Študij: Etnologija in kulturna antropologija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- vyla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2008
Prebrati moraš 3 knjige iz seznama, o 1 od teh napisati recenzijo. Izpit je pa ustni, ima pa itak neko skripto pa tudi ni veliko za naučiti se. Nam so nekaj govorili, da jih ful vrže na izpitu, ampak je v bistvu vse spuščal pa ful ti pomaga.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ja, sam nesreco mas, ce glih kak kreeeejzi vprasanje dobis.
)) Vsake tolk pade kak tak vprasanje, drgac pa se tud men zdi, da ni krize.

- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Ja, se strinjam s FemmeFatal. Pri nas je sicer celo leto grozil, ker ni blo nikogar na predavanja, pol na koncu je pa praktično vse spustil (s tem, da eni niso meli pojma od pojma). Pa mi lani nismo meli nobene recenzije za pisat, pa tut literatura se ni lih brala na veliko, če po pravici povem. Ga pa ful hvalijo za seminar (sam ga more res on met, ne pa kak asistent).
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Mi tud nismo mel recenzije. Je bolonjskega izvora, se mi zdi. 

- Darija10
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Pozdravljene
Rabila bi nekaj nasvetov. Odločam se za študi Antropologije in me zanima koliko je predavanj čez teden. Imam tako službo, da bi lahko mogoče redno študirala, ker nimam želje sedeti v Ljubljani čez vikend. Mi lahko katera da kakšen nasvet. Lahko tudi na ZS.
Pa še nekaj bi prosila. Ali bi bila kakšna možnost, da pridem na vašo mailing listo, čeprav nisem še študentka. Močno me zanima gradivo, ker bi si želela iz tega ustvariti sliko o tem ali je ta študj primeren za mene. Nisem več tako mlada, pa ne bi rada spet kam v temo brcnila.
Hvala in vsem na forumu želim veliko uspehov, sreče, denarja in bogastva v letu 2010.
Darija
Rabila bi nekaj nasvetov. Odločam se za študi Antropologije in me zanima koliko je predavanj čez teden. Imam tako službo, da bi lahko mogoče redno študirala, ker nimam želje sedeti v Ljubljani čez vikend. Mi lahko katera da kakšen nasvet. Lahko tudi na ZS.
Pa še nekaj bi prosila. Ali bi bila kakšna možnost, da pridem na vašo mailing listo, čeprav nisem še študentka. Močno me zanima gradivo, ker bi si želela iz tega ustvariti sliko o tem ali je ta študj primeren za mene. Nisem več tako mlada, pa ne bi rada spet kam v temo brcnila.
Hvala in vsem na forumu želim veliko uspehov, sreče, denarja in bogastva v letu 2010.
Darija
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
vljudno prosim, če se mi na ZS oglasi kaka študentka prvega letnika. Na novem faksu bi rada, da mi priznajo en izpit iz EIKA, pa moram vedeti, kaj vse je ta predmet zajemal. Hvala
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov