Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Kakšne naloge sploh lahko pričakujemo na kolokvijih? Je težavnost približno ista kot na vajih/seminarjih? So podobne naloge ali čist neki kontra? Kakšne naloge bolj pridejo v poštev, tiste z vaj ali iz seminarjev?
Hvala!
Hvala!
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
MARICHUY, a nisi bila vceraj na kolokviju iz PM, ki smo ga pisali?
naloge niso bile neki ful tezke, so pa bile malo zvite... tak da ce si nisi dobro pogledal in se pripravil, te je se trema prijela in nisi najboljse resil. pa kolokviji so bili razlicni, tak da prepisovanje ni nikomur pomagalo.
podobne naloge so bile.
naloge niso bile neki ful tezke, so pa bile malo zvite... tak da ce si nisi dobro pogledal in se pripravil, te je se trema prijela in nisi najboljse resil. pa kolokviji so bili razlicni, tak da prepisovanje ni nikomur pomagalo.
podobne naloge so bile.
-
linkica napisal/-a:MARICHUY, a nisi bila vceraj na kolokviju iz PM, ki smo ga pisali?
podobne naloge so bile.
Mi pišemo kolokvij v petek. Če so podobne se mi ne zdijo tako težke... upam da bodo isti principi reševanja
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
linkica napisal/-a:naloge niso bile neki ful tezke, so pa bile malo zvite... tak da ce si nisi dobro pogledal in se pripravil, .
kako misliš zvite ? v čem so bli triki ??
na kaj pa naj bomo najbolj pozorni ?
mene tko ni glih neki ful strah , učila se tut še nism
ampak sm zmeri tko u izi pa pol neki rata-preizkušeno na maturi
bol ko se živciraš slabi je ....
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
zvite na ta nacin, da ce si bil slabo naucen pa da je se trema svoje naredila, si mal zabluzil - kot jaz... drugace pa ni bilo tako tezko.
se strinjam. cimmanj je treba biti zivcen...
tko kot so mi svetovali tule gor prejsnji studenti - pojdi cez naloge iz predavanj in iz vaj in se tisto uci, ker ni neke razlike v kolokviju. velik srece.
se strinjam. cimmanj je treba biti zivcen...
tko kot so mi svetovali tule gor prejsnji studenti - pojdi cez naloge iz predavanj in iz vaj in se tisto uci, ker ni neke razlike v kolokviju. velik srece.
-
Js sm nekje pobrala, da nalog iz seminarjev ponavadi ni v kolokviju. Koliko to drži? Smo pri Rajglu sploh delali kompozitume? Sm bla na vseh vajah in seminarjih pa nimam nobenga kompozituma rešenga...
-
Dita- napisal/-a::gruebel: mi smo imeli prejšnje leto v vsakem izpitu prvo nalogo risanje kompozituma. dobu si funkcijo, ki si jo mogu narisat, potem pa še
a) logaritmirat
b) pod koren dat
c) kvadrirat
Risanje kompozituma?? Kako ta funkcija sploh zgleda?
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
ha prov po zapiske sm šla na podstreho, da nam kakšnih napačnih informacij dajala. Torej, narišeš funkcijo, potem maš pa dve funkcije podane npr: g=e na x (ne morm drgač napisat, pač potenciranje) in f, npr y=x+1 (ampak dobro, ta je najbol osnovna, so ful težje na izpitu).
in pol kompozitum gof(x), torej morš narisat e na x+1
Upam da si razumela do zdej.
Pol maš pa podana pravila, npr točno za potenciranje: ničle se prestavijo v 1, 1 se prestavi v 2,7. ne zavzamejo ničle (ne grejo v negativno),... in potem narišeš. seveda je za vsako pravilo tut razlaga, npr zakaj se 0 prestavi ravno v 1, ampak to je že mal preveč za napisat
tko da ja, to je bilo vedno v izpitu na vpš. druga naloga pa matrike.
pa še to, mi smo to snov začeli jemat na drugem predavanju, 10.10. mogoče je zdej že spremenjen program al kaj jz vem
in pol kompozitum gof(x), torej morš narisat e na x+1
Upam da si razumela do zdej.
Pol maš pa podana pravila, npr točno za potenciranje: ničle se prestavijo v 1, 1 se prestavi v 2,7. ne zavzamejo ničle (ne grejo v negativno),... in potem narišeš. seveda je za vsako pravilo tut razlaga, npr zakaj se 0 prestavi ravno v 1, ampak to je že mal preveč za napisat
tko da ja, to je bilo vedno v izpitu na vpš. druga naloga pa matrike.
pa še to, mi smo to snov začeli jemat na drugem predavanju, 10.10. mogoče je zdej že spremenjen program al kaj jz vem
Our passion is our strength <3
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
a ktera ve kje so pol rezultati iz kolokvijev in teh preizkušen objavljeni ??
pa če se da te naloge kje videt...
pa če se da te naloge kje videt...
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
na študent netu dajo obvstilo in ponavadi pdf file z rezultati. notr so napisane vpisne št. in dosežene točke. za kolokvije nism prepričana, oglede izpitov maš, kolokvijev pa pomoje ne. so pa prejšnje leto pri matematiki na netu objavili rešene naloge (izpit).
Our passion is our strength <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov