Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
malacveka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
Punce, zakaj se ne pogovarjate na forumu ekonomske fakultete? Saj nimam nič proti tudi če se tukaj, ampak na tistem forumu res zveš vse kar hočeš. Tam gor so itak vsi z ekonomske, vsi vaši sošolci in nekateri ki so že zakjlučili šolanje in radi pomagajo.
Samo svetujem vam, ker tam se res zve vsega...od nalog, izpitov, predavanj,....
Na forum vztopate preko študent-neta
Upam da sem vam kaj pomagala, ker meni je bil tisti forum res zelo koristen
Samo svetujem vam, ker tam se res zve vsega...od nalog, izpitov, predavanj,....
Na forum vztopate preko študent-neta
Upam da sem vam kaj pomagala, ker meni je bil tisti forum res zelo koristen
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
forum na spletni od EF je čist mim , ko ga večina folka sploh ne gleda in čakaš odgovor fuuul časa...
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
christianna cruz napisal/-a:forum na spletni od EF je čist mim , ko ga večina folka sploh ne gleda in čakaš odgovor fuuul časa...
Se strinjam! Zanima me koliko se kolokviji za mikroekonomijo (2006), ki so objavljeni na student.net razlikujejo od lanskih, predlanskih? A dajejo bolj kot ne iste naloge? Dobila sem tak občutek...
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
christianna cruz napisal/-a:forum na spletni od EF je čist mim , ko ga večina folka sploh ne gleda in čakaš odgovor fuuul časa...
Se strinjam. Ampak je pa vseeno ful bolš kot pred leti, ko sm tut js kj raba in čakala po 14 dni na kak odgovor (ki bi ga rabla v roku parih dni).
-
Sam useen... mene zanima koliko sploh spreminjajo kolokvije, tipe nalog?
-
Ima kdo pri 4.seminarju pri MAT pri 1.nalogi napisane intervale elastičnosti in neelastičnosti funkcije?
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
glede na to da smo več kot polovico kolokvijev že odpisali me zanima kako ste kj brucke zadovoljne z ocenami , in če ste mogoče pričakovale boljše rezultate ??
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
a ma katera mogoče kakšne zapiske za finančno analizo? al pa pozna koga k bi mogoče mel?
krvavo rabim..
krvavo rabim..
-
Če kira obiskuje EF višji letnik prosim, če mi piše na ZS. Rabila bi par informacij glede izpitov.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
pozna katera SUPER INŠTRUKTORJA ZA MATEMATIKO? Sicer bi ga rabla čimprej, če ma katerakoli izkušnje s kšnim res dobrim,sploh da je UČIL EF ŠTUDENTE, SAM BIL NA EKONOMSKI...sm slišala za nekega Dejana7Davida..vsi poznajo da naj bi bil dober, naučiu use za 6ko..ampk noben nima njegove cifre? LOL
thnx )) loh na ZS al pa sm al pa klathek@gmail.com ))
thnx )) loh na ZS al pa sm al pa klathek@gmail.com ))
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]