Študij: Etnologija in kulturna antropologija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 188 prispevkov
• Stran 3 od 13
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13
Naslednja
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
smotkA napisal/-a:Ej najlepša ti hvala za vse tole, ker si se tko lepo potrudila zame!![]()
Katere izbirne se pa kej splača vzet in kolk izmed 3 jih izbereš? Al si to ti napisala tiste, ki jih imaš ti?
Drugač pa še neki - urnik? Kakšen je kej, al ti gre recimo cel dan, al kako?
Ne, tisti trije predmeti so izbirni, izbereš si pa dva. Glede izbirnih pač izbereš tisto kar se ti najbolj zdi oz. ustreza...Jaz ti kej več ne morem napisat kot sem ti že gor (no, razen če te kej bolj konkretno zanima glede Glasbe in Etnologije in sodobne slovenske družbe, ker jaz mam to dvoje

Urnik pa...nikakor ti ne gre cel dan (razen mogoče takrat ko imaš predmete v blokih, takrat se lahko malo zavleče)
Sicer pa...JAz sem mela do zdej ob ponedeljkih 6 ur, torek 2 uri (+ vaje), sreda fraj, četrtek 2 uri, petek 8 ur. Ampak reees ni dosti, pa še včasih kej spustiš vmes, pa je.

EIKA
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Novo vprašanje!
Informativc za etnologijo sploh ni na Aškerčevi, ampak na zavetiški (Vič). Al so predavanja pol tud tm al kako?
Pa še neki ... Par dni nazaj sem ugotovila, da šteje 60%matura, 20% uspeh (3.+4.letnik) in 20% ocena na maturi pri izbirnem predmetu, ki mora bit al zgo, geo, soc, al pa tuji jezik. Jst mam pa zgodlo in soco, se prav oba, ampak predvidevam, da bom soco bolš nardila.
Kaj nej torej gledam pod tale izbirni, kaj se mi bo upošteval? 

Informativc za etnologijo sploh ni na Aškerčevi, ampak na zavetiški (Vič). Al so predavanja pol tud tm al kako?

Pa še neki ... Par dni nazaj sem ugotovila, da šteje 60%matura, 20% uspeh (3.+4.letnik) in 20% ocena na maturi pri izbirnem predmetu, ki mora bit al zgo, geo, soc, al pa tuji jezik. Jst mam pa zgodlo in soco, se prav oba, ampak predvidevam, da bom soco bolš nardila.

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Ena moja prjatlca to študira in ma predavanja mislm, da samo na Viču. Tm kjer ma tut arheologija svoj oddelek.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
smotkA napisal/-a:Kaj nej torej gledam pod tale izbirni, kaj se mi bo upošteval?
Steje se ti boljsa ocena.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Tiavanna napisal/-a:Ja ja, predavanja so na Viču. To sem pozabla omenit.Sam itak 6ka tja vozi. Pa še fajn kafiče mamo tam naokrog in fino kavico.
polly-polly keri letnik pa je tvoja prjatlca?
2.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
To smo že nikjer napisali...
Najprej - to je družboslovni študij, tako da služb itak ni.
Sicer pa so etnologi in antropologi zaposleni na različnih področjih - muzeji, arhivi, turistični vodiči, izdelovalci lutk, novinarji in miljon drugih reči, ki si jih niti slučajno nisem zapomnila.
Opcij je precej, odvisno je sam od tega kok se znajdeš (oz. kje koga poznaš
)...
Najprej - to je družboslovni študij, tako da služb itak ni.
Sicer pa so etnologi in antropologi zaposleni na različnih področjih - muzeji, arhivi, turistični vodiči, izdelovalci lutk, novinarji in miljon drugih reči, ki si jih niti slučajno nisem zapomnila.

- gimnastičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 2. 2006
- Kraj: Vrhnika
Hja, jst sm se tudi odločila it študirat tole v jesen, sicer izredno, ampak sej baje je to isti šmer. Bi bla pa vesela, če slučajno kdo to študira izredno, da si mal napisal, kako potekajo predavanja. Zvedla sm že, da so samo četrtek, petek in sobota, sam me zanima mal bolj konkretno.
Mislim, da če nekoga to res zanima, potem se splača it to študirat. Do diplome se lahko odpre še tok novih možnosti za zaposlitev...samo okol moraš hodit z odprtimi očmi.
Mislim, da če nekoga to res zanima, potem se splača it to študirat. Do diplome se lahko odpre še tok novih možnosti za zaposlitev...samo okol moraš hodit z odprtimi očmi.

Tudi če ne veš kaj početi, počni to očarljivo!
Prvi neprebran prispevek • 188 prispevkov
• Stran 3 od 13
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov