Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- luncca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2009
čist lahek kolokvij..pač osnove, ki ste jih obdelali...vsaj tako je bilo ko smo mi pisali... saj vam je mogla povedat kaj boste pisali in v kakšni obliki
Dodajam: http://www.student-info.net/index.php/s ... znica/8203
Dajte se mal znajdt..vse predmete dobiš na internetu, izpite, kolokvije ma vse...
Dajte se mal znajdt..vse predmete dobiš na internetu, izpite, kolokvije ma vse...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
luncca napisal/-a:čist lahek kolokvij..pač osnove, ki ste jih obdelali...vsaj tako je bilo ko smo mi pisali... saj vam je mogla povedat kaj boste pisali in v kakšni obliki
Hm, ne vem zakaj ne bi tukaj vprašali, saj zato je forum, a ni? Sploh glede na to, da so taglavni forum našega faxa skenslali (začasno ali doživotno, ne vem) in nisem našla nikjer drugje kaj koristnega.
- maLLLa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Zanima me če katera ve kakšna so ponavadi vprašanja na izpitu pri nini tomaževič . temelji organizacije, 1.letnik vs
Če želimo doseči cilje, ki smo si jih zastavili, se moramo za njih
potruditi, pri tem pa moramo poslušati sebe in ne drugih, ker edino
sami vemo kaj je dobro za nas...
potruditi, pri tem pa moramo poslušati sebe in ne drugih, ker edino
sami vemo kaj je dobro za nas...
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Tiste, ki ste 1. letnik (uni): kje piše na faxu seznam kdaj je kdo na vrsti na sistematskem pregledu? Obvestilo sem vidla na e-indeksu že pred dnevi, da naj pogledamo na oglasni deski in to j, kolikor je meni znano, v pritličju takoj ko prideš skozi glavni vhod, ane? No, in sem še vseeno pogledala spodaj na oglasni deski, pa nikjer nič ne piše.
- pikcpokc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
*Gaja* napisal/-a:Tiste, ki ste 1. letnik (uni): kje piše na faxu seznam kdaj je kdo na vrsti na sistematskem pregledu? Obvestilo sem vidla na e-indeksu že pred dnevi, da naj pogledamo na oglasni deski in to j, kolikor je meni znano, v pritličju takoj ko prideš skozi glavni vhod, ane? No, in sem še vseeno pogledala spodaj na oglasni deski, pa nikjer nič ne piše.
K pridš notr morš jit pol naravnost pa tam levo k so predavalnce pa je na desni strani hodnika prliman gor na tabli
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
zanima me kaj je s to 60% prisotnostjo (da greš lahko na izpit)?? a tolk morš met samo na vajah? to pomen da morš bit na mal več kot pol vajah? al je teh 60% skupaj s predavanji, torej če SI kao na vseh predavanjih pa recimo pol ali še malo manj vajah?
upam da razumete kaj hočeš vprašat. (ker ne hodim veliko na vaje pa me mal skrbi glede prisotnosti)
upam da razumete kaj hočeš vprašat. (ker ne hodim veliko na vaje pa me mal skrbi glede prisotnosti)
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
sam 3x? jaz sem preštela da je vaj več kot 10! torej lahko mal več kot 3x!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov