Študij: Fakulteta za humanistične vede Koper
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- laila
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2007
- Kraj: malo v realnosti malo v sanjah XD
jz sem se tudi vpisala na medijske...pa razmišljam o prepisu-ker po domče povedano se mi zdi da si bom z diplomo tega lahko (vsaj v sloveniji) obrisala ta zadnjo..
mediji in te medijske hiše so razvite bolj v ameriki tega je tu tako malo...
mediji in te medijske hiše so razvite bolj v ameriki tega je tu tako malo...
"Over the years I have learned that what is important in a dress is the woman who is wearing it.”
Yves Saint Laurent
Yves Saint Laurent
-
*beyb - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2008
lej če sam nisi med študijam niti malo dejaven na tem področju, si lahko z diplomo kateregakoli študija obrises ritko. sluzb je tako ali tako premalo skoraj povsod. kokr si pa rekla je v tujini veliko več tega, logično. le malce tezje je ke pridt..
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
Malo obujam temo =)
Oktobra grem na medijske (če bo vse šlo po načrtih), a gre še katera?
Oktobra grem na medijske (če bo vse šlo po načrtih), a gre še katera?
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
Uf...tale faks gre počas v pm, če me zastopte. Glig zdej končujem študij na njem in po pravici povedano sem vesela da grem.
Drugače pa je izobrazba na nuli, smeri na nuli, skratka ne dobiš neki full veliko od faksa. Ponavadi če hočeš kaj več o nečem vedet se moraš sam angažirat pa bl podrobno sam najdt gradivo o določeni stvari.
Smeri so preveč na široko postavljene in nimaš fokusa na točno določeno stvar/smer.
Drugače pa je izobrazba na nuli, smeri na nuli, skratka ne dobiš neki full veliko od faksa. Ponavadi če hočeš kaj več o nečem vedet se moraš sam angažirat pa bl podrobno sam najdt gradivo o določeni stvari.
Smeri so preveč na široko postavljene in nimaš fokusa na točno določeno stvar/smer.
- mangomelona
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2011
Hey!
Letos sm prvi letnik študirala v Lj, ampak sedaj bi se rada prepisala v Koper na FHŠ- medkulturno jezikovno posredovanje! Ker pa je ta program bolj nov, bi rada če ve kdo kaj o tem programu...vse kar je na netu sem si že prebrala. Rada bi slišala kako mnenje od tistega ki to študira al pa mogoče pozna nekoga ki obiskuje ta študij. Nujno prosim!
Letos sm prvi letnik študirala v Lj, ampak sedaj bi se rada prepisala v Koper na FHŠ- medkulturno jezikovno posredovanje! Ker pa je ta program bolj nov, bi rada če ve kdo kaj o tem programu...vse kar je na netu sem si že prebrala. Rada bi slišala kako mnenje od tistega ki to študira al pa mogoče pozna nekoga ki obiskuje ta študij. Nujno prosim!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Je kdo šel mogoče na magisterij na ta fax?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]