Študij: Etnologija in kulturna antropologija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
kaj ma kera skripto od muršiča: metodologija za posodit?
jas sem hodla na ta faks eno leto pol sem pa menjala, pa bi rada da mi na novi smeri priznajo ta izpit pa bi rabla skripto samo da jo malo prelistam pa pogledam kaj smo delali, da bom lahko lažje izprosla priznanje izpita.
hvala
odgovore prosim na zs
jas sem hodla na ta faks eno leto pol sem pa menjala, pa bi rada da mi na novi smeri priznajo ta izpit pa bi rabla skripto samo da jo malo prelistam pa pogledam kaj smo delali, da bom lahko lažje izprosla priznanje izpita.
hvala
odgovore prosim na zs
-
grejpfrut - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
No, so me poslali na tale forum, hehe, da vprasam malo studentke etnologije.. A mi zna katera povedat karkoli o šegah in navadah v alpskem svetu? bi pa rabila do jutri...karkoli prav pride:)
"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
Oscar Wilde
-
mikena77 - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
smartika napisal/-a:hei.
Sem študentka 1.letnika Sociologije kulture..in za izbirni predmet (bolonski sistem) morem zbrati 7 kreditnih točk. Pa me zanima, ali je predmet Gospodarske kulture Slovenije fuul težek, pa kak je s temi vajami? Mi je tajnica danes nekaj pojasnjevala, ampak mi ni najbolj jasno. Če mi lahk kira malo več pove.![]()
Kaj priporočate bolj.. Antropološke teorije ali zgodovino slovenske etnologije in kulturne antropologije? Ker morem eno izmed teh zbrat + gospodarske kulture.
Hvala že vnaprej
Mene zanima tale sociologija kulture. Mi lahko malo več o tem poveš, oz. vse, ki to študirate! Se mora hoditi redno na predavanja ? Pa kaj o predmetniku..
Hvala že vnaprej

Fight for your right!!
- marley89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2009
- Kraj: Radenci
a se je že kdo odloču da se vpiše na etnologijo in kulturno antropologijo ???
jaz mislim da se bom sam me mal skrbi kr ne obvladam ang. saj mi gre pa tud velik razumem sam vseen nism nek profesionalc
obvladam pa nem. in mal italijanščine.....a bi lahko bi bil ful problem glede ang......kaj pravte ve iskušene študentke 
jaz mislim da se bom sam me mal skrbi kr ne obvladam ang. saj mi gre pa tud velik razumem sam vseen nism nek profesionalc

- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Literatura je tudi v anglescini. Nekje vec, drugje manj, ponekod pa nic. Tezavnost je tudi razlicna. Ne morem ti reci, a bi ti predstavljala probleme al ne, ker ne vem, kaksno je tvoje znanje. Je pa tko, da vcasih berem kaj slovenskega (eno j****o skripto zdele), pa se mi zdi, da niti materinscine ne obvladam.
- montgomery
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2009
dons sm biu na informativcu pr vs in morem reč da sm ful, ful naudušen (OK, res je da so hotl študij predstavt kot tri leta nenehnih potovanj in ekskurzij, ampak osebno so se mi zdeli predstavljeni predmeti precej blizu in zanimivi)...iz teh devetih strani ki ste jih ve punce popisale pa lahko sklepam le tisto kar sem že sam sumu: v študiju izredno uživaš, po njem pa obupano iščeš službo...ampak bom probu na slednji problemček gledat z mal optimizma
zanima me pa sam še neki, in sicer kakšna je povezanost med sošolci na vašem faxu...osebno se mi zdi da je le-ta ključnega pomena če hočeš resnično uživat v študiju...
P.S zakaj piše pod mojim imenom "sramežljivka"...a je ta forum namenjen izkljuno ženskam?

zanima me pa sam še neki, in sicer kakšna je povezanost med sošolci na vašem faxu...osebno se mi zdi da je le-ta ključnega pomena če hočeš resnično uživat v študiju...
P.S zakaj piše pod mojim imenom "sramežljivka"...a je ta forum namenjen izkljuno ženskam?

- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
No, tisto glede potovanj ravno ne drži
Sicer se organizira par zadev, sigurno pa ne boste vsa leta na veliko potovali
Glede povezanosti je pa najbrž odvisno od vsake generacije posebej, ampak mi se recimo ful razumemo oz. boljše rečeno ful sodelujemo, pred vsakim izpitom se zorganiziramo, zberemo in uredimo vse zapiske, si pomagamo z anketami, eseji, delamo skupinske povzetke literature,... Tko da jaz moram kar potrkat.

Glede povezanosti je pa najbrž odvisno od vsake generacije posebej, ampak mi se recimo ful razumemo oz. boljše rečeno ful sodelujemo, pred vsakim izpitom se zorganiziramo, zberemo in uredimo vse zapiske, si pomagamo z anketami, eseji, delamo skupinske povzetke literature,... Tko da jaz moram kar potrkat.

-
mystik - Sramežljivka
no jaz sem bila včeraj na informativcu.
in morm rečt, da sm 99% da se vpišem =]
se mi je zdelo zelo fajn, sam malo zaskrbljujoče, ker smo bile skoraj same punce xD
mate kj fantov sploh na tem faksu? saj ne da je tako pomembno, samo všeč mi je, če je družba mešana =]
in morm rečt, da sm 99% da se vpišem =]
se mi je zdelo zelo fajn, sam malo zaskrbljujoče, ker smo bile skoraj same punce xD
mate kj fantov sploh na tem faksu? saj ne da je tako pomembno, samo všeč mi je, če je družba mešana =]
-
PennyBell - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2008
montgomery napisal/-a:dons sm biu na informativcu pr vs in morem reč da sm ful, ful naudušen (OK, res je da so hotl študij predstavt kot tri leta nenehnih potovanj in ekskurzij, ampak osebno so se mi zdeli predstavljeni predmeti precej blizu in zanimivi)...iz teh devetih strani ki ste jih ve punce popisale pa lahko sklepam le tisto kar sem že sam sumu: v študiju izredno uživaš, po njem pa obupano iščeš službo...ampak bom probu na slednji problemček gledat z mal optimizma![]()
Ti namenjen izključno ženskam. Je lepo videt, da se še kakšnn moški opogumi

-
mystik - Sramežljivka
ja, js zelo upam, da se bomo s sošolci poštekali =D
po mojem mnenju v študiju veliiiiiiiiiiko bolj uživaš, če je fajn družba. vedno pride do zanimivih internih for, ki se jim lahko smejiš še mesece
drugače mi je pa ful všeč, kako tudi tipom pod nickom piše sramežljivka
po mojem mnenju v študiju veliiiiiiiiiiko bolj uživaš, če je fajn družba. vedno pride do zanimivih internih for, ki se jim lahko smejiš še mesece

drugače mi je pa ful všeč, kako tudi tipom pod nickom piše sramežljivka

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov