Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 27. Sep. 2008 16:00

Tigi napisal/-a:J to imaš res prav saj če greš na nevem katei fax je težko dobiti zaposlitev ampak tko ane kao tm si dipl. ekonomist na upravni si pa kaj?
Fant je itak reku, da upravo rabijo vsa podjetja pa nevem kaj še vse tko, da...

Tvoj naziv je diplomant/diplomantka upravnih ved. Sej ce mal gledas razpise, vidis da dostikrat ne iscejo tocno doloceno izobrazbo, ampak mas nastete vec le-teh

Glede zaposlitve (pa tud naziva) use lepo pise na strani fakultete, tak da odprtih je res ogromno moznosti.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
t7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a t7 » 27. Sep. 2008 18:21

kako pa to da letos 1. letniki nimamo izbirnih predmetov??
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 28. Sep. 2008 19:32

js bom počakala dopoldan če bom dobla pošto al ne drgač pa kr znorim pa jih kličem vse po vrsti...sej te ne morjo zadn dan obvestit kdaj se lahk vpišeš :evil:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 28. Sep. 2008 23:19

Jaz sem rekla, da grem jutri enkrat opoldan tja pa prašam ker jaz že tko nisem dobila po pošti ali sem sprejeta tako da tudi ne pričakujem tega obvestila...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 29. Sep. 2008 7:02

vglavnem js spet nimam pošte tak da tud js grem v lj zdaj vprašat ka se grejo :twisted:
Uporabniški avatar
KaTTja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a KaTTja » 29. Sep. 2008 17:17

Ammm...očitno imamo usi neke probleme s pošto, kaj? :evil:

Sama ne vem, ali je kje pisalo že, (sem povsod pogledala, a lahko da sem sfalila) toda zanima me, kdaj se nam u sredo začne na VŠ upravi..kdaj mormo bit tam? Komu kej več jasno od mene??

Kake bodoče sošolke 1. letnika...VS uprave-lahk se javite :D

lep dan še naprej vsem!

:flower:
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 29. Sep. 2008 17:53

no js sm končno dobla pošto....

zdaj se pa grem jutri vpisat...

a bo hodla katera v maribor na izredno???

aia pa kolk sem js vidla se v mariboru začnejo 10.predavanja...ne vem če je to prav al ne
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a underdogy » 29. Sep. 2008 22:05

Na e-referatu imas link na urnike.

Drugace pa VS-redno je 10:10, predavalnica 14, uvod v studijsko leto.
Izredni pa nimajo uvoda, in zacnejo 17.10. s predavanji. Tako vsaj pise na urniku.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Sep. 2008 22:33

No jaz še danes nisem dobila pošte, ki so mi jo poslali v četrtek da morm narediti predvpis...tako da sem šla kot sem rekla tjain je bla vsa začudena in tako mi je dala navodila ki naj bi jih dobila po pošti...
Tako da sem danes se predvpisala sedaj čakam položnico in da grem konec tedna tja da se vpišem...

Boste napisale kak uvod ste imele?

Men je full bed ker nisem redno... :(
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 30. Sep. 2008 19:01

no js sm pa končno vpisana šolnino tud mam plačano tak da čakamo na predavanja :D
Uporabniški avatar
KaTTja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a KaTTja » 30. Sep. 2008 21:08

underdogy-Najlepša hvala za info :)

Res morem to povedat, da mi je full všeč, da ste punce tak prijazne, da priskočite na pomoč, četudi so to malenkosti ali pa velike zadeve. :respekt:

Torej-ena velika pohvala usem pupam tu gor!! :P
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 01. Okt. 2008 6:10

Js sm pa včer znorela..sem ogla nujno dobit ene iformacje za prakso od referata in se kure celo uro niso oglašale na telefon (kao uradne ure).če nism 100 krat klicala ali več..sm kr mela na redail in ker jih nism dobila sem letela dol n pred referatom sto folka..sam hvala bogu so bli vse 1 letniki in sm bla takoj prva v pisarni in v minuti vn, ker mi je kura rekla, da je že zrihtano..torej brezveze 50 kilometrov nardila in zgubila 2 uri :evil: ..če je bla kkšna tm..sm una v belem puloverju z modrimi srčki, k je vmes lavfala k nora..pa para iz ušes :D
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 01. Okt. 2008 16:52

tud men se je že to naredl :twisted: ka morš če pa ne dobiš nobenga na telefon...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Okt. 2008 13:13

Jaz se odločam med epf in fu, pa me zanima kako je kaj z zaposlitvijo kasneje... že kar nekaj folka, ki je hodilo na fu, mi je reklo, da ne dobijo solidne službe. :? Zdaj ne vem ali je to posledica prevelikega navala ali je kaj drugega vzrok. Predmetnik se mi zdi zelo zanimiv, ampak ni samo fax tisti, ki te mora pritegniti, pač pa je treba razmišljati tudi malo širše oz. dlje - iskanje službe. Torej, kakšne imate izkušnje in mnenje o tem faxu? Saj vem, da je bouhica že na prejšnji strani napisala nekaj o tem, ampak me zanima, kje se zaposlijo kasneje upravniki (večina)?
Uporabniški avatar
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2004
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a nefertit » 02. Okt. 2008 14:09

Tamala_mrha napisal/-a:Jaz se odločam med epf in fu, pa me zanima kako je kaj z zaposlitvijo kasneje... že kar nekaj folka, ki je hodilo na fu, mi je reklo, da ne dobijo solidne službe. :? Zdaj ne vem ali je to posledica prevelikega navala ali je kaj drugega vzrok. Predmetnik se mi zdi zelo zanimiv, ampak ni samo fax tisti, ki te mora pritegniti, pač pa je treba razmišljati tudi malo širše oz. dlje - iskanje službe. Torej, kakšne imate izkušnje in mnenje o tem faxu? Saj vem, da je bouhica že na prejšnji strani napisala nekaj o tem, ampak me zanima, kje se zaposlijo kasneje upravniki (večina)?

Sama sem dipl. upr. organizatorka, diplomirala sem leta 2007. Trenutno iščem službo od maja, do takrat sem imela pripravništvo. Pripravništvo sem dobila takoj po zagovoru diplome. Razpisov je zunaj kaj nekaj, samo je tudi povpraševanje ogromno. Ravno pred kratkim sem bila na razgovoru na katerega se je prijavilo 163 ljudi. Imam pa veliko bivši sošolcev na EF in zgodba ni dosti drugačna. Prvo službo je najti težko. Mislim, da je najboljše, da se odločiš za študij, ki te veseli. Drugače pa ni velike razlike na koncu. Izobrazba je podobna in se lahko zaposliš tudi v zasebne sektorju, ne samo v javnem.
A moment on your lips, forever on your hips!

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov