Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Ja, prvi letniki začnemo ob 10h v 14ki. kje je to?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Študentka. napisal/-a:Ja, prvi letniki začnemo ob 10h v 14ki. kje je to?
ja, bi ble hvaležne če kdo mal razloži
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Hm, a zdej že kr ob 11h, prej je pa pisalo, da ob 10h? Pa to kr za vse letnike velja al kako? Men nč jasn ...
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
1. letnik UNI 10:00 - 11:30 P14
1. letnik VS 9:00 - 10:30 P01
2. letnik UNI 11:30 - 12: 30 P14
2. letnik VS 10:30- 11:30 P01
P14 --> ko prideš not, greš po stopnicah gor in greš levo, potem pa desno in je edina vlka predavalnica P14
1. letnik VS 9:00 - 10:30 P01
2. letnik UNI 11:30 - 12: 30 P14
2. letnik VS 10:30- 11:30 P01
P14 --> ko prideš not, greš po stopnicah gor in greš levo, potem pa desno in je edina vlka predavalnica P14
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
če je katera bila v podobni situaciji, bi mi njen nasvet zelo prav prišel ... pogoje za napredovanje v naslednji letnik sem izpolnila prejšni pet ... in potem so mi oceno komaj vpisali v pon v indeks, sem se takoj vpisala v naslednji letnik. do srede je pa bil rok za vpis. no, in jaz se elektronsko vpišem v pon in sem misla, da bom položnico že v tor dobla, ker sem se vpisala še pred deseto uro.
no, položnice v tor ni blo, jih kličem tja, kaj naj naredim, pa mi ženska reče, da naj pošljem papirje tja, da ko pa položnico dobim, jo pa tudi naj kr grem plačat. in jim pošljem tja papirje v tor, v sre grem pa plačat položnico.
in meni na indeksu še zaj ne piše, da sem v drugem letniku, niti ne morem pogledat urnika za naš letnik. pošto s papriji sem jim pa poslala priporočeno, tak da mam dokaz, da sem jim pred 30. poslala dokumntacijo.
mene zaj zanima, če me oni niso vpisali v naslednji letnik in kaj naj naredim?
no, položnice v tor ni blo, jih kličem tja, kaj naj naredim, pa mi ženska reče, da naj pošljem papirje tja, da ko pa položnico dobim, jo pa tudi naj kr grem plačat. in jim pošljem tja papirje v tor, v sre grem pa plačat položnico.
in meni na indeksu še zaj ne piše, da sem v drugem letniku, niti ne morem pogledat urnika za naš letnik. pošto s papriji sem jim pa poslala priporočeno, tak da mam dokaz, da sem jim pred 30. poslala dokumntacijo.
mene zaj zanima, če me oni niso vpisali v naslednji letnik in kaj naj naredim?
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- luncca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2009
Glej najbolj da še enkrat pokličeš kaj je sedaj s papirji. Ponavadi ni problema s temi vpisi, js sm tud enkrat lovila rok pa ni bilo panike.
Pač zavleče se, da ti uredijo na e-indeksu, še posebi sedaj, ko je ogromno tega... Lahko pa pošlješ tudi mail na referat če ne boš dobila po telefonu. seveda se pa lahko tudi oglasiš pri njih in je...
Ne razumem pa kako ne moreš pogledati urnika? Sej to nima veze z vpisom, sej lahko pogledaš urnik od katerega koli predmeta: http://www.fu.uni-lj.si/ereferat/urniki_predavanj.asp
Nevem kako ti je uspelo priti do 2 letnika in neveš kje so urniki...
Pač zavleče se, da ti uredijo na e-indeksu, še posebi sedaj, ko je ogromno tega... Lahko pa pošlješ tudi mail na referat če ne boš dobila po telefonu. seveda se pa lahko tudi oglasiš pri njih in je...
Ne razumem pa kako ne moreš pogledati urnika? Sej to nima veze z vpisom, sej lahko pogledaš urnik od katerega koli predmeta: http://www.fu.uni-lj.si/ereferat/urniki_predavanj.asp
Nevem kako ti je uspelo priti do 2 letnika in neveš kje so urniki...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov