Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
A katera ve (če je prvi letnik, loh tud višji), če je treba pod mus opravljat športno vzgojo na EF? Kaj se lahko zgodi, če ne? A je možno, da zarad tega mogoče neb mogli naredit letnika? Pač je brezplačno in vse... samo zanima me. Hvala!
Tu es dans toutes mes pensées.*
- Snowflake89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2013
- Kraj: Ljubljana
Mislim, da je še vedno obvezna ja (razen če so od lani kaj spreminjali). Opravit pa jo je potrebno enkrat do zaključka študija
- Simona18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2016
Hejla! Letos oktobra grem prvič na Visoko poslovno šolo - Ekonomsko Fakulteto v Ljubljano.
Zanima me, če gre še katera letos v 1. letnik?
Lahk tle napišete al pa v sporočila, tulk da se spoznamo... ni glih fajn bit sam med nekaj stotimi - vsaj od začetna ne...
Zanima me, če gre še katera letos v 1. letnik?
Lahk tle napišete al pa v sporočila, tulk da se spoznamo... ni glih fajn bit sam med nekaj stotimi - vsaj od začetna ne...
- ChvarchkA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2016
Of use se lepo in prou slisi ampaaak js bom letos sla v 1.letnik uni inn sm kr ziucna 100/h ki si cis niam poima kk zgleda vse prvi dan k je ta stavba cis ogromna stari tok hodnikou in vrat da glava boli ( no vsaj zaenkrat se tko zdi) a pove kdo kko priblizn poteka prvi dan? Pa kje dobis seznam literature? Kdaj ponavadi poteka predavanje dopoldne /popoldne? Parkrat na tedn al usak dan? A je cas za met sluzbo zravn ce studiras redno?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov