Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
vaje se ful splačajo.
na predavanjih pa velik profesorjev bere iz prosojnic , ki so tudi na netu...to lahko pa tudi študenti sami doma naredijo....
na predavanjih pa velik profesorjev bere iz prosojnic , ki so tudi na netu...to lahko pa tudi študenti sami doma naredijo....
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
A se je kera vpisala na vpš? Neki me zanima a se že v petk začne a kako? Na spletni strani nč ne piše, zato sprašujm
...Look but dont touch
Touch but dont taste
Taste but dont swallow...
Touch but dont taste
Taste but dont swallow...
-
bunncy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
Danes sm vidla urnik za 1 letnik in me zanima če so vaje in predavanja obvezna? In kaj je glede teh seminarjev je to mogoče obvezno? =/ Sem nova na ef in res nevem ka je obvezno pa ne..
hvala usem za odgovore
hvala usem za odgovore
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
v prvem letniku mislim da nimaš nič obveznega. pri informatiki dobivaš dodatne točke če si na vajah. vsekakor pojdi saj parkrat pogledat, pa boš vidla kam se ti splača hodit in kam ne. nekje več ali manj berejo iz prosojnic, nekje rešujejo računske vaje (to se ti splača) itd.
če ti urnik ni všeč lahko hodiš v druge skupine - če na internetu piše da si 3.ja skupina, ti ni treba nujno hodt na vaje za 3jo skupino (razen informatika, kjer te obklukajo če si tam), ampak si urnik sestaviš tako da nimaš lukenj pa da si lahko še kakšen dan frej. res je da vsi profesorji pravijo da ne smeš hodit na druge vaje, ampak noben ne preverja.
če ti urnik ni všeč lahko hodiš v druge skupine - če na internetu piše da si 3.ja skupina, ti ni treba nujno hodt na vaje za 3jo skupino (razen informatika, kjer te obklukajo če si tam), ampak si urnik sestaviš tako da nimaš lukenj pa da si lahko še kakšen dan frej. res je da vsi profesorji pravijo da ne smeš hodit na druge vaje, ampak noben ne preverja.
Our passion is our strength <3
-
bunncy - Sramežljivka
^tenk ju za odgovor^
me pa še neki zanima, dans so nam povedal da se na študent-net vpišeš z vpisno številko in prvih 8 številk emšo. uglavnem js sm to probala pa mi skos napise da geslo in uporabniško ime ni veljavno. kera mogoče ve ka bi lahk blo ?
me pa še neki zanima, dans so nam povedal da se na študent-net vpišeš z vpisno številko in prvih 8 številk emšo. uglavnem js sm to probala pa mi skos napise da geslo in uporabniško ime ni veljavno. kera mogoče ve ka bi lahk blo ?

“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
-
bunncy - Sramežljivka
sj hvala bogu da je kera cosmo bejba "EF svetovalka" drugač bi se nevedne brucke & bruci pozgubil
hih Pa hvala za odgovor

- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
jz bi sam še dodala, da brucke, probite prve 14 dni alpa 3 tedne hodit v svoje skupine na vaje in seminarje, ker najbrž ste že opazle da so predavalnice polno zasedene, in če se hodi drugam potem ratajo prezasedene...da sediš na stopnicah, na tleh, na okenski polici pa nemorš normalno delat.
po 14 dneh / 3 tednih pa eni odnehajo, eni pogruntajo da jim vaje ne bodo koristle, in se sprazne neki stolčkov, in pol se loh prestavljaš po skupinah....
po 14 dneh / 3 tednih pa eni odnehajo, eni pogruntajo da jim vaje ne bodo koristle, in se sprazne neki stolčkov, in pol se loh prestavljaš po skupinah....
-
bunncy - Sramežljivka
helow. Ka ma mogoče kera zapiske od matematke za 1 letnik? Smo mel dons predavanje pa je tk čudn predavu
živa katastrofa...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]