Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
na sistematski pregled lahko greš kadar koli. ponavadi se izvajajo prve dve uri, ko odprejo ordinacijo.
pozanimaj se kam morate it (aškerčeva ali rožna) pokličeš in se zmeniš s sestro.
pozanimaj se kam morate it (aškerčeva ali rožna) pokličeš in se zmeniš s sestro.
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Kdo ve, če se lahko za sistematski z nekom zamenjaš in greš kar namesto njega tja? Kaj sploh morš imet s sabo na sistematski pregled?
-
[vanessa] napisal/-a:index moreš met
Kolikor vem imamo le elektronske indexe?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Študentsko izkaznico pa mnde imate? Al karkoli. Jaz sem na svojem sistematskem pozabila indeks in sem potem kar potni list pokazala, pa mi je teta dala nalepko za v indeks, namesto direkten žig in podpis v indeks.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Ne vem kko je letos, ma lani smo še dobili tiste navadne indekse (rdeče barve), čeprou moj je prazn.
Smo pa mogli met indekse s sabo, sam da tega nam itak niso sporočili, js sm isti dan k sm pršla na faks zvedla, da mamo sistematski, indeksa pa nism mela. Neki je grozila sestra da brez indeksa se ne da, sam na koncu so vse spustili.
Smo pa mogli met indekse s sabo, sam da tega nam itak niso sporočili, js sm isti dan k sm pršla na faks zvedla, da mamo sistematski, indeksa pa nism mela. Neki je grozila sestra da brez indeksa se ne da, sam na koncu so vse spustili.
-
A kdo kako je, če se želiš izpisati iz faxa pa vpisati na novega? Torej, če grem izpite delat avgusta/septembra se potem ne morem vpisati na nov fax?? Kolikor vem so 2. vpisi na fax že julija... kdo bolj ve kako je s tem?
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Jp, prvi rok je mislim da je že potekel, oz. bo potekel enkrat v teh dneh, drugi rok je junija (ampak je full omejena izbira faxou in visoka omejitev, ker je večina mest zasedeno), tako da če hočeš menjat fax pohiti
Our passion is our strength <3
-
Ojoj, potem pa res ne vem... bom probala vse nardit na EF, pol pa vidla... Zgubim lahko pa kar 2 leti, uf prej tega sploh nisem vedela.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ Mislim, da nima veze to da nrdiš vse izpite al ne, če se prej izpišeš iz faxa. Lani moja cimra ni nrdila vseh izpitou, pa se je izpisala in se avgusta (al kdaj že) vpisala na FF (je pa res, da je bla malo višja omejitev ma ni blo hudo).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov