Študij: EF - Ljubljana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
no meni je bil edino meneđment všeč , ko sm mela podoben predmet že lani v srednji (ekonomska gimnazija) , pa še pravo pomoje mi bo zanimivo, ...ostalo je pa kr neki haha
a mogoče kera ve kaj so obvezne knjige za 1 letnik upeš (sem 7. skupina...) ????
a mogoče kera ve kaj so obvezne knjige za 1 letnik upeš (sem 7. skupina...) ????
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
(če si 7.skupino sva ble v sredo skupi pr matematiki in mikro (čeprou sm mikro že nrdila) )
knjgie niso obvezne, je pa za tvoje dobro če jih ukpiš.. prava ti ne priporočam, kr je res metanje denarja skozi okno sploh letos k, ku sm vidla, daja vse sproti na net (lani tega ni blo). na ef gradivih maš tolko tega, da knjige res ne kupovat. mikro ti pa priporočam.. no, sej si slišala Komana za kaj boste rabli in da oni računajo na vašo odgovornost
knjgie niso obvezne, je pa za tvoje dobro če jih ukpiš.. prava ti ne priporočam, kr je res metanje denarja skozi okno sploh letos k, ku sm vidla, daja vse sproti na net (lani tega ni blo). na ef gradivih maš tolko tega, da knjige res ne kupovat. mikro ti pa priporočam.. no, sej si slišala Komana za kaj boste rabli in da oni računajo na vašo odgovornost
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
[vanessa] napisal/-a:(če si 7.skupino sva ble v sredo skupi pr matematiki in mikro (čeprou sm mikro že nrdila) )
gradivo za pravo bo samo takrat dajal gor, ce bomo na predavanjih tiho in pridni. so pa nam vsi rekli, da ce se bomo ucili prava iz skripte na ef gradivih ne bomo prava naredili.
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
a ma kera mogoče napisan seznam za vseh 5 predmetov kere knjige rabimo ? ko jaz sn bla čist preveč ''pametna'' da bi si to kj napisala...
aja, a še kera ve, kje se to vse kupi ( originali in kopije )
pa a so kopije ful drage ? ko originali so 60-90 € na knigo, in to nwem če se splača , samo za pol leta kar mamo te predmete....
pa a so kopije ful drage ? ko originali so 60-90 € na knigo, in to nwem če se splača , samo za pol leta kar mamo te predmete....
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
management je ena od najlažjih smeri. jaz sem bila ta smer in prva generacija po bolonjcu. morem povedat, da ta bolonjc je čisto razvrednotil EF in to našo diplomo in izobrazbo. to je sedaj pičkin dim vse skupaj.
-
linkica - Kofetarica
delusional napisal/-a:management je ena od najlažjih smeri. jaz sem bila ta smer in prva generacija po bolonjcu. morem povedat, da ta bolonjc je čisto razvrednotil EF in to našo diplomo in izobrazbo. to je sedaj pičkin dim vse skupaj.
zakaj tako mislis?
meni se glede na predmete in znanje ne zdi razvrednoten studij...
-
linkica - Kofetarica
christianna cruz napisal/-a:a ma kera mogoče napisan seznam za vseh 5 predmetov kere knjige rabimo ? ko jaz sn bla čist preveč ''pametna'' da bi si to kj napisala...
vse mas na ef internetni strani! student net... ali pa rubrika predmeti!
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 03. Apr. 2012 11:32, skupaj popravljeno 1 krat.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ne bom pisala (spet) linkov do raznih portalov kjer so zapiski in gradiva tako, da pač nasvet za vse.
Stric Google:
iskalni niz: zapiski ali zapiski EF ali gradiva EF ...
Stric Google:
iskalni niz: zapiski ali zapiski EF ali gradiva EF ...
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Marichuy90 napisal/-a:Sm brucka in popolnoma zmedena v tem svetu Knjige ravno ne bi kupovala, ker so za moj žep predrage. Kje lahko dobim snov za kolokvije? Imajo v knjižnici kakšne skripte za zimski semester? Če ima kir/a kakšno gradivo se priporočam na PVT.
Ali pa kupiš rabljene od bivših brucov
-
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 03. Apr. 2012 11:32, skupaj popravljeno 1 krat.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Marichuy90 napisal/-a:OrangeLady napisal/-a:Marichuy90 napisal/-a:Sm brucka in popolnoma zmedena v tem svetu Knjige ravno ne bi kupovala, ker so za moj žep predrage. Kje lahko dobim snov za kolokvije? Imajo v knjižnici kakšne skripte za zimski semester? Če ima kir/a kakšno gradivo se priporočam na PVT.
Ali pa kupiš rabljene od bivših brucov
Kako so pa kj skripte dobre pa ostali zapiski, ki niso učbenik? Strah me je, da se ne bom pol kr neki učila k sploh ne bo v kolokvijih...
Ja sj najbrž boš najprej na vaje/predavanja hodila pa boš prbližn vedla kaj snov obsega. Drgač pa kokr vem so v redu, ker to itaq študentje dajo gor...
-
A da lahko kdo linke od gradiv za 1.letnik? Take, da je notri snov... js ne najdem totalno nič
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov