Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikcpokc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
Študentka. napisal/-a:zanima me kaj je s to 60% prisotnostjo (da greš lahko na izpit)?? a tolk morš met samo na vajah? to pomen da morš bit na mal več kot pol vajah? al je teh 60% skupaj s predavanji, torej če SI kao na vseh predavanjih pa recimo pol ali še malo manj vajah?
upam da razumete kaj hočeš vprašat. (ker ne hodim veliko na vaje pa me mal skrbi glede prisotnosti)
Sej na predavanjih itak ne preverjajo pristotnosti... Tok da se pomoje glede pr izpitu sam na prisotnost vaj..
*Gaja* napisal/-a:Tiste, ki ste 1. letnik uni programa: a se je pri temeljih ekonomije potrebno najaviti kdaj predstaviti nalogo ali gre po vrstnem redu? Ker me parkrat zaradi drugih obveznosti ni bilo in ne vem.
A to mislš predstavitev članka? drgač bere priimke iz listov pač takrat ko pride na določen datum.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
^^ tudi na predavanjih redno preverjajo, vsaj pri nas(2.letnik uni). dajo okol list za podpisat. lani je pa setnikarca še vmes klicala podpisane, na koncu pa še vse enkrat poklicala in obkljukala, če si tam, glede na to, da si se podpisal.
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
bambina x - Debatorica
aia? zanimivo no, sicer pri nas v prvem semestru lani tudi niso preverjali, pol v drugem pa so si dali duška ... mogoče bo pri vas tudi tak, nwm. sicer je pa vse odvisno od predavatelja. enim se enostavno ne da. lani je blo tak, da tista predavanja, ki so bla najbolj zanimiva, niso bla obvezna, ostala pa
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
bambina x - Debatorica
še niste meli lavtarja al pa kuharjeve? ona2 sta bla nam vsem zanimiva ... drugač pa počaki, da prideš v drugi letnik ... pol boš vidla, kaj je nezanimivo
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Mene pa neki zanima. A ni v decembru in maju možnost it prek šole na "ekskurzijo" (seveda neobvezno), na katero se lahko prijavijo študenti iz različnih letnikov? nič še nisem zasledila na strani, razen če letos tega sploh ne bo...? sej ne vem če mam prave informacije, sam a ni blo lani in prejšnja leta da se je decembra šlo v bruselj al neki tazga (mislm da je bla belgija), maja pa neki druzga... js bi to ful šla
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Tukaj piše o zadnji strokovni ekskurziji letos aprila, torej v prejšnjem študijskem letu. Za letos oz. naslednje leto pa ne vem, če bodo spet organizirali... Bi pa tudi jaz šla, če se bo našlo kaj zanimivega.
-
klavdijak - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
tudi jaz sem iz FU. 2.letnik UNI (bolonjski)
zanima me.. upravno pravo pri mitji horvatu... ima katera kakšne zapiske, kako zgleda pri njem izpit (pisni, lahko tudi ustni)...
ker se on z nekaterimi trditvami v učbeniku naše fakultete ne strinja.. a tudi on da na izpitu tista vprašanja k so od tistega drugega predavatelja..?
hvala
zanima me.. upravno pravo pri mitji horvatu... ima katera kakšne zapiske, kako zgleda pri njem izpit (pisni, lahko tudi ustni)...
ker se on z nekaterimi trditvami v učbeniku naše fakultete ne strinja.. a tudi on da na izpitu tista vprašanja k so od tistega drugega predavatelja..?
hvala
Lep dan**
-
bambina x - Debatorica
evo, pa se je že začelo učenje za izpite pa kolokviji in te zadeve
ali mi lahko katera zaupa, če je že bila na ustnem izpitu pri Mitju Horvat, upravno pravo?
ali mi lahko katera zaupa, če je že bila na ustnem izpitu pri Mitju Horvat, upravno pravo?
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov