zadnja predavanja se splača iti, ko delata vaje za izpit, ker da velikokrat čisto iste naloge potem v izpit. pa verjetno še vedno dovoli imeti vse zapiske poleg pri izpitu.
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
pečarič - nimam pojma, ker ga nisem imela
virant - meni osebno ful vredu profesor, izpit nič posebnega in nič kej težkega, predavanja sicer zanimiva ampak mislim, da je na prosjnicah res veliko napisanega tko, da jaz na predavanja nisem hodila (ne vem ali si redno ali izredno), izpit sem naredila brez problemov
aristovnik - nimam besed, vsaj ne pozitivnih, izpita še nisem naredila, ker daje take bedarija da glave peče, nas je še kar nekaj, ki imamo resne probleme pri njem (tisti, ki so na komisijskih sploh, ker na ustnem jeb* do konca), predavanja bedna, vaje obvezne zaradi člankov (angleških, kjer pomožnosti ne zastopiš niti besede, vsako leto so drugi članki), izpit zna bit težek oz. kr neki in je resnično ful obsežen, več kot polovica samo iz člankov, sestavljen iz esejskega vpr., par kratkih vpr., ena stran zaobkrožit, polovica strani da/ne (primer: ali je tapata trditev napisana v tempatem članku? - članki pa itak govorijo o enih in istih stvareh, tko da težko veš a je točno ta trditev v tem članku). uglavnem jaz imam kr probleme z aristovnikam, pa ne samo jaz. lih tko kot jih imajo s pevcinam. dobro se pripravi na izpit, hodi na predavanja in vaje, dobro predelaj članke pa bo šlo!
virant - meni osebno ful vredu profesor, izpit nič posebnega in nič kej težkega, predavanja sicer zanimiva ampak mislim, da je na prosjnicah res veliko napisanega tko, da jaz na predavanja nisem hodila (ne vem ali si redno ali izredno), izpit sem naredila brez problemov
aristovnik - nimam besed, vsaj ne pozitivnih, izpita še nisem naredila, ker daje take bedarija da glave peče, nas je še kar nekaj, ki imamo resne probleme pri njem (tisti, ki so na komisijskih sploh, ker na ustnem jeb* do konca), predavanja bedna, vaje obvezne zaradi člankov (angleških, kjer pomožnosti ne zastopiš niti besede, vsako leto so drugi članki), izpit zna bit težek oz. kr neki in je resnično ful obsežen, več kot polovica samo iz člankov, sestavljen iz esejskega vpr., par kratkih vpr., ena stran zaobkrožit, polovica strani da/ne (primer: ali je tapata trditev napisana v tempatem članku? - članki pa itak govorijo o enih in istih stvareh, tko da težko veš a je točno ta trditev v tem članku). uglavnem jaz imam kr probleme z aristovnikam, pa ne samo jaz. lih tko kot jih imajo s pevcinam. dobro se pripravi na izpit, hodi na predavanja in vaje, dobro predelaj članke pa bo šlo!
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
- **Polonca**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2010
pr Devjaku se mi zdi njego izpit ko igra na srečo...če ma dobr dan nardiš če ne pač ne...je blo pr nas ful primerov ko so se eni učil ko budale obvladal na pouno kar je pr Devjakovih predavanjih čudno pa so vsi popadal tisti k so pa 2x na leto pršli an fax pa pač izpit pisat pa nardijo z 8 ali več...tko da js sem šla vsako leto pri njem pisat na srečo brez učenja 2x sem v prvo naredila 1x v drugo...
Virant: ni krize pač običen profesor v izi izpit ni krize več al mn splošna vprašanja ni pristonosti preverjal kar je odlično:)
Aristovnik: on je mel ekonomiko JPJZ tko da nas je kr zajebavou jih je blo kr nekj k so šli tutv 5delat tko da zna težit pa zajbavat, velik zahteva vsaj pr nas je biu tak oz do naše generacije, FAJN FAJBN moraš znat pa nrdiš:)
Virant: ni krize pač običen profesor v izi izpit ni krize več al mn splošna vprašanja ni pristonosti preverjal kar je odlično:)
Aristovnik: on je mel ekonomiko JPJZ tko da nas je kr zajebavou jih je blo kr nekj k so šli tutv 5delat tko da zna težit pa zajbavat, velik zahteva vsaj pr nas je biu tak oz do naše generacije, FAJN FAJBN moraš znat pa nrdiš:)
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
...
Zadnjič spremenil Legally_blond, dne 08. Feb. 2012 18:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 615 prispevkov
• Stran 40 od 41
•
Prejšnja
1 ... 37, 38, 39, 40, 41
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov