Študij: EF - Ljubljana

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 12. Okt. 2010 15:21

Jela, jaz sem mogla najt zamenjavo, torej da je šla kolegica v mojo skupino in jaz v njeno, ker je omejeno št. računalnikov in posledično omejeno število ljudi ki lahko obiskuje vaje. Drugače pa mislim da je to bolj letelo na obveznost vaj :)
Our passion is our strength <3
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Okt. 2010 14:56

Ekonomisti, preveč vas je.Isto kot pravnikov.Kdorkoli danes rine na ta faks in nima doma firme, ki jo bo prevzel, je rahlo naiven.

V naši firmi punce s sedmo stopnjo ekonomije kavo nosijo in delajo tajniška dela.Resno.Ker vidim, da folk še kr nekaj bluzi, kako kul faks je to in kakšna fensi služba da jih čaka.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 22. Okt. 2010 15:02

brigaj se zaseee :P
Uporabniški avatar
Binko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Binko » 22. Okt. 2010 15:16

Džeki napisal/-a:Ekonomisti, preveč vas je.Isto kot pravnikov.Kdorkoli danes rine na ta faks in nima doma firme, ki jo bo prevzel, je rahlo naiven.

V naši firmi punce s sedmo stopnjo ekonomije kavo nosijo in delajo tajniška dela.Resno.Ker vidim, da folk še kr nekaj bluzi, kako kul faks je to in kakšna fensi služba da jih čaka.

nočem se strinjat, vendar imaš prav...jaz sem diplomirala na EF...in rajš ne povem, kaj in kje delam :?
sem pa srečna, da sploh imam službo :)
Uporabniški avatar
*gigita*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *gigita* » 09. Nov. 2010 17:22

A ma kdo kakšen predlog katerega mentorja/mentorico izbrati za diplomo?
It's all about dancing...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Nov. 2010 17:40

^^Ja odvisno o čem boš pisala a ne :wink:

Sicer nisem na ef, ampak se mi vseeno zdi, da je veliko bolj pomembno, da si zbereš neko dobro temo in če jo boš dobr utemeljila in obrazložila bo zihr vsak prfoks navdušen.
Uporabniški avatar
*gigita*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *gigita* » 09. Nov. 2010 18:25

Ja to je res, ampak še ne vem o čem bi pisala tko da sem mislila it do enega dobrega profesorja in bi potem skupaj določila temo. Sicer pa še sama nevem kako je to na našem faksu, če je lahko mentor en profesor iz drugega področja kot pišeš diplomsko. Se moram še malo pozanimat ampak še vseeno so dobrodošli predlogi. :)
It's all about dancing...
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 18. Nov. 2010 18:02

Kdo ve, če je možen ponoven prepis na EF? Na EF sem hodila par let nazaj, se vpisala na novo fakulteto, zdaj me pa zanima, če bi lahko prišla nazaj (kot pavzerka) in naredila še ostale izpite, ki mi mankajo? :D
lizzika.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lizzika. » 03. Jan. 2011 17:10

Sprašujem za prijateljico, ker na cosmu nima svojega računa: na gimnaziji je prav dobra (pogojno oz. z glasovanjem), ker ima vsako leto matematiko 2 in nima kakega dobrega predznanja (ima grozno prfokso). Zelo pa jo zanimajo smeri na ekonomski fakulteti in ji je celo žal, da se ni vpisala na ekonomsko(sš) skrbi jo, da zaradi matematike ne bo šlo. Je pa zlo pridna punca in tudi prpravljena delat, da bi nadoknadla. Mogoče kakšen nasvet?

Lp.
lizzika.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 03. Jan. 2011 22:17

matematiko ima samo 1 simester, tko da mislim da to ne bi smela bit ovira. se jo da naučit no, za kolokvije se da sproti naučit, na vajah na začetko vedno razložijo tut osnove... na izpitu so 4 (5?) naloge, vedno na isti način, pač vedno ista snov (1. naloga matrike, 2. funkcija itd.). če pa ne bo šlo, pa mislim da se bo dal z inštrukcijam vse rešt. res je da mi matematika nikol ni delala problemov in mi je bil predmet res simpl. ampak mislim da če imaš voljo pa željo, da se da narest, ni pretežko in tut prfoks ni tak da bi te, khm, zajeb*val :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 03. Jan. 2011 23:01

matematika 1 je bila srednješolska matematika naravoslovno matematične srednje šole, kolikor se spomnim....

ni matematika 2 znanstvena fantastika? :D no, vsaj slabih 20 let nazaj je bila... :D :D :D je bilo treba na predavanja in vaje hodit, ker tisto pa res ni bilo matematiki podobno... :D :D :D
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 04. Jan. 2011 6:56

jochie... pazi ti zdej to... matematike 2 ni več :D
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hubabuba » 04. Jan. 2011 11:11

Snov pri Matematiki 1 je bila prav luštna, a kaj ko so bili izpiti, ko jih je sestavljal Bogataj, včasih malce nemogoči.
Pri Matematiki 2 je bilo sicer bistveno več snovi, je bil pa zato izpit pričakovan, vedno z esktremi, a nikoli glede težavnosti. :)
lizzika.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lizzika. » 04. Jan. 2011 21:01

oooo super. mislim, da bo kar zadovolna, ko ji bom povedala ;)

hvala.

kako je pa z izpiti? skozi celo leto/ali je vse skupaj nakopičeno?
lizzika.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 04. Jan. 2011 21:58

Dita- napisal/-a:jochie... pazi ti zdej to... matematike 2 ni več :D

kaj pa strup še je? :D :D :D

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov