Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
punce (predvsem brucke) kok ste ble kej uspešne na izpitih zdaj za prvi semester ?? vam je še kaj ostalo ??
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Kdaj so vpisi na druge fakultete? Ve kdo?
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
če se hočeš prepisat (če sm prov zastopla) se vpišeš takat, ko se maturantje vpisujejo na fax. prvi rok je nekje marca, drugi pa nekje junija, tko da pohiti če se hočeš prepisat. Ko sm se jz prepisala isto nism vedla kdaj je treba in sm zamudila prvi rok zaradi tega. Tretji rok je pa mislm da nekje septembra, samo takrat ni skoraj nikjer več prostora.
Our passion is our strength <3
-
http://www.vpis.uni-lj.si/
Tle piše, da sta samo 2 vpisna roka... Drugi naj bi bil 20-28.7. Takrat bom že vedela koliko izpitov je padlo, upam.
Tle piše, da sta samo 2 vpisna roka... Drugi naj bi bil 20-28.7. Takrat bom že vedela koliko izpitov je padlo, upam.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Je tudi tretji rok do nekak začetka oktobra, ampak se prijavljaš direkt na faks
Ima pa zelo zelo malo faksov prosta mesta (večinoma naravoslovni seveda
)

Ima pa zelo zelo malo faksov prosta mesta (večinoma naravoslovni seveda

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Ali potrebujem ob izpisu iz EF in prepisu na drug fax izpisnico iz EF? Kako je s prepisom izpitov na drug fax (obstaja možnost, da izberem podoben fax)?
-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
A bo imel ef še kaj prostih mest v 3. roku, glede na to, da je bilo v 2. roku prostih še 53 rednih mest in 194 izrednih (uni program)? A je sicer ekonomija zahtevna? Zanima me kako težka je tistim, ki niso hodili na srednjo ekonomsko. Jaz sem sicer letos bila brucka na drugem faksu, a nisem naredila vseh izpitov, ker me ne veseli. Se še katera vpisuje v 3. roku na ef uni program? 

-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
gimnazijci so imeli probleme z računovodstvom. drugje pa mislim da ne.
koliko je težek faks je pa odvisno od smeri, recimo management je lahko smer, denar in finance pa težka.
vedno maš pa nekaj izpitov, ki ti bodo vse živce požrli.
koliko je težek faks je pa odvisno od smeri, recimo management je lahko smer, denar in finance pa težka.
vedno maš pa nekaj izpitov, ki ti bodo vse živce požrli.
-
Dita- - Kofetarica
tut jz sm gimnazijka pa nism mela najmanjših problemov z računovodstvom. S tem da je mela pa kkšn sošolka, ki je bila prej na ekonomski, ogromne probleme.
Izpiti so pa prvi dve leti itak isti, samo v tretjem maš 4 izbirne, ki jih sam izbereš (najboljš je da izbereš nekej v svoji smeri). Drugače je pa tko, da se izpite da narest, je pa na letnik vsaj eden ki je pa mal bol težek in morš več truda vložit vanj. ne nujno da zaradi snovi, bolj zaradi profesorja oz. čudnega izpita.
Izpiti so pa prvi dve leti itak isti, samo v tretjem maš 4 izbirne, ki jih sam izbereš (najboljš je da izbereš nekej v svoji smeri). Drugače je pa tko, da se izpite da narest, je pa na letnik vsaj eden ki je pa mal bol težek in morš več truda vložit vanj. ne nujno da zaradi snovi, bolj zaradi profesorja oz. čudnega izpita.
-
Ann* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
jz sm tud iz gimnazije pršla pa se mi nezdi da bi zrd tega mela kšne probleme pr predmetu sošolke pa ne itk da uniju so skor vsi iz gimnazije
se pa čiz strinjam z dito da maš zmer kšn predmet kjer je sam način izvedbe predmeta in profesorji mal mem in zato tud mal teži nardiš izpit da bi pa sama snou bla kje tok težka da se nebi dal nardit pa ni
se pa čiz strinjam z dito da maš zmer kšn predmet kjer je sam način izvedbe predmeta in profesorji mal mem in zato tud mal teži nardiš izpit da bi pa sama snou bla kje tok težka da se nebi dal nardit pa ni
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
jz sem pršla pa iz ekonomske gimnazije, ravno nekaj vmes, ko imaš ogromno ekn. predmetov (računovodstvo,management, poslovno informatiko, podjetništvo,mikra+makra...) nakoncu pa splošno maturo z možnostjo ekonomije kot maturitetnega predmeta.
pa mi je vseeno ta fax nenormalno težko narest.
pa mi je vseeno ta fax nenormalno težko narest.

-
Dita- - Kofetarica
najbrž nimaš pravega sistema učenja... ali pa dobrih zapiskov. Ponavadi je zlato pravilo za izpit na EF: zapiski iz predavanj (prosonice) + vaje + mogoče kakšni stari izpiti. Mučenje s knjigami je v 80% odveč (skripte za vaje ne pašejo v to skupino).
ne vem no, jz nism skor nč na faksu, res minimalno (hodim npr. samo na vaje iz računovodstva + še kakšne take pratične vaje), pa mi rata čist normalno oz. še kr dobro zdelat.
ne vem no, jz nism skor nč na faksu, res minimalno (hodim npr. samo na vaje iz računovodstva + še kakšne take pratične vaje), pa mi rata čist normalno oz. še kr dobro zdelat.
-
Jetta - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
A pol predavanja pa vaje niso obvezna, ali kako? A ni tako, da so vaje na vseh faksih obvezne, pa tudi ogromno odneseš od njih? Jaz osebno sem več odnesla od vaj kot od predavanj na mojem faksu. 

Zadnjič spremenil Jetta, dne 07. Sep. 2010 19:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dita- - Kofetarica
Nič ni obvezno... nej bi pa bilo. očitno bolonski sistem vsak fax interpretira po svoje. pri nekaterih predmetih dobiš bonus točke če hodiš na vaje
od nekaterih vaj odneseš full, od drugih manj. pač parkrat greš in vidiš kam se ti splača hodit.

od nekaterih vaj odneseš full, od drugih manj. pač parkrat greš in vidiš kam se ti splača hodit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov